icon

Čo si pridať na okrúhle narodeniny?

leria
17. mar 2024

Ahojte baby, blizi sa moja 50tka. A ja vobec neviem co si priat 😉 a moj muz uz vobec nevie co kupit 🤣 chcel kavovar, poktorom som tuzila, ale ved ten by bol pre celu rodinu 🤣 my si nejak extra darceky k sviatkom nekupujeme, nie sme nejak narocni v tejto oblasti...kupime si pocas roka co sa nam paci....ale toto je asi taky vek, ked by som si zasluzila 🤣nieco asi take hodnotnejsie na pamiatku....ale vobec neviem co....dajte nejake tipy, ktorym smerom sa uberat co ste vy dostali 😉dik

Strana
z2
glorikarebeka
17. mar 2024

Retro bicykel

pribinak
17. mar 2024

Ak si kavickarka tak kávovar je výborný darček. No a čo že by bol pre celu rodinu? Však ste rodina a nie cudzí ľudia

beronsche
17. mar 2024

@leria to radsej ten kavovar, ako nieco "hodnotnejsie na pamiatku", co vlastne ani nechces...

dettilv
17. mar 2024

Čo tak wellnes ?

ninusa221
17. mar 2024

Dovolenka pri mori

anketkarka
17. mar 2024

Ja by som si priala nejaký nezabudnuteľný výlet, ale to som ja. Keď chceš kávovar, tak prečo by to nemohol byť kávovar? No a čo, že pre celú rodinu.

gab
17. mar 2024

od nasich som dostala prsten, od mm nic, lebo my si nekupujeme nejake speci darceky. (ak, tak ideme do restiky na lepsi obed), v priebehu roku si kupime, co potrebujeme, a moje narodky boli tak trochu subezne s dovolenkou pri mori, tak som to brala ako darcek.

anjelicek26
17. mar 2024

Ja som mala 40ku tento tyzden...kedze som ju travila v porodnici 😅 Tak to muz vybavil poukazkou na 2 tyzdnovu dovolenku "kdekolvek" a teda velka oslava bude spojena s krstinami v juni s cateringom a vsetkym, co k tomu patri... ten najkrajsi darcek som dostala aj tak v podobe syna 😍

sissy27
18. mar 2024

@leria nove auto? Ale tak ty musis vediet, co ta bavi, co mas rada… u mna su to sperky, dovolenky, jazykovy kurz, sportove aktivity (nebudem konkretizovat, ale mam v tejto oblasti nejake “tajne” sny ), poriadny wellness podla mojich predstav, tiez par konkretnych zazitkov… moj zoznam je dlhy a nevycerpatelny 😅 pre mna je zvlastne, ked ludia po nicom netuzia a o nicom nesnivaju…

leria
autor
18. mar 2024

@sissy27
@sissy27 tak asi mam take obdobie, ze po nicim konkretnom netuzim.... tak som to tu strelila, len tak....ci ma nieco nezaujme.....a sny mam ale take ktore si musim splnit sama...nadobudnut nejake schopnosti, zrucnosti 😉

leria
autor
18. mar 2024

@anjelicek26 tak to hej, mala si krasnu 40tku, ja tiez som porodila svojho jedineho vymodleneho syna v 40tke, to bol moj najvacsi dar, vratane dobreho manzela 😉

barka1
18. mar 2024

@leria šperk, napriklad náušnice, alebo pekne kvalitne hodinky. Rozhodne nie spotrebič.

dusankomoj
18. mar 2024

@leria na 30 som dostala zbraň(nebohý muž bol romantik🥰) na 40 pozitývny tehotenský test( druhý muž je tiež romantik) a na 50 uvidíme o 3r.

alusha
18. mar 2024

Mna by potesil wellness pobyt, alebo poznavaci zajszd, alebo sperk a kniha ma potesi vzdy

jaskolka
18. mar 2024

Ja som na 40 dostala od muža wellness pobyt a súpravu náušnice s retiazkou. Ten pobyt som chcela a súprava bola jeho nápad, aby som mala aj "hmotnú" pamiatku

denkatn
18. mar 2024

moja sesternica dostala auto, (uz v 50-tke ked deti su prec z domu si ho aj sama moze dovolit, kupovat benzin a tak) a ja asi tiez dostanem auto o rok, len planuje sa to dlhsie, je to vacsia investicia, nie je to ze jeden mesiac ho kupis. Ale kluce sa slavnostne odovzdaju na oslave, auto ma mašlu na oslave a je to "velka vec" pre tie, ktore to vyuziju a da im to po 50 tke slobodu a pohodlie..

janka1011
18. mar 2024

@leria my si dary nedávame, ani na okrúhliny. Ale ak by veľmi chcel, s tým kávovarom by som rozhodne súhlasila. Ja napríklad nechapem, načo sú dobré tie pamiatkové veci...

fadama
18. mar 2024

@leria ja zas riešim muzovu 50tku. Ma v apríli a ja neviem nic vymyslieť. 😃😬🤔

katkaseiner
18. mar 2024

ja som na 40 ku dostala bicykel - hrube kolesa, velky ram, fakt super, velku oslavu , poukazku na thajsku masaz. Kedze to bolo pocas pandemie, bicykle poriadne ani neboli 😁 tak naj darcek. Na 50ku urcite budem chciet nejaku mega dovolenku kludne bez deti - Mexiko, Seychely, Zanzibar, Thajsko, Vietnam - kludne cokolvek z tejto ponuky. Najskor bude mat ale 50ku muz 😊

zmrzlinka2021
18. mar 2024

@anjelicek26 gratulujem k.Brunovi a prajem veľa zdravia

matkahelka
18. mar 2024

@leria darceky typu prekvapenie- z duse neznasam, lebo som bola viackrat sklamana. takze som si darceky vybrala sama- exoticku dovolenku a briliantovy naramok. mam aj krasne spomienky, aj krasnu pamiatku. suseda dostala od manzela darcek v podobe zaplatenia upratovacej firmy na rok. sefka dostala od manzela konzert e.ramazzotiho vo vip lozi a nasledne sa s nim po koncerte aj stretla a zaspieval jej osobne Happy B. kazdeho potesi nieco ine.

tana85
18. mar 2024

caka ma 40tka o necely rok a po hmotnych daroch vobec netuzim, toboz nie po spottebicoch. pre mna je sen dovolenka na jachte. moj muz chodieva s kamosmi na jachtu a tiez by som to chcela zazit. cize za mna najdarcek je zazitok, dovolenka, nieco na co naozaj budem s radostou spominat a naozaj bude len a len moje

katica06
18. mar 2024

@leria čo zaujíma teba? na posledné okrúhle wellness pobyt tak po mojom, za deň sme spolu navštívili niekoľko múzeí že nás už nohy boleli, romantická večera a všetko čo k wellness pobytu patrí.

mclissa
18. mar 2024

Ked nevies co od dobroty kupit. Chodte na predlzeny vikend obaja. My si darceky nekupujeme, co chceme a potrebujeme si kupime pocas roka. Na narodeniny, vyrocie vzdy niekde ideme.

leria
autor
18. mar 2024

🤣 no zbran by sa mi zisla, len neviem ci ja by som ju aj nepouzila 🤣

mantilka
18. mar 2024

Nech ti zaplatia nejaký kurz zručnosti. Ja napríklad túžim po jednom krásnom obraze.

mantilka
18. mar 2024

Alebo nech ti dajú namaľovať obraz podľa tvojich predstáv.

luccija
18. mar 2024

@leria ja mám rada darčeky typu lepšie náušnice, hodinky, výlet niekam Rím, Benatky

tiezjedna
18. mar 2024

@leria ja som na 40 dostala briliantový prsteň a krásnu oslavu 💎🎂 Ja som manželovi na 40 dala výlet polárny kruh a budem happy, keď sa raz moja 50 ponesie v podobnom duchu😀 Ale pre nás sú cestovateľské zážitky najviac. A potom teda ešte gurmánske😂 ale tie si "servírujeme" priebežne kedykoľvek... Inak kávovar som dostala od manžela za posledné dieťa (DeLonghi Primadonna S Deluxe) a bol to skvelý darček, a to som kávu doma pila iba dnes. Dnes už kafuje aj on😉

guudy
18. mar 2024

@anjelicek26 gratulujem k drobcovi❤️🥳

Strana
z2