icon

Darček na 50. narodeniny - wellness pobyt pre dvoch

16. feb 2026

Ahojte Manželovi sa blíži 50tka a chcela by som mu dať ako darček wellnes pobyt.Vôbec nemám s tým skúsenosti preto by som potrebovala pomôcť a každá rada a skúsenosť mi pomôže.Moja predstava by bola nejaký apartmán buď na Slovensku ale ani Poľsko by nevadilo s wellnessom.Neboli sme ani na svadobnej ceste takže niečo také wauu.Ďakujem

anonym_23a57e
16. feb 2026

@anonym_autor síce hotel ale teda Zochova chata - najväčšia výhoda, deti tam nemôžu. Je tam aj krásny wellness 🙏

ika02
16. feb 2026

Hotel Krynica v Krynici PL. Bazén, vírivka, sauny, stolný tenis, famózna polpenzia, pekné kúpeľne mestečko. Jediné mínus, že za parkovisko sa ešte pripláca.

anonym_0e63cb
16. feb 2026

@anonym_autor Priklanam sa k Zochovej chate. Ako limitaciu vnimam, ze tam nie je velmi co robit v okoli ak planujes turistiku. Urcite ti tu budu radit Permon. Ma sice skvely wellness ale ten hotel je jedno velke detske ihrisko. Na vyrocie by som sa mu urcite vyhla.

ika02
16. feb 2026
@ika02

Hotel Krynica v Krynici PL. Bazén, vírivka, sauny, stolný tenis, famózna polpenzia, pekné kúpeľne mestečko. Jediné mínus, že za parkovisko sa ešte pripláca.

@ika02 kúpeľné mestečko

lasona
16. feb 2026

Hotel kaskady

anonym_b0a477
16. feb 2026

@anonym_autor zalezi od rozpoctu, ale napriklad Dolna Strehova

anonym_ee61fd
16. feb 2026

Zochova chata , Kaskády, Spa Aphrodite. Naše obľúbené.

petamich
16. feb 2026

Napr. Maxximus Brno je podla mna super alebo aj St. Martin v Rakusku ale teda tie su pekne predrazene. Zochova chata je adult friendly, to je fajn na druhej strane ale sa mi nepaci, ze do wellness pustaju aj neubytovanych hosti a nie raz sa stalo, ze sme napr. nemali volne lehatko a to sme tam byvali, za mna by ubytovani mali mat prednost ale to je len subjektivny nazor.

anonym_aae357
16. feb 2026

@anonym_autor bolo by fajn aspoň lokalitu napísať čo nie, lebo ak ste z Detvy a odporučím Vígľaš, no neviem neviem
https://www.grandviglas.com/

anonym_32c8e8
16. feb 2026

Maximus v Brne, Permon ak na SVK.