icon

Darček na 50. narodeniny pre maminu

anicka246
3. mar 2014

Ahojte žienky, prosím vás neviete mi poradiť nejaký dar na mamininu 50ku? Alebo čo ste dali vy svojím mamám k tomuto veku? Dakujem za rady a typy

lyzzy
3. mar 2014

my sme dali nasim...kedze mali 50-tku s 4 mescanym odstupom....darovali sme im 10 denny welnes pobyt all inclusive...procedury,bazen proste vsetko 😀

senta_sofia
3. mar 2014

@anicka246 mne sa z tych takych blaznivych darcekov strasne pacia tie tricka s napisom "Trvalo mi 50 rokov, aby som vyzerala takto dobre" 🙂 Ale to musis ty vediet, ze ci by to ozaj zobrala ako srandu a nosila t oaspon doma v kuchyni 😉

ivisek_
3. mar 2014

@anicka246 my sme dali mamine supravu zo zlata, nausnice, retiazku s priveskom a prstienok... nedostava take bezne, tak sme sa zlozili viaceri a ma aspon na pamiatku 🙂 ale tiez sme zvazovali nejaky pobyt alebo tak, ale vyhrali sperky 🙂 a bola nadsena

caculiq
3. mar 2014

Ja som mojej teraz v decembri darovala nahrdelnik zo Swarovski 🙂

lolinko
3. mar 2014

Ahoj
My sme darovali na 50tku. Vazu s dvomi poharmi na sampus, je tam vygravirovane meno a cislo 50, dalej dostala poukaz na procedury ako kozmeticka, kadernicka, manikura a pedikura, ram na okuliare a nakoniec poukazku na veci (na oblecenie)
Bola velmi spokojna ;)

moni244
3. mar 2014

ahoj, ja som darovala mame zlatú plaketu na retiazku z nápisom "Z lásky Monika"

monicm
3. mar 2014

moja mamka túžila po novej peňaženke,tak sme jej kúpili kvalitnú podľa jej predstáv a k tomu kyticu z 50 karafiátov,ktoré boli jej obľúbené.zlato sme nekupovali,nakoľko prstienkov a retiazok mala dosť 😉 😉

katkas1
3. mar 2014

moja mama mala teraz a my sme kupili obraz, natesena bola ako male dieta

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená