Darček k narodeninám - let balónom?
Ahojte baby, mala som sen že na 30tku ak nebudem mat priateľa (by sme leteli dvaja, inak sama) že si splním sen a budem letieť balónom. Teraz mam priateľa a on mi ten sen chce splniť už na 27 🙂 rodina mi hovorí ze ci sa nebojím, že oni by do toho nešli. Teraz mam troska strach, mali by sme letieť v apríli. Leteli ste niektorá? Aké máte skúsenosti, pocity a tak? 🙂
Ja som chcela dať môjmu synovi ako darček k 18 narodeninám let balónom. Nakoniec som si to radšej rozmyslela... A let balónom sa nekonal...
@aalzbetkaa let balonom a bat sa? Cosi :D ja som si dala tandemovy zoskok zo 4km a chlap ma cakal dolu..potom kurz tandemu kde uz si bez instruktora. Balon je super, ale premna malo adrenalinu :D urcite chod do toho
Môj priatel sa bojí výšok.. Na narodeniny som mu dala zoskok z mosta 😀 Potešil sa a bol to super zažitok. Určite chod 🙂
ak si po tom tuzila, tak by som proste sla. ako nemozes sa bat vsetkeho, coho aj ostatny. kazdy sme predsa iny. podla mna to bude super zazitok
@aalzbetkaa my sme let balonom dostali ako svadobny dar od kolegov. Bol to super zazitok a to sa bojim vysok...urcite chod
Baby ja chcem ísť, len rodina ma troska zneistila, že sa môže niečo stať. Ale vy ste ma presvedčili... Pôjdem 🙂 a už sa neviem dočkať 😊🥳
@aalzbetkaa joj stat sa Ti moze aj ked pojdes cez cestu. Je to trosken extravagantnejsi dar ako hodinky a retiazka, tak sa rodina prieci. Ja som tiez dostala od chlapa na 30ku let balonom a bolo to nadherne, chod do toho!
kazdy ma z niecoho strach, ale toto podla mna moze byt super zazitok, na cely zivot, takze smelo do toho, ja by som isla tiez a hned 🙂

Sny treba plniť. Ak potom túžiš, choď do toho. Ak ťa aj priateľ v tom podporuje a letí s tebou, nie je čo riešiť.