icon

Ďakovný darček pre ženu

8. nov 2021

Ahojte,
co sa dava zene ako podakovanie?
Lekarke ktora mi velmi pomohla. Po ukonceni liecby.
Dakujem

Strana
z2
simik22
8. nov 2021

Určite nejaké kvalitné potraviny...čokoláda, káva, čaj víno. Nie o kvantite ,ale kvalite.

kristina2412
8. nov 2021

@mimer toľko dovoz 😲!? Pri najbližšej príležitosti vyskúšam ,ďakujem za tip👍

mimer
8. nov 2021

@kristina2412 ale.zase.200km 🤭😂 nedavno som bola pri svagrinej v Senci a chcela.som.to vyskusat,ale nestihli sme 🤭

autor
9. nov 2021

vdaka za napady... ide o podakovanie ako sa mi o maleho starala v nemocnici... tak cca 50-70e... pokukam darcekovy kos, to je dobry napad.

number19
9. nov 2021

A nejaky darcekovy poukaz na masaz alebo osetrenie pleti by bol nevhodny?
Tam sa da do tych 70EUR uz vtesnat nie?

karamellka1
9. nov 2021

Ja by som možno aj nejakú sošku anjela + kytica

0silvia0
9. nov 2021

@ewkya9
@karamellka1 ja by som sa bala, ze ma tych sosiek anjelov doma aj 20 ks. Toto by som nekupovala.

anjelok
9. nov 2021

Ja som tiez raz poslala dr - muzovi kurierom ovocnu kyticu, bolo to do ambulancie, tak taku mensiu, ako podakovanie a bol nadseny, normalne mi napisal sms, ze dakuje 🙂. Mile to bolo, ked som videla, ako ho to potesilo. Ale to bol taky mladsi lekar.
Ja som tiez raz dostala od klientky, tiez velmi potesilo, mnam..aj moje deti to lubia 😀

elysiacik
9. nov 2021

Stačí maličkosť, ja napríklad som mojej doktorke poslala ručne šitú bábiku. Kamarátka ich robí a teda veľmi sa mi to páčilo a má ju v ambulancii vystavenú 🙂

dankanka
9. nov 2021

Darcekovy poukaz a nech si kupi co ona chce..ak je blizko nakupne centrum tak odtial..alebo bonami a podobne.. k tomu daku bonbonieru a je.

radkaradix
9. nov 2021

kvalitne vino a kvalitnu cokoladu.. ja som este dolozila darcek poukazku do martinusu

Strana
z2