icon

Čo variť na oslavu?

desgaire
19. júl 2023

Ahojte baby, budeme mat oslavu narodenin u nas na dvore....Hosti bude 15 dospelych a 7 deti (5rokov a nizsie)...uz sme mali takuto oslavu robila som vyvar piekla krkovicku, klobasy, hurky a sekanu...to sme sa stretli uz na obed, teraz az o 3, takze staci toho menej...chcela by som nieco nove, neokukane...napadol mi daky cestovinovy salat a mozno tortilly? ze osmahnem kuracie maso, nakrajam zeleninu a kazdy nech si naplni? mame aj taky kontaktny grill..poradte co zvyknete robit vy diky 🙂

4stanka4
19. júl 2023

@desgaire my budeme mat oslavu koncom augusta a chcela by som robiť pulled pork+ žemle, zelenina a pod. Tiez bude az poobede.Tortilly sú super nápad, tie sme robili nedávno a stretli sa s veľmi dobrými ohlasmi 🙂 veľmi sa.mi páči gyros šalát, ešte som ho nerobila tak možno aj to by sa hodilo

luciana656
19. júl 2023

Ja som raz urobila špízy 🤔 a celkom to išlo . Cestovinový šalát není zlý 😁 ale v takomto teple asi skôr iba zo zálievkou. Čo sa týka pre detičky u nás letia pudingové poháre . Surové rolády. Opekané zemiaky 🤷 hermelin.

anavianavi
19. júl 2023

to je dobry napad. alebo mozes takto podavat aj burgre. dopredu si spravis maso do burgrov aj opecies zemle (prihrejes na grile) a pripravis nabok tatarku, paradajky, nieco nakladane a kazdy si vyrobi vlastny burger.
ja by som kludne urobila grilovane kuracie s grilovanou zeleninou a pecene zemiaky.

danica2711
19. júl 2023

tortilly sú výborný nápad, v tomto teple oveľa lepšie než krkovička a hurky. U nás fičí aj grilovaný haloumi + tzatziki a Caesar salad

evkamotka
19. júl 2023

Ano kazdy si naplni ako chce dobre si to vymyslela. Polievku netreba. Cestovinovy salat tiez super nápad, alebo kus kusovy.

neferneferuaton
19. júl 2023

@desgaire kotlikovy gulas a deti môžu mat grilovane masko

dadis
20. júl 2023

@neferneferuaton Tiez by som spravila kotlikovy gulas a domaci kvaskovy chlieb - nenarocne, syte, takmer kazdy ma rad

domini4
25. júl 2023

Dobrý večer,my sme mali oslavu v apríli,robili sme pre všetkých kotlíkový guláš,chlebíčky a koláčiky sme mali objednané.
Tak isto spravíme v auguste keď bude mat dcéra oslavu ale už nebudem robiť chlebíčky ale bude len pre dospelých guláš a pre deti ugrilujeme kuracie stehná dolné k tomu šalátik a chlieb plus koláčiky ;)

luccija
25. júl 2023

@desgaire ugrilovat halloumi, hermelin, kuracie..k tomu grilovanú zeleninu, šalát, tortillu...alebo spizy kuracie cukinu slaninku papriku hriby..