Darček na 50. narodeniny - wellness pobyt pre dvoch
Ahojte Manželovi sa blíži 50tka a chcela by som mu dať ako darček wellnes pobyt.Vôbec nemám s tým skúsenosti preto by som potrebovala pomôcť a každá rada a skúsenosť mi pomôže.Moja predstava by bola nejaký apartmán buď na Slovensku ale ani Poľsko by nevadilo s wellnessom.Neboli sme ani na svadobnej ceste takže niečo také wauu.Ďakujem
Hotel Krynica v Krynici PL. Bazén, vírivka, sauny, stolný tenis, famózna polpenzia, pekné kúpeľne mestečko. Jediné mínus, že za parkovisko sa ešte pripláca.
@anonym_autor Priklanam sa k Zochovej chate. Ako limitaciu vnimam, ze tam nie je velmi co robit v okoli ak planujes turistiku. Urcite ti tu budu radit Permon. Ma sice skvely wellness ale ten hotel je jedno velke detske ihrisko. Na vyrocie by som sa mu urcite vyhla.
@anonym_autor zalezi od rozpoctu, ale napriklad Dolna Strehova
Zochova chata , Kaskády, Spa Aphrodite. Naše obľúbené.
Napr. Maxximus Brno je podla mna super alebo aj St. Martin v Rakusku ale teda tie su pekne predrazene. Zochova chata je adult friendly, to je fajn na druhej strane ale sa mi nepaci, ze do wellness pustaju aj neubytovanych hosti a nie raz sa stalo, ze sme napr. nemali volne lehatko a to sme tam byvali, za mna by ubytovani mali mat prednost ale to je len subjektivny nazor.
@anonym_autor bolo by fajn aspoň lokalitu napísať čo nie, lebo ak ste z Detvy a odporučím Vígľaš, no neviem neviem
https://www.grandviglas.com/
Maximus v Brne, Permon ak na SVK.

@anonym_autor síce hotel ale teda Zochova chata - najväčšia výhoda, deti tam nemôžu. Je tam aj krásny wellness 🙏