Darček k 75. narodeninám
Zdravím, čo darovať otcovi, ktorý oslávi 75 rokov....okrem cigariet, alkoholu, to nie je nič preňho, je vo svojom veku veľmi aktívny - laptop, záhrada, šoféruje, stále niečo opravuje... má rád sladké, tak torta bude ✌️ vďaka za tipy 👍
my sme dali fotoalbum s rodinnými fotkami
@fatimalady tiez som za nejaky zazitok, kupele oddych, ale moj otec ci gulatiny ...vzdy si vyberie vrtacku, vyzinacku do zahrady nieco technicke on sa hodinkam, vonavke nepotesi
@fatimalady tak ked ma rad techniku, co tak smart hodinky?
@ukulela hodinky dostal k 70tke, také lepšie 🤔 ale vďaka, za úvahu to stojí
@luccija ten môj apo oddychovať nevie 😃 on by furt len robil... kúpele mával pravidelne, keďže je dôstojník vo výslužbe...tam ho nedostaneme 🤭
@fatimalady pobyt v kupeloch rodicia darovali starkej pobyt do kupelov nimnica a chvalila si to velmi
kľudne niečo praktické čo mu uľahčí prácu v záhrade alebo niečo do auta.
@fatimalady Čo tak noc na Lomnicaku? Zážitok. Alebo poznávací zájazd - určite má nejaké miesto/krajinu rád.
A potom klasiky ako let balónom, vyhliadkový let malým lietadlom.
Jazdu na lamborgini 😉
Elektrobicykel
Ja som otcovi na 70. národky darovala 3dnovy pobyt pre 2 osoby v Bojniciach v Hotely pod Zámkom, tam mali aj wellness, bazény, sauny a zoo, zámok. Keď mamina mala 60tku, zase sme ich zobrali týždeň do Chorvátska, sami by tam neodsoferovali, a od svadobnej cesty neboli pri mori. Chcela som ich zobrať aj na plitvicke jazera, ale akurát sa prudko ochladilo posledný deň.
Takže ja by som isto odporúčala výlet, pobyt, hlavne, keď je ešte aktívny.
Výlet lanovkou na Lomnický
@martinkatinka to je dobré 👍
@pinkgirl dobré nápady 👏 👌
@fatimalady ešte mi napadlo, možno by sa mu páčilo stráviť čas s tebou nejak aktívne - hodina varenia nejakej zahraničnej kuchyne ako Talianska, Španielska, Japonská, alebo Escape room - môžte ísť celá rodina a užijete si to.

@fatimalady pobyt niekde na horách, pozri zlavove portály