icon

Darček na 5. výročie svadby

gabcca
16. júl 2018

Aky darcek je vhodny na tuto prilezotost pre manzela??

sissy27
16. júl 2018

@gabcca myslíš, že tu natrafíš na jeho milenku ktorá ho pozná lepšie ako ty? 🙄
Nepoznáme ho, nevieme o ňom nič, o jeho záľubách, čo ho baví, čo už má, nepoznáme ani tvoj rozpočet, ťažko mu vybrať darček.

pietrins
16. júl 2018

Napr hodinky? Alebo fľašu nejakej lepšej fľaše? 😂 Môjho chlapa by potešilo balenie piva, ten si zas na darčeky nejak nepotrpi

dominika6
16. júl 2018

aj ked sa ti to nepáči,sissi má úplnú pravdu..cudzí ľudia sú tí najposlednejší na svete,koho sa budem pýtať,čo má rád môj muž a čo by ho potešilo..vtedy sa prejaví ako sa manželia nepoznajú a niesú vnímaví

gabcca
autor
16. júl 2018

@dominika6 tak.ako vdaka za nazor, jasne ze ho poznam, viem co ma rad ale nepotrebujem tu taketo komentare, hod ma, nieje narocny, len som chcela nejake tipy lebo uz mi dochadza fantazia. Ale mohla som cakat ze ludia neporadia len budu kritizovat.
@sissy27

zara0201
16. júl 2018

@gabcca znackovu udicu a rybarske cizmy

fabrika
16. júl 2018

hodinky možno ak si potrpí a ak nie tak možno niečo zážitkové, choďte niekam spolu na víkend sami 🙂

sissy27
16. júl 2018

@gabcca nekritizujem, ale veď daj nejaké vstupné info.
Výlet do Vegas aj s návštevou boxerského zápasu je PODĽA MŇA úplne super darček pre chlapa. Ale má ten tvoj rád box? Nebojí sa lietať? Je to v tvojich finančných možnostiach?
Zbytočne sa urážaš, že si nedostala odpoveď akú si očakávala. Lebo aká otázka taká odpoveď.
Aj rybárske náčinie je super tip - za predpokladu, že má záujem o rybolov a ešte nemá výbavu.
Alebo mu dopraj sex aký ešte nemal.

prevenar
16. júl 2018

@gabcca ..Ferrari . 😉

margaretka_
16. júl 2018

@gabcca ked ide o vyrocie svadby, tak by som volila spolocny darcek pre vas oboch.

lubina
16. júl 2018

@gabcca my sme boli s mm na vikende bez deti 🙂

viera27
17. júl 2018

Predlzeny vikend v lisabone, alebo rime?

zuzka6542
17. júl 2018

@gabcca keď nevieš čo kúpiť tak choďte niekde sami... večera, wellness, masáž, prechádzka

libawet
18. júl 2018

@gabcca a načo? Darčeky sú pre nás každodenné činnosti, kde si pomáhame navzájom, už 26 rokov.

libawet
18. júl 2018

@gabcca ...a ešte jedna vec - jemu darček? Keď už - tak snáď vám, ide predsa o vaše spoločné výročie, nie? Lebo dať len jemu dar vyznieva - " ďakujem, že si to so mnou aspoň tých 5 rokov vydržal...".