Čo robiť s nevyžiadaným darčekom?
Aky nevyziadany darcek ste naposledy dostali a ako s nim nalozite?
Áno vážne. Rovnako ako je sonivka kefka lepšia ako manuálna. Ale treba s tým vedieť robiť
suprava dvoch gycovych hrncekov aj s lyzickami (z nejakeho euroveho obchodu?), infantilne, happy bday.. akurat na mna kukaju z kopy a pojdu do kosa... :DDD mozno odfotim sem, ked budem mat cas... :D mozno niekomu sa zide :DD podla mna to bol jeden z tych darcekov, ze toto jej posuenieme dalej.. inak neviem ako ich to napadlo.
podla mna riadne zubarky nemaju cas na IG, tak tie rady by som brala s rezervou :DD
@oriesocek no ak je taký ako dáva darčeky asi sa ešte načakáte 😂😂
@simca06022011 pozri si @zblondynyzubarkou alebo @trhacky
Mna skor fascinuje ako niekto moze niekomu kupit "naslepo" kozmetiku, ved to je tak velmi senzitivna zalezitost, este nepoviem ze neaky sprchac co som videla ze maju v kupelni tak kupim ale len tak? Neviem to sa mi zda celkom bud odvaha alebo blbost toho co obdarovava. Ja sa snazim vsetko neakym sposobom upotrebit aj ked to nie je mozno dar snov, ale tiez su veci ktore skoncili v kosi alebo posunute. Nam napriklad na svadbu dala svagrina tiez nevhodny dar. Brali sme sa uz po par rokoch vztahu, kedy uz sme spolu dlhe roky byvali, domacnost komplet vybavena v ramci moznosti, tesne pred svadbou sme kupili byt tak sme chceli prerabat ale vybavenie sme mali uz z podnajmu svoje no a vsetkym sme povedali ze nech daju peniaz na prerabku bude to lepsie ako keby nam mali kupovat vanu ci podlahy, no a tato hviezda prisla s prislusenstvom do kuchyne taky nobl set kde bol otvarak na flase, koliesko na krajanie pizze, nozik na syr, vyvrtka a podobne srandy, tak sa muz podakoval a poziadal ich ci to vedia vratit ze toto my uz mame a nepotrebujeme, nasrata vzala spet a o par tyzdnov dali obalku (keby ju aj nedali nenahnevame sa hlavne ze si vzali lapac prachu naspat)

@rozculena my sme dostali od švagra ako svadobný dar ružové chlpaté kvikajuce prasa. Už 17 rokov čakám, kedy mu ten dar budem môcť oplatiť. A nie, nebol puberťák. Mal 30 a bol to jeho jediný dar na svadbu…