Čo si pridať na okrúhle narodeniny?
Ahojte baby, blizi sa moja 50tka. A ja vobec neviem co si priat 😉 a moj muz uz vobec nevie co kupit 🤣 chcel kavovar, poktorom som tuzila, ale ved ten by bol pre celu rodinu 🤣 my si nejak extra darceky k sviatkom nekupujeme, nie sme nejak narocni v tejto oblasti...kupime si pocas roka co sa nam paci....ale toto je asi taky vek, ked by som si zasluzila 🤣nieco asi take hodnotnejsie na pamiatku....ale vobec neviem co....dajte nejake tipy, ktorym smerom sa uberat co ste vy dostali 😉dik
Ak si kavickarka tak kávovar je výborný darček. No a čo že by bol pre celu rodinu? Však ste rodina a nie cudzí ľudia
Čo tak wellnes ?
Dovolenka pri mori
Ja by som si priala nejaký nezabudnuteľný výlet, ale to som ja. Keď chceš kávovar, tak prečo by to nemohol byť kávovar? No a čo, že pre celú rodinu.
od nasich som dostala prsten, od mm nic, lebo my si nekupujeme nejake speci darceky. (ak, tak ideme do restiky na lepsi obed), v priebehu roku si kupime, co potrebujeme, a moje narodky boli tak trochu subezne s dovolenkou pri mori, tak som to brala ako darcek.
Ja som mala 40ku tento tyzden...kedze som ju travila v porodnici 😅 Tak to muz vybavil poukazkou na 2 tyzdnovu dovolenku "kdekolvek" a teda velka oslava bude spojena s krstinami v juni s cateringom a vsetkym, co k tomu patri... ten najkrajsi darcek som dostala aj tak v podobe syna 😍
@leria nove auto? Ale tak ty musis vediet, co ta bavi, co mas rada… u mna su to sperky, dovolenky, jazykovy kurz, sportove aktivity (nebudem konkretizovat, ale mam v tejto oblasti nejake “tajne” sny ), poriadny wellness podla mojich predstav, tiez par konkretnych zazitkov… moj zoznam je dlhy a nevycerpatelny 😅 pre mna je zvlastne, ked ludia po nicom netuzia a o nicom nesnivaju…
@anjelicek26 tak to hej, mala si krasnu 40tku, ja tiez som porodila svojho jedineho vymodleneho syna v 40tke, to bol moj najvacsi dar, vratane dobreho manzela 😉
@leria na 30 som dostala zbraň(nebohý muž bol romantik🥰) na 40 pozitývny tehotenský test( druhý muž je tiež romantik) a na 50 uvidíme o 3r.
Mna by potesil wellness pobyt, alebo poznavaci zajszd, alebo sperk a kniha ma potesi vzdy
Ja som na 40 dostala od muža wellness pobyt a súpravu náušnice s retiazkou. Ten pobyt som chcela a súprava bola jeho nápad, aby som mala aj "hmotnú" pamiatku
moja sesternica dostala auto, (uz v 50-tke ked deti su prec z domu si ho aj sama moze dovolit, kupovat benzin a tak) a ja asi tiez dostanem auto o rok, len planuje sa to dlhsie, je to vacsia investicia, nie je to ze jeden mesiac ho kupis. Ale kluce sa slavnostne odovzdaju na oslave, auto ma mašlu na oslave a je to "velka vec" pre tie, ktore to vyuziju a da im to po 50 tke slobodu a pohodlie..
ja som na 40 ku dostala bicykel - hrube kolesa, velky ram, fakt super, velku oslavu , poukazku na thajsku masaz. Kedze to bolo pocas pandemie, bicykle poriadne ani neboli 😁 tak naj darcek. Na 50ku urcite budem chciet nejaku mega dovolenku kludne bez deti - Mexiko, Seychely, Zanzibar, Thajsko, Vietnam - kludne cokolvek z tejto ponuky. Najskor bude mat ale 50ku muz 😊
@anjelicek26 gratulujem k.Brunovi a prajem veľa zdravia
@leria darceky typu prekvapenie- z duse neznasam, lebo som bola viackrat sklamana. takze som si darceky vybrala sama- exoticku dovolenku a briliantovy naramok. mam aj krasne spomienky, aj krasnu pamiatku. suseda dostala od manzela darcek v podobe zaplatenia upratovacej firmy na rok. sefka dostala od manzela konzert e.ramazzotiho vo vip lozi a nasledne sa s nim po koncerte aj stretla a zaspieval jej osobne Happy B. kazdeho potesi nieco ine.
caka ma 40tka o necely rok a po hmotnych daroch vobec netuzim, toboz nie po spottebicoch. pre mna je sen dovolenka na jachte. moj muz chodieva s kamosmi na jachtu a tiez by som to chcela zazit. cize za mna najdarcek je zazitok, dovolenka, nieco na co naozaj budem s radostou spominat a naozaj bude len a len moje
Ked nevies co od dobroty kupit. Chodte na predlzeny vikend obaja. My si darceky nekupujeme, co chceme a potrebujeme si kupime pocas roka. Na narodeniny, vyrocie vzdy niekde ideme.
🤣 no zbran by sa mi zisla, len neviem ci ja by som ju aj nepouzila 🤣
Nech ti zaplatia nejaký kurz zručnosti. Ja napríklad túžim po jednom krásnom obraze.
Alebo nech ti dajú namaľovať obraz podľa tvojich predstáv.
@leria ja som na 40 dostala briliantový prsteň a krásnu oslavu 💎🎂 Ja som manželovi na 40 dala výlet polárny kruh a budem happy, keď sa raz moja 50 ponesie v podobnom duchu😀 Ale pre nás sú cestovateľské zážitky najviac. A potom teda ešte gurmánske😂 ale tie si "servírujeme" priebežne kedykoľvek... Inak kávovar som dostala od manžela za posledné dieťa (DeLonghi Primadonna S Deluxe) a bol to skvelý darček, a to som kávu doma pila iba dnes. Dnes už kafuje aj on😉
@anjelicek26 gratulujem k drobcovi❤️🥳

Retro bicykel