Dámsky deň s mamou a babkou
Poslednú dobu sa mi hlbšie vrylo do srdca, že to najcennejšie, čo niekomu mozes dať, je tvoj čas. Bývam od rodiny ďaleko a preto som sa rozhodla niečo zorganizovať.
Mám lístky do divadla v ich meste (veľmi sa tešia, nechodia), komédia pre dámy a ja mám sedadlo vedľa, chcela som prísť ako “prekvapenie” a docestovať stovky km za nimi. Ale premýšľala som, že by som im darovala ešte niečo predtým. Napadlo mi, že ich pošlem na nechty…. Alebo ???? Premýšľala som aj nad nejakou rezerváciu a večerou ale tam by som bola najradšej s nimi ešte pred divadlom (začína sa to o 19tej). Máte niekto nejaké nápady? Ďakujem ❤️❤️❤️
Tak docestuj už ráno a zazvon u nich doma, to bude prekvapko. A buďte spolu celý deň, a môžete ísť spolu do divadla. Môžeš ich zobrať na nechty, na obed, na prechádzku, hlavne, aby ste boli spolu a robili niečo príjemné, čo vás všetkých poteší.
@bolarazjedna babka býva v dedinke asi 20km ďaleko a k mamine príde iba večer. Premýšľam ako to urobím, ale ráno ich takto spolu nenájdem :/ jedine že sa prezradím a to by som nechcela
@bolarazjedna babka býva v dedinke asi 20km ďaleko a k mamine príde iba večer. Premýšľam ako to urobím, ale ráno ich takto spolu nenájdem :/ jedine že sa prezradím a to by som nechcela
@anonym_autor a ty ideš domov na aute? Ci spojmi? Išla by som najprv k mame a potom spolu s ňou šla pre babku a potom im urobila program.
@anonym_autor zas nerob všetko naraz, nevieme, v akej kondícii je babka, aby toho nebolo na ňu veľa v jeden deň. Dajte kaviareň a divadlo. Na nechty môžu ísť inokedy.
@anonym_autor zas nerob všetko naraz, nevieme, v akej kondícii je babka, aby toho nebolo na ňu veľa v jeden deň. Dajte kaviareň a divadlo. Na nechty môžu ísť inokedy.
@mirro Babka je v super kondícii, ma 70 a bezne chodí so seniormi aj na výlety po Slovensku 🙂
Toto máš skvelý nápad, úplne ti to kvitujem, ja mám presne takéto dni a darčeky najradšej!

Tak docestuj už ráno a zazvon u nich doma, to bude prekvapko. A buďte spolu celý deň, a môžete ísť spolu do divadla. Môžeš ich zobrať na nechty, na obed, na prechádzku, hlavne, aby ste boli spolu a robili niečo príjemné, čo vás všetkých poteší.