Čo si prajete pod stromček?
Ahojte babule! Mozno niekomu pride moja otazka otrepana, ale predsa...Manzel sa ma minule spytal co si prosimpod stromcek a mna nic nenapadlo. Kabat mam, cizmy mam, spodne pradlo mam, vonavku mam, kozmetiku tiez... Aj ked to ma nejaky ten to zachovale. Ak mate peniazky-nevravim ze sa v nich kupeme, ale patrime k priemeru co by ste si zapytali vy? Dakujem za tipy a pekny dnik. 🙂
@maznacik007 toto je odpoved mojho otca na otazku co si zela - k akemukolvek sviatku.... asi 20 rokov tuto odpoved pocuvam😀
@zuzana76 kabelka je Proenza Schouler PS1 in suede a mala velskost je na obrazku, topanky su od Rag and Bone model Harrow (mala som ich obute a su pohodlne), a bunda je MICHAEL od Michael Kors orange spice puffer coat. Golier je odnimatelny. Aj som si ju objednala, ale je momentalne beznadejne vypredana.
Kabelka a topanky su momentalne nad moj cenovy limit
@maznacik007 Asi jsi nevidela novy cesky film Kridla Vanoc, co? 😀 Tam si to taky jeden pral...
@jarmilka1985 ja si prajem pod stromcek pozitivny tehu test 🙂 nic materialne mi nechyba a najväcsiu radost by som mala z vlastneho pozitivneho testu, chceme druhe dieta 🙂
a neviem este kto mi k tomu pisal ...
aj moj D. povie ze mama si praje svaty pokoj, 😀 😀 😀 ale ono je to o tom ze za poslednych necelych pat mesiacov som bola s malym doma dva krat v nemocke na operacii, rehabky, doma cvicit, do toho riesim dcerinu stitku ... strumu atd... a moje klby ... mam artritidu a tak ... a klasicky bezny rezim plus pracu z domu ... nejake audity sak to poznate ....
pre mna by fakt bolo oddychom ostat sama doma nevarit nic nerobit ... teda take co sa musi ... juuj ok dosnivala som ide sa do reality....
film si pozriem ... nech viem co ma caka ked sa mi to splni ... 😀
@briketa no taky vykonny nie je- ale teda podla mna na bezne pouzivanie staci aj ten najjednoduchsi model- tu je deal v kohls
http://hip2save.com/2013/11/26/kohls-com-hot-ki...
Ja mam artisan, ten ma vacsi vykon ako tento, ale uplne staci- vymiesi bez problemov tuhsie cesta, pomelie maso- na bezne rodinne pouzivanie staci.
@luciask presne po tomto tuzim http://www.overstock.com/Home-Garden/KitchenAid... aj cena je super
@luciask chcela som dopisat.... o tychto veciach snivam. ALe sme si povedali, ze berieme deti teraz na Thanksgiving prazdniny do San Diega na Sea World, do Safari Parku, do Zoo, Legolandu a ak stihneme v Laguna Beach Pacific aquarium. Pre pat ludi vstupne na vsetko... nemusim ti hovorit, takze deti budu mat toto. A ja sa budem tesit s nimi 🙂
@maznacik007 pozri si to 😉
kočky ak ma má ježíško rád tak my prinesie http://www.kralicek-zakrsli.estranky.cz/fotoalb... 😅 strašne takého chcem 😵 len na činžiaku nie je kde :(
slnecne okuliare, pohodu a oddych 🙂
Jediné svätý pokoj na nezaplatenie :D
ja si neprajem vobec nic len zdravie pre mna a celu rodinku 😀 darceky davame iba detom a vobec mi to neprekaza 🙂 a my to nase prve vytuzene este len cakame 🙂 verim,ze vsetko pojde tak ako ma az do konca
Pozitívny tehu test 😀 😀
parfem- nikdy ich nie je dost, knihy ..alebo poukazku na dobru masaz celeho tela...
stedry vecer u Cartiera 😀
ja si neprajem nič, budem rada ak si sadneme všetci štyria za štedrovečerný stôl , budeme zdraví a teším sa ako moja mladšia dcéra bude rozbaľovať darčeky spolu aj so staršou dcérkou, lebo minulý rok ich ešte tak nevnímala ale teraz už áno, tak sa na to strašne teším.

ine roky neviem a nechcem a tento rok sa akoby so mnou vrece roztrhlo. nedostanem nic, ale priani mam vela 😀