icon

Ďakovný darček pre ženu

8. nov 2021

Ahojte,
co sa dava zene ako podakovanie?
Lekarke ktora mi velmi pomohla. Po ukonceni liecby.
Dakujem

Strana
z2
cinda555
8. nov 2021

Veľká kytica kvetov

autor
8. nov 2021

@cinda555 to mi pride veeelmi neprakticke jej to priniest

pribinak
8. nov 2021

Značková čokoláda

cinda555
8. nov 2021

Žena doktorka ktorá žena sa nepoteší kvetom? Praktické? Chces sa poďakovať? Alebo jej kúpiť praktickú vec do domácnosti?

eeffka
8. nov 2021

@cinda555 ja, kvety su pre mna ostara z ktorej kycham a ktora hnije vo vode... 🤷‍♀️

cinda555
8. nov 2021

@eeffka zaujímavé sú zas ľudia čo sa kvetom potešia. Traduje sa kto má rád kvety ten nemôže byť zlým človekom

janinah
8. nov 2021

kvety možno do ambulancie,ale do nemocnice ich nenos...dezert Merci stačí

eeffka
8. nov 2021

@cinda555 nevravim ze nie, ale mna osobne viac potesi kilo lupanych orechov ako nejaka kytica

kristina2412
8. nov 2021

Možno zdravú kyticu, ovocnú kyticu ,priniesť,prípadne dať jej doručiť. Ja som kupovala aj " medové darčeky " sadu med, sviečka z včelieho vosku , orechy v mede, medové mydlo.. nekupovala by som alkohol ani čokolády,to dostávajú často...ak kvet ,tak by som kúpila v kvetináči. Mne by sa páčila aj krásna veľká vianočná ruža v peknom kvetináči...pomaly ide sezona

vanda323
8. nov 2021

@eeffka Mňam už sa teším na arašidy 😄 Trošku od veci, ale keď už píšeš že orechy tak....

eeffka
8. nov 2021

@vanda323 uz si vyzdravela? Vsetko ok?

vanda323
8. nov 2021

@kristina2412 Inak toto si jej dosť dobre poradila podľa mňa....veď kytica nemusí byť len kvety. Alebo aj darčekový košík tam jej môže dať O vsetkeho

vanda323
8. nov 2021

@eeffka Áno áno Vďaka Bohu, tak som sa bála. Ale bola to psychika. Som uzkostliva nooo

zmrzlinka2021
8. nov 2021

@vanda323 tie sladke kytice zacinaju od 45 EUR a to je dost palka

zmrzlinka2021
8. nov 2021

keby som bola lekarka a po ukonceni liecby chces mi nieco dat, potesia ma kesu oriesky 🙂

vanda323
8. nov 2021

@zmrzlinka2021 Vlastne áno máš pravdu. .ale potešila by nie 😄?

prasiatko30
8. nov 2021

Mozno nejaky dobry olivovy olej virgenextra - alebo teda nejake gurmanske viacere flasficky takych olejov. Pripadne uzaj na sk existuju www cez ktore sa daju objednat gourmet kose na darovanie - mozes sivybrat co tam daju alebo vyberies ty - nejake dobre vino, olej, pate, mermelady a pod

0silvia0
8. nov 2021

A mne tu furt vyskakuje reklama na anglicke caje, asi ta mam inspirovat

prasiatko30
8. nov 2021

https://www.darcekaren.com/produkty/darcekove-b... napriklad toto mozes vybrat od velkeho darcekoveho kosa po nejaku skatulku s finesmakerskymi produktmi

kristina2412
8. nov 2021

@zmrzlinka2021 tak záleží odkial je ,taku jahodovú u nás majú aj za 25-30 Závisí od finančných možností. Niekedy ponúkajú aj zľavové portály...

kkovacovak
8. nov 2021

Ja keď som odchádzala od svojej doktorky lebo som sa musela prehlásiť k inej tak som jej dala kyticu. Ale s tým že som za ňou išla vtedy kedy nikoho nemala v čakárni a akurát odchádzala domov. Ale nejaká sada lepších čajov alebo ako sa tu už písalo nejaké pekné balenie orieškov alebo domáci med atď tak to si myslím že je fajn.

zmrzlinka2021
8. nov 2021

@vanda323 mna ano 😉

@kristina2412 jasne, ja som nedavno pozerala https://www.kytickovo.sk/produkt/ariel/ ale zas mozno ta najmensia ma 7-8 kusov ovocia...

marci77
8. nov 2021

velky dezert Merci a mozno nejaku salku s motivom DAKUJEM alebo jej menom napr. takuto a mozno nejaky caj alebo kavu k tomu
https://hrnceky-a-salky.heureka.sk/bambi-hrncek...

vanda323
8. nov 2021

@zmrzlinka2021 Veď aj mnaaaa taká ovocná

leskovael
8. nov 2021

Ja by som jej dala doručiť kuriérom darčekový košík, nemusí byť veľký... Nejaké šumivé víno al. vinko, kava/čaj, oriešky, niečo sladké - bomboniera...môžeš kľudne aj dozdobiť kvetmi. Nenosila by som ale osobne do ambulancie, dala by som jej to poslať s poďakovaním (koli uplatkom, aby to nebolo blbé ze nesmieš kôš ty osobne a nemôže ho prijať...) za mna kytica nie... ôbec nieje pravda ze kvety potešia každú ženu. Ja som za praktické darčeky, ak mam dostať kvety stačí mi jeden kvietok alebo kyticka z lidla 😅 ked dostanem kyticu ale za 30-40e a viac, nevravím ze niesom rada, ale napr od muža mi vždy bolo ľúto vyhodených peňazí (mohla by som mať jednu ružu za 3e a poukážku na nákup do hmka napr 🤷🏽‍♀️😅) takže ja by som skôr volila praktický a zároveň pekný darček.

janci05
8. nov 2021

Manžel doniesol čokoládu Toblerone a kávu Lavazzu pre sestričky.

mimer
8. nov 2021

Pozrite choccoboss.sk neviem.odkial ste ale toto je za mna skvele podakovanie 🙂

kristina2412
8. nov 2021

@mimer prosím a máš s tým aj osobnú skúsenosť, či je to dobré😉? Lebo vyzerá to super, a aj ceny majú také ,že si vyberie každý. Ja som dostala kyticu z inej firmy ale tá teda bola dosť predražena. Dakujem

ewka9
8. nov 2021

Možno nejaká pekná socha anjela, ale to by potešilo mňa, píšem fakt len môj názor🙂

mimer
8. nov 2021

@kristina2412 ahoj,nemam.praveze :( ale verim,ze su neskutocne. Chcela som.raz objednat ale dovoz k nam okolo 25€ ale aj na ploche sa.to uz riesilo a mamicky chvalili 🙂

Strana
z2