icon

Darček na 55. narodeniny

23. apr 2025

Ahojte, dostali sme pozvánku na oslavu 55 narodenín strýka aj s manželkou (obaja oslavujú spolu). Bude to v reštike, predpokladám, že iba večera a hotovo. Nestretávame sa, nebývajú ďaleko, ale nás neboli schopný prísť pozrieť do domu ako tu bývame 5 rokov a tak isto ani dcérku neboli pozrieť, aj keď jej na 1 rok kúpili vraj bábiku ktorú sme ešte nevideli 🙂 stretávame sa veľmi zriedkavo, skor náhodou pri starkej, naposledy asi pred rokom na starkinej 80tke. To len pre rozlíšenie situácie. Netuším čo im darovať, čo im dať v akej hodnote keď oslavujú obaja spolu. Ja som veľmi prajný človek rada niekoho blízkeho poteším darom, vždy sa mi zdá že ešte niečo by som mala pridať ale pri nich vôbec neviem, z toho princípu, že fakt 4 roky moje dieťa neboli pozrieť, pozývala som ich 3x, pretože ja chcem udržiavať rodinné vzťahy. Ísť tam určite chcem.
Ďakujem za vaše tipy a názory.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
katkaseiner
23. apr 2025

ja by som nejaky darcekovy kos - spolocny darcek.

michaelam2
23. apr 2025

Darcekovy kos s kvalitnymi surovinami a alkoholom (podla toho co piju) a kyticu

autor
23. apr 2025
@michaelam2

Darcekovy kos s kvalitnymi surovinami a alkoholom (podla toho co piju) a kyticu

@katkaseiner
@michaelam2 a do akej hodnoty ten darčekový kôš?

veronikaszabova
23. apr 2025

Kupila by som darcekovy kos za cca 100€ a zene kyticu

michaelam2
23. apr 2025

Cca 100€ asi by som odhadovala

elviku11
23. apr 2025

Za sto eur spoločný darčekový kôš pre oboch. Plus pre ženu ešte kyticu

elviku11
23. apr 2025

Kľudne to môže byť darčekový kôš aj za 70 eur napríklad, keď bude veľký a pekne vyskladaný. Veď tam nebude cenovka koľko to stalo.

0silvia0
23. apr 2025

My sme takto pozvaní na spoločnú 60ku mužoveho kamaráta z mladosti, ktorý tiež oslavuje spolu s manželkou. Sme sa pýtali po jeho kamarátoch, čo im kupujú, každý dáva stovku pre každého plus chlapovi fľašu a žene kvety.

domkakvet
23. apr 2025

Darcekovy kos do 70 eur.

biba_18
23. apr 2025

ja neviem, som si seba predstavila že mi niekto dá darčekový kôš plný hovadín čo nejem ... dala by som im spoločné peniaze a žene kyticu... mužovi by som možno aj nejaké pitivo (kvalitný rum alebo fakt drahé víno), ale to len vtedy ak by som vedela že nemá návyky alkoholika ...

xckaretxxx
23. apr 2025

Darčeková poukážku - ty musíš vediet, aká by ju potešila, kvalitné víno, nejaká bomboniera, kvety

simsalabim
23. apr 2025

Obalku a kvety.

spongebob1
23. apr 2025

Len nie peniaze a trapny darcekovy kos, nikdo sa mu nepotesi. V tomto veku je to o zazitkoch.

biba_18
23. apr 2025
@spongebob1

Len nie peniaze a trapny darcekovy kos, nikdo sa mu nepotesi. V tomto veku je to o zazitkoch.

@spongebob1 ale o akých, že ... každý máme iné predstavy ... možno tie peniaze použijú na zážitok ...

carrot_apple
23. apr 2025

Ja som vzdy dala peniaze do obalky a neriesila som... este zene kvety...jedine mojej mame,co naozaj viem,co chce alebo potrebuje som kupila...

nyusika
23. apr 2025

neroumiem, naco tam chcete ist, ked ti ti ludia tak vadia.

ak tam uz pojdete - peniaze a kvety

nyusika
23. apr 2025
@spongebob1

@spongebob1 pre mna je darovat cokolveknine, ako peniaze, kvety a darcekovy kos trapne - tak nezovseobecnuj.

macatt
23. apr 2025

Keďže moc záujem o kontakt s Vami nemajú tak by som priniesla fľašu a kyticu, peniaze by som nedala😎 ALE pri odchode by som si zaplatila svoj účet konzumného..

n3la
23. apr 2025

Dala by som nejaký poukaz na zážitok - degustácia vín, párhodinový wellness, degustačné menu, to všetko zoženieš aj za menej ako 100€

autor
23. apr 2025
@spongebob1

@spongebob1 jooj kdeže zážitky, oni by si dali do kolena vŕtať za peniaze… pamätám si ich ako dieťa, že keď chodili gratulovať na okrúhliny otcovi, v taške boli blbosti, tesco 3v1… takže tak…

0silvia0
23. apr 2025

akože chceš naznačiť, že ťa pozvali len preto, aby dostali dar v podobe peňazí?

autor
23. apr 2025
@0silvia0

akože chceš naznačiť, že ťa pozvali len preto, aby dostali dar v podobe peňazí?

@0silvia0 to nie, pozvali nás lebo chceli, za tým nič iné nehľadám . Len vravím, že pre nich žiadne poukážky, peniaze odložia do ponožky, takže urcite nebudú vyhľadávať žiadny zazitok. Nikde nechodia.

autor
23. apr 2025
@nyusika

neroumiem, naco tam chcete ist, ked ti ti ludia tak vadia.

ak tam uz pojdete - peniaze a kvety

@nyusika podľa čoho súdiš, že mi vadia??? Ved píšem že tam chcem ísť, lebo chcem udržiavať rodinne vzťahy, stretnúť sa aspoň takto keď to inak nejde aj so zvyškom rodiny. Ja ich mám rada ale aj poznám rodinne pomery.

nyusika
23. apr 2025

podlas tvojho opisu - pises o nich len negativne 🙂

0silvia0
23. apr 2025

no tak tam choď, keď sú na peniaze, daj peniaze, chlapovi fľašu, žene kvety a vybavené, tam netreba nič vymýšľať

spongebob1
24. apr 2025
@nyusika

@spongebob1 pre mna je darovat cokolveknine, ako peniaze, kvety a darcekovy kos trapne - tak nezovseobecnuj.

@nyusika Mohla som napisar svoj nazor? Pre mna su darcekove kose absolutne mrhanie penazi, kopec predrazenych alebo nizkonakladovych potravin, ktore maju obal v rovnakej farbe. Vypocula som si zopar nazorov od oslavencov, neboli nadseni z takehoto darceku.