Darček na manželove 30. narodeniny
prosím, máte navrh co na 30.narodeniny pre manzela?
chcela by som nieco vtipne, napr. poukazky, typu: 30 min. masaz, vecer s kamaratmi , atd.. napada Vas este nieco , co na tu poukazku napisat? okrem sexu samozrejme, na to myslim 🙂
Striptérku, zážitkovú jazdu nejakým športovým autom, anču, rolátor a papuče....
@januskage no neviem napr.moj urcite k narodkam nebazi po 30min.masazi,alebo posedenie s priatelmi...preco na nayodky? To su take bezne veci...boli ho chrbat? Ide na masaz,hocikedy...
Chce ist von s kamosmi? Nech ide...dohodne sa a stretnu sa...
A sex? No neviem....nedavam mu ho len na narodky...u nas je to bezne a nie len ako darcek k niecomu 😉
Tak baby, stripterku by som muzovi nedala na narodky ani ja. Nepoviem, ked takyto darcek dostane od kamaratov, ale od vlastnej zeny mi to pride takisto cez Kosice.
A myslela by som pritom trochu aj na seba 🙂 nejaky spolocny pobyt napr.
Napr. Nejaky pekny zazitok, skok z lietadla napr. Alebo jazda luxusnym autom. 🙂
Jazda na motokárach s kamarátmi, nejaký výlet, dobrá jeho obľúbená večera pri sviečkach a k tomu nejakú maličkosť.
moj mal jazdu na ferrari, ma z toho aj dvd.
no akože v zdravom vzťahu by sa hádam mal muž za taký darček ako stripterka aj uraziť, nie?
@januskage to je ťažko radiť, ty ho predsa poznáš, niekto má rád adrenalín, niekto nie, moj chlap neznáša wellnes, je mu tam teplo- napr. ale zbožnuje knihy, pre neho je top darček ku každej príležitosti
aj tak to nakoniec musíš vymyslieť len ty
Skok z lietadla... Bez padaku
Toto som robila muzovi ale asi ked mal 25 :D bolo tam vecer s kamaratmi, masaz, a asi dve dolezite poukazky typu navsteva jeho mamy a obed s nou, co vyuzil! Takze to bola taka pasca :D dalej osobny sluha, upratanie auta (na to si fakt potrpi a zaberie to dobre 2hodky) 🙂
@rakahaka Takéto nieco som dala aj ja priateľovi. Vlastnoručne vyrobené poukážky napr. uvarenie najobľúbenejšieho jedla, splnenie želania ( samozrejme splnitelneho a normálneho ) masáž chrbta a krku a pod. 😀
Napr. chlapi v mojom okoli dost bazia po technickych vychytavkach, playstation, IPhone, Go pro kamerka, kamera do auta, smart hodinky a podobne.
ti dnesni chlapi musia byt taki vymasirovani 🙂 uz mi tu chyba len najaka zaramikovana fotka alebo fotokniha 🙂)) fakt sorry, ale pytat sa na verejnom fore co dat vlasnemu chlapovi k narodeninam je pre mna uz moc....
@januskage Zalezi od financnych moznosti a ci to ma byt materialna vec alebo zazitok...
Gril

Nemam, lebo to nie je moj manzel a ho nepoznam, ja som mojmu manzelovi dala super darcek, lebo ho poznam a viem, co ma rad