Čo pripravujete na Silvestra doma?
Dajte inšpiráciu, aké jedlá, robíte na Silvestra a kde strávite koniec tohto roka. ☺️ Neviem čo urobiť na pohostenie, nejako ma fantázia opustila, my ostávame doma, mali sme ísť do Londýna, ale padlo to, čo vy? 🙂
Neviem ci to súvisí, ale dnes som čítala v skupine na fb, že mali ísť do Londýna zajtra a baba nemá platný pas. To ste vy? Každopádne, my budeme doma v kľude. Neplánujeme nic
Budeme doma. Deti sú choré inak by sme boli na chate.
Budeme pojedat chlebíčky a pukance a pôjdeme normálne spať.
@nelka93 Nie, nie.😀 To by som tu vyplakavala o ostošesť, v týchto veciach si dávam sakra pozor na doklady, respektíve toto je moja nočná mora, že zabudnem pas, alebo ma nepustia niekde kvôli dĺžke občianskeho atď.😀
U nás to padlo z rodinných dôvodov, aj by som vysvetlila, ale to by sa tu spoznali niektorí.😀
Muž v práci, deti o ôsmej pôjdu spať a ja sa o polnoci zobudím s nervami že ma zobudil ohňostroj a hluk a budem sa modliť nech to nezobudí aj deti 😀
Normálne sme chodili cez deň na obed a do takej 6/7 k svokrovcom ale deti majú kiahne 😀 tak asi budeme len pzoerat telku doma, a večer sa dcéra teší že si spraví "kino", rozprávky, pukance, a klasika my očká,.chlebíčky, deti dzusiky ... Ja sa teším na mužovu kapustnicu to bude variť ešte na silvestra
@liusa82 áno, presne to, mne toto chutí, stále kupujem toto, keďže som roky abstinent, mala som ho aj ako prípitok na svadbe 😁 ostatné detské mi nechutia. Sú to skôr také sirupové vody s bublinkami.
Ale kupujeme aj nealko šampusy, najčastejšie asi toho Huberta (červený sa mi zdá, že sa vypije viac ako ten biely, ale či je to tým, že ľuďom viac chutí, to neviem 🤷 sto ľudí, sto chutí.
Kamosi organizuju curbes v kulturaku, momentalne je plan ist pozriet kym bude maly spolupracovat (viac ako do 9 nevydrzi) ale ako nas poznam, o druhej sa na seba pozrieme ze “chce sa nam? Nechce” a pojdeme sa prejst, spravime daco fajne na veceru, minieme prskavky z vianoc, ulozime maleho a sadneme na gauc.
Posledne roky si s muzom zvykneme bilancovat stary a planovat novy rok pri pohariku a je to pre mna 100x krajsie ako dake zury
@mimka1402 iba jednohubky a telka.
@mimka1402 doma, pohoda... ani by som na nič iné nemala energiu. Po prázdninách zarezávam a čaká ma v práci náročné obdobie.
Obed bude sviatočný, ako na Štedrý večer. A potom už na večer chcem robiť šalát z červenej kapusty (diétna saláma, vajce, jogurt, trocha majonézy), k tomu idem robiť domáce pečivo- také párty žemličky s rôznym posypom. Urobíme jednohubky s bryndzovo- kápiovou pomazánkou. A už mám pripravené cesto na krekry- parmezánové, bryndzové a tvarohové. Budeme tu mať svokru, my sme štyria, tak hádam to nejako všetko zjeme 😁 Teším na na RTVS Dvojku. Na Silvestra je to hlavne o muzike, starých dobrých rockových kapelách, spevákoch 😊 ...ak mi to svokra neofrfle 😁 ...a budeme samozrejme tíšiť psíkov 🫤
Kukni tu, možno sa inšpiruješ https://varecha.pravda.sk/magazin/budu-vitane-s...
My sme s detmi na pobyte v bystrej, da sa tu plavat vo wellnesse, ist do sauny, vecer je tu slavnostna vecera, tombola, zabava az do rana. S detmi je to take, ake je ale lepsie ako nic.
@mimka1402 chystám sa upiecť makovník, syrové tyčinky som piekla včera. Urobíme pár chlebíčkov..nikoho nepozyvame, nikam nejdeme. Poobede sa prejdeme s deťmi. Proste klidek. Ak nezaspime do polnoci, strngneme si a bude Nový rok :D. My sme inak mali ísť do Talianska. Ale nedokopali sme sa. Veď neutecie.
Drahé ženy, verím, že ste vykročili do Nového roka, správnou nohou. 🥳
A my sme mali netflix & chill silvester 😊

Ako mladá baba som si Silvestra vždy skvelo užila s kamoškami. Jáj to boli časy....😍 Ale už roky neoslavujem, nepijem takže nehrozí ani len prípitok. Pôjdem spať tak ako obvykle