icon

Darček na manželove 30. narodeniny

januskage
25. apr 2017

prosím, máte navrh co na 30.narodeniny pre manzela?

chcela by som nieco vtipne, napr. poukazky, typu: 30 min. masaz, vecer s kamaratmi , atd.. napada Vas este nieco , co na tu poukazku napisat? okrem sexu samozrejme, na to myslim 🙂

Strana
z2
moni244
25. apr 2017

Nemam, lebo to nie je moj manzel a ho nepoznam, ja som mojmu manzelovi dala super darcek, lebo ho poznam a viem, co ma rad

tyelde
25. apr 2017

Striptérku, zážitkovú jazdu nejakým športovým autom, anču, rolátor a papuče....

ema234
25. apr 2017

@tyelde ty kokos , ze stripterku, ty si nejaka vadna.

tyelde
25. apr 2017

@ema234 každý máme iné štandardy, poznám viacerých čo taký darček dostali a nič im nie je... Ale som rada, že to jedna odpoveď stačí na utvorenie si názoru o mojej osobnosti

sticker
ema234
25. apr 2017

@tyelde neviem ale asi ta to irituje ked sa tvoj muz diva na nahe zenske, zvratena doba, au

tyelde
25. apr 2017

@ema234 mňa nie, ale treba podľa tvojej reakcie určite 😀

lilyianka
25. apr 2017

@januskage no neviem napr.moj urcite k narodkam nebazi po 30min.masazi,alebo posedenie s priatelmi...preco na nayodky? To su take bezne veci...boli ho chrbat? Ide na masaz,hocikedy...
Chce ist von s kamosmi? Nech ide...dohodne sa a stretnu sa...
A sex? No neviem....nedavam mu ho len na narodky...u nas je to bezne a nie len ako darcek k niecomu 😉

ema234
25. apr 2017

@tyelde nemam rada uchylnych ludi

tyelde
25. apr 2017

@ema234 neviem síce čo je úchylné na pozeraní sa, ale ako vravím, každý máme iné štandardy a tvoj názor ti neberiem, pointa bola iné a nie hádať sa tu o niečom čo aj tak nemá jednoznačnú odpoveď

ema234
25. apr 2017

@tyelde ok koncim s tebou diskusiu ,lebo o tomto by som sa stebou vedela inak pohadat 🙂 😈

tyelde
25. apr 2017

@ema234 pokojne, aj tak ako jedna z nás názor nezmení, čiže si ušetríme čas 😀 pekný deň ešte 😇

ema234
25. apr 2017

@tyelde podobne pekny den 🙂

moni244
25. apr 2017

@ema234 ze aka moralistka? 😂

ema234
25. apr 2017

@moni244 bez niekam 🙂

moni244
25. apr 2017

@ema234 😀

toskanka
25. apr 2017

Tak baby, stripterku by som muzovi nedala na narodky ani ja. Nepoviem, ked takyto darcek dostane od kamaratov, ale od vlastnej zeny mi to pride takisto cez Kosice.

A myslela by som pritom trochu aj na seba 🙂 nejaky spolocny pobyt napr.

nre223
25. apr 2017

Napr. Nejaky pekny zazitok, skok z lietadla napr. Alebo jazda luxusnym autom. 🙂

misinka0611
25. apr 2017

Jazda na motokárach s kamarátmi, nejaký výlet, dobrá jeho obľúbená večera pri sviečkach a k tomu nejakú maličkosť.

amyqce
25. apr 2017

moj mal jazdu na ferrari, ma z toho aj dvd.

anabeth
25. apr 2017

no akože v zdravom vzťahu by sa hádam mal muž za taký darček ako stripterka aj uraziť, nie?

@januskage to je ťažko radiť, ty ho predsa poznáš, niekto má rád adrenalín, niekto nie, moj chlap neznáša wellnes, je mu tam teplo- napr. ale zbožnuje knihy, pre neho je top darček ku každej príležitosti

aj tak to nakoniec musíš vymyslieť len ty

https://www.najzazitky.sk/

belllinka
25. apr 2017

Skok z lietadla... Bez padaku

fadama
25. apr 2017

@belllinka to malo byt vtipné ? 😕

rakahaka
25. apr 2017

Toto som robila muzovi ale asi ked mal 25 :D bolo tam vecer s kamaratmi, masaz, a asi dve dolezite poukazky typu navsteva jeho mamy a obed s nou, co vyuzil! Takze to bola taka pasca :D dalej osobny sluha, upratanie auta (na to si fakt potrpi a zaberie to dobre 2hodky) 🙂

misinka0611
25. apr 2017

@rakahaka Takéto nieco som dala aj ja priateľovi. Vlastnoručne vyrobené poukážky napr. uvarenie najobľúbenejšieho jedla, splnenie želania ( samozrejme splnitelneho a normálneho ) masáž chrbta a krku a pod. 😀

elisaeli
25. apr 2017

Napr. chlapi v mojom okoli dost bazia po technickych vychytavkach, playstation, IPhone, Go pro kamerka, kamera do auta, smart hodinky a podobne.

gala79
25. apr 2017

ti dnesni chlapi musia byt taki vymasirovani 🙂 uz mi tu chyba len najaka zaramikovana fotka alebo fotokniha 🙂)) fakt sorry, ale pytat sa na verejnom fore co dat vlasnemu chlapovi k narodeninam je pre mna uz moc....

missguerlain
25. apr 2017

@januskage Zalezi od financnych moznosti a ci to ma byt materialna vec alebo zazitok...

ewelyn3
25. apr 2017

Gril

januskage
autor
26. apr 2017

@rakahaka presne na toto som sa pytala , dakujem 🙂 ... darcek pravdaze dostane, tieto poukazky budu len ako doplnok, nepytala som sa aky darcek, ale co na poukazku napisat, dakujem 🙂

januskage
autor
26. apr 2017

@gala79 pozri, precitaj si najprv otazku, ja som sa pytala co vtipne Vas napada, napisat na poukazku,nie co mu mam kupit ... a ked Ta ta otazka irituje, tak ju proste ignoruj a chod do iného fora, ok?

Strana
z2