icon

Darček k 75. narodeninám

fatimalady
12. jún 2022

Zdravím, čo darovať otcovi, ktorý oslávi 75 rokov....okrem cigariet, alkoholu, to nie je nič preňho, je vo svojom veku veľmi aktívny - laptop, záhrada, šoféruje, stále niečo opravuje... má rád sladké, tak torta bude ✌️ vďaka za tipy 👍

pribinak
12. jún 2022

@fatimalady pobyt niekde na horách, pozri zlavove portály

kacena4
12. jún 2022

my sme dali fotoalbum s rodinnými fotkami

luccija
12. jún 2022

@fatimalady tiez som za nejaky zazitok, kupele oddych, ale moj otec ci gulatiny ...vzdy si vyberie vrtacku, vyzinacku do zahrady nieco technicke on sa hodinkam, vonavke nepotesi

ukulela
12. jún 2022

@fatimalady tak ked ma rad techniku, co tak smart hodinky?

fatimalady
autor
12. jún 2022

@ukulela hodinky dostal k 70tke, také lepšie 🤔 ale vďaka, za úvahu to stojí

fatimalady
autor
12. jún 2022

@luccija ten môj apo oddychovať nevie 😃 on by furt len robil... kúpele mával pravidelne, keďže je dôstojník vo výslužbe...tam ho nedostaneme 🤭

dijka143
12. jún 2022

@fatimalady pobyt v kupeloch rodicia darovali starkej pobyt do kupelov nimnica a chvalila si to velmi

marsmykkok
12. jún 2022

kľudne niečo praktické čo mu uľahčí prácu v záhrade alebo niečo do auta.

pinkgirl
12. jún 2022

@fatimalady Čo tak noc na Lomnicaku? Zážitok. Alebo poznávací zájazd - určite má nejaké miesto/krajinu rád.
A potom klasiky ako let balónom, vyhliadkový let malým lietadlom.

martinkatinka
12. jún 2022

Jazdu na lamborgini 😉

dazdovka
12. jún 2022

Elektrobicykel

bolarazjedna
12. jún 2022

Ja som otcovi na 70. národky darovala 3dnovy pobyt pre 2 osoby v Bojniciach v Hotely pod Zámkom, tam mali aj wellness, bazény, sauny a zoo, zámok. Keď mamina mala 60tku, zase sme ich zobrali týždeň do Chorvátska, sami by tam neodsoferovali, a od svadobnej cesty neboli pri mori. Chcela som ich zobrať aj na plitvicke jazera, ale akurát sa prudko ochladilo posledný deň.

Takže ja by som isto odporúčala výlet, pobyt, hlavne, keď je ešte aktívny.

ibrunova
12. jún 2022

Výlet lanovkou na Lomnický

fatimalady
autor
12. jún 2022

@martinkatinka to je dobré 👍

fatimalady
autor
12. jún 2022

@pinkgirl dobré nápady 👏 👌

pinkgirl
12. jún 2022

@fatimalady ešte mi napadlo, možno by sa mu páčilo stráviť čas s tebou nejak aktívne - hodina varenia nejakej zahraničnej kuchyne ako Talianska, Španielska, Japonská, alebo Escape room - môžte ísť celá rodina a užijete si to.