icon

Dar k maturite

martul
19. máj 2019

Čaute baby, chcem sa spýtať, davate svojim deťom nejaký darček v maturite? Ak áno čo by to malo byť, poradíte?

Strana
z2
eliska13
19. máj 2019

@martul dostala som hodinky veľmi ma to potešilo.Dala by som niečo po čom túži výlet, náušnice....

ibrunova
19. máj 2019

Moja dcéra maturuje, ale len zo slovenčiny , zvyšné predmety majú až o rok, tiež rozmýšľam nad nejakou drobnosťou, ale nič ma nenapadá.

hama007
19. máj 2019

Ja som k úspešne zvládnutej mature dostala notbuk, ale od surodencov. Bolo to pred 5 rokmi. Bola som milo prekvapená lebo som to vôbec nečakala a vôbec nie som ten typ, ktorý očakáva, že mi niekto bude rozprestierať červený koberec po chodníku lebo som zmaturovala. 😄 veľmi som sa tešila aj chutnému koláčiku a svätému pokoju potom 🤗 to som ešte nevedela čo za masaker bude na VŠ a už vôbec nie po VŠ 😂😂😂

klaudia_kaja
19. máj 2019

Ja som nedostala nič, prečo? Učím sa pre seba, zmaturovala som pre seba nie pre druhých a už vôbec nie pre rodičov. Zmaturovala som a dostala som pochvalu, nebolo to na jednotky, ale zmaturovala som, to je podstatné.. maturanti sú dospelý ľudia myslím si, že ak nie sú rozmaznávani darmi a podobne je to zbytočnosť 🙂 treba pochváliť slovne

0silvia0
23. máj 2019

@martul ja som ani nevedela, že sa k maturite niečo dáva, ja som tiež nič nedostala. Ale nechám sa inšpirovať, syn by mal o 2 roky maturovať.
Co mňa irituje je to bliakanie maturantov v uliciach a vyberanie peňazí do klobúka na ich oslavu. My sme to ako maturanti odmietli praktizovať. Len ja som divná, že sa mi to zdá ako otravný trapas? 🥴

Strana
z2