Darček k okrúhlym narodeninám pre priateľa

11. okt 2022

Ahojte. Dlho som rozmýšľala o darčeku pre priateľa na okrúhle narodeniny. Nakoniec som sa predbežne rozhodla o teniskách, torte a darčekovom koši (chcem tam dať veci, ktoré má rád, spolu s personalizovanym vínom). Myslíte že ten darčekový kôš je dobrý nápad, alebo by ste riešili niečo iné? Ďakujem za názory.

queen_mary
11. okt 2022

Ak ma 20,25 alebo 30, tak by sa to este dalo. Ak je starsi, tak by som si vedela predstavit nieco ine.

A mozno namiesto darcekoveho kosa by som mu to pripravila v kreativnejsej forme. Napriklad krabica velka, a v nej vela mensich krabic s tymu vecami vzdy s nejakym vtipnym komentarom.

autor
11. okt 2022

@queen_mary 40-tka. Ten tvoj nápad je ok, ale práveže nemyslím, že by to ocenil.

queen_mary
11. okt 2022

A nechces mu darovat skor nejaky zazitok? Neviem teda aky mas budget, ale toto co si napisala mi pride take "obycajne" na 40tku. Aj ked zalezi ako mate zauzivane doma. Ja davam kazdemu kreativne dary a dostavam kuchynsky robot a darcekove kose 😀

Priklady co som vymyslela: listky na formulu 1 do Madarska (pre velkeho fanusika), kurz varenia s Pollreichom v Prahe (okolo 100€), listky na fantoma opery do londyna (to ske sa skladali cela rodina pre mamu), listky na futbal AC Milano..

Ze vzdy podla toho, co ma ten clovek rad..

autor
11. okt 2022

@queen_mary pôvodne som rozmýšľala o nejakom wellness pobyte. Ale nakoniec asi nie, keďže neviem či by si to vedel zariadiť (nechcem rozoberať prečo). Aj nad zážitkom som rozmýšľala, no nič z toho čo píšeš, by ho nepotešilo. Záujmy ma hlavne auta, ale on už jazdil na všetkom možnom, takže to by som nič pre neho výnimočné už nenašla.
Je pravda, že kôš je skôr taký "bežný" dar. Chcem mu spraviť tortu a ešte som myslela niečo, aby aj fyzicky pouzival-teda tie tenisky. Je skôr prakticky typ. Ani hodinky nenosí, tak nejaknic lepšie mi nenapadlo. Ešte som rozmýšľala nad poukážkou do wellness (tu v okolí), ale to pár krát využije a chcela som, aby mu niečo ostalo

queen_mary
11. okt 2022

Skolu smyku uz skusal? To by mohlo byt, a k tomu ak by si mu dala tu personalizovanu flasu, tak ta by mu zostala. Pripadne este sa zvyknu robit rozne "trhacie" kalendare, kde mu na kazdy (kazdy druhy den, kazdy piatok) vymyslis nieco (vecera, nieco eroticke 😀, atd).

queen_mary
11. okt 2022

Pripadne vylet do Mnichova, tam je muzeum BMW

queen_mary
11. okt 2022

Alebo vo Svajciarsku byva kazdy rok obrovsky autosalon

autor
11. okt 2022

@queen_mary školu šmyku nie. On sám učí ľudí šoférovať (a nie len auto), jazdí na kadecom. Tak to nie. A nemyslím že múzeum by ho zaujalo. Aj ten autosalón. No neviem. To sa mi až takn nepozdava. Keďže to sa treba držať určitého termínu. A žiaľ to je niekedy problém veci tak naplánovať.

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz