Darček k 70. narodeninám pre svokru
Poraďte nejaký darček na pamiatku. Ide o svokru chceli by sme aj so švagrami dať nejakú vec na pamiatku ale nič veľké keďže už je len drahy darček pre ňu máme skôr len niečo ako takú pozornosť..
My sme babke vyrabali obraz s fotkami vsetkych deti a vnucat.
Ja by som dala urobit fotoknihu- to nikdy nesklame. Otcovi som pozbierala fotky po rodine, kamaratoch.....z detstva a z mladi z roznych akcii- giba ked si sa odfotil no fotka ostala u "fotografa" takze silny zazitok a velke prekvapenie.
Aku pamiatku uz treba 70 rocnej? Kolko este bude zit? Kolkokrat bude pit z pohara s vygravirovanou 70tkou, ci jest z ozdobneho taniera so zlatou cislicou 70 a kvietkami okolo? Preco jej chcete dat este nieco, ak uz darcek mate kupeny? Mne deti na 70tku zaplatili hostinu v restike, kupili tortu, dali dezerty a kvety. Ziadne lapace prachu s cislicou nepotrebujem a oni to vedia. 😉 Fotky by som uvitala len v tom pripade, ak by moja rodina zila za niektorym oceanom a nemohla vidiet, kedy chcem 😉
@marca12 To aj u nás .A na Vianoce dostala od sestry veľký obraz na plátne celej našej rodiny. To bola mega pecka🤗 pretože moja mama si natom základá veľmi. Jej to urobí najväčšiu radosť fotky,rámiky..dostala foto knihu pravnučky od narodenia a všade ju hrdo ukazuje aj si fotky stále pozerá. Takže koho čo poteší to sú najlepšie darčeky.
Ak trošičku máte prehľad čo má rada určite vymyslíte. Lebo nie všetci seniori sú rovnaký. Niekoho malý pobyt niekde, kúpele, ci masáž, iného hmotné darčeky. U nás napríklad sa dalo zahrať jubilantom to bola mega pecka. Ale to boli také čo to počúvajú a páči sa im to.
Ďakujem za tipy ..a presne taký obraz s fotkami už dostala k 60tke 😃 ...myslím že tie hodinky by ju potešili
Určite niečo s fotkami rodiny, s vnúčatami 👍

Napr.dekorativny pohar s vygravirovanou 70 kou, pekné náramkové hodinky