Ďakovný darček pre ženu
Ahojte,
co sa dava zene ako podakovanie?
Lekarke ktora mi velmi pomohla. Po ukonceni liecby.
Dakujem
@cinda555 to mi pride veeelmi neprakticke jej to priniest
Značková čokoláda
Žena doktorka ktorá žena sa nepoteší kvetom? Praktické? Chces sa poďakovať? Alebo jej kúpiť praktickú vec do domácnosti?
kvety možno do ambulancie,ale do nemocnice ich nenos...dezert Merci stačí
Možno zdravú kyticu, ovocnú kyticu ,priniesť,prípadne dať jej doručiť. Ja som kupovala aj " medové darčeky " sadu med, sviečka z včelieho vosku , orechy v mede, medové mydlo.. nekupovala by som alkohol ani čokolády,to dostávajú často...ak kvet ,tak by som kúpila v kvetináči. Mne by sa páčila aj krásna veľká vianočná ruža v peknom kvetináči...pomaly ide sezona
@kristina2412 Inak toto si jej dosť dobre poradila podľa mňa....veď kytica nemusí byť len kvety. Alebo aj darčekový košík tam jej môže dať O vsetkeho
@vanda323 tie sladke kytice zacinaju od 45 EUR a to je dost palka
keby som bola lekarka a po ukonceni liecby chces mi nieco dat, potesia ma kesu oriesky 🙂
@zmrzlinka2021 Vlastne áno máš pravdu. .ale potešila by nie 😄?
Mozno nejaky dobry olivovy olej virgenextra - alebo teda nejake gurmanske viacere flasficky takych olejov. Pripadne uzaj na sk existuju www cez ktore sa daju objednat gourmet kose na darovanie - mozes sivybrat co tam daju alebo vyberies ty - nejake dobre vino, olej, pate, mermelady a pod
https://www.darcekaren.com/produkty/darcekove-b... napriklad toto mozes vybrat od velkeho darcekoveho kosa po nejaku skatulku s finesmakerskymi produktmi
@zmrzlinka2021 tak záleží odkial je ,taku jahodovú u nás majú aj za 25-30 Závisí od finančných možností. Niekedy ponúkajú aj zľavové portály...
Ja keď som odchádzala od svojej doktorky lebo som sa musela prehlásiť k inej tak som jej dala kyticu. Ale s tým že som za ňou išla vtedy kedy nikoho nemala v čakárni a akurát odchádzala domov. Ale nejaká sada lepších čajov alebo ako sa tu už písalo nejaké pekné balenie orieškov alebo domáci med atď tak to si myslím že je fajn.
@vanda323 mna ano 😉
@kristina2412 jasne, ja som nedavno pozerala https://www.kytickovo.sk/produkt/ariel/ ale zas mozno ta najmensia ma 7-8 kusov ovocia...
velky dezert Merci a mozno nejaku salku s motivom DAKUJEM alebo jej menom napr. takuto a mozno nejaky caj alebo kavu k tomu
https://hrnceky-a-salky.heureka.sk/bambi-hrncek...
@zmrzlinka2021 Veď aj mnaaaa taká ovocná
Ja by som jej dala doručiť kuriérom darčekový košík, nemusí byť veľký... Nejaké šumivé víno al. vinko, kava/čaj, oriešky, niečo sladké - bomboniera...môžeš kľudne aj dozdobiť kvetmi. Nenosila by som ale osobne do ambulancie, dala by som jej to poslať s poďakovaním (koli uplatkom, aby to nebolo blbé ze nesmieš kôš ty osobne a nemôže ho prijať...) za mna kytica nie... ôbec nieje pravda ze kvety potešia každú ženu. Ja som za praktické darčeky, ak mam dostať kvety stačí mi jeden kvietok alebo kyticka z lidla 😅 ked dostanem kyticu ale za 30-40e a viac, nevravím ze niesom rada, ale napr od muža mi vždy bolo ľúto vyhodených peňazí (mohla by som mať jednu ružu za 3e a poukážku na nákup do hmka napr 🤷🏽♀️😅) takže ja by som skôr volila praktický a zároveň pekný darček.
Manžel doniesol čokoládu Toblerone a kávu Lavazzu pre sestričky.
Pozrite choccoboss.sk neviem.odkial ste ale toto je za mna skvele podakovanie 🙂
@mimer prosím a máš s tým aj osobnú skúsenosť, či je to dobré😉? Lebo vyzerá to super, a aj ceny majú také ,že si vyberie každý. Ja som dostala kyticu z inej firmy ale tá teda bola dosť predražena. Dakujem
Možno nejaká pekná socha anjela, ale to by potešilo mňa, píšem fakt len môj názor🙂
@kristina2412 ahoj,nemam.praveze :( ale verim,ze su neskutocne. Chcela som.raz objednat ale dovoz k nam okolo 25€ ale aj na ploche sa.to uz riesilo a mamicky chvalili 🙂

Veľká kytica kvetov