icon

Darček na narodeniny pre 38-ročnú ženu

5. jún 2023

Nápad žene na 38 rokou vtipný darček?

zorkahorka
5. jún 2023

Ja by som v tomto veku vtipny darcek nechcela, ale prakticky, co vyuzijem a nebude doma zavadzat... ale tak vtipne tricko alebo kuchárska fertuska by sa mohla byt zist 😃

kvetinka75
5. jún 2023

mňa nikdy neoslnili tie rôzne vtipné darčeky. Ešte tak tričko s nejakým nápisom - dá sa aj doma nosiť. Ja som skôr za niečo, čo človek využije.

martinkatinka
5. jún 2023

Mne by sa hodila kvalitna zrnkova kava a nejaky pekny hrncek

mizu89
5. jún 2023

Ťažko každá má rada niečo iné.radsej by som sa poskladala alebo prispela € na čo by chcela.alebo sa jej rovno spýtať čo by potrebovala.

sovica
5. jún 2023

@autorka Súhlasím s vyššie uvedeným. Nemám rada vtipné darčeky, ktoré potom musím založiť niekde do skrine a len zbytočne zaberajú miesto.
Koľko chceš na dotyčnú minúť? Je to Tvoja kamarátka, švagriná, kolegyňa...? Ako dobre ju poznáš? Ak dobre, tak vieš, čo má rada a čo by ju potešilo. Lebo každého poteší niečo iné. Ale tak teda dám nejaký tip: kniha, lístky do divadla/na koncert, poukaz na masáž, pekná deka/teraz v lete nap. aj plážová osuška (tie som našla aj s vtipnou potlačou - ak chceš teda naozaj niečo vtipné - pridávam link).
https://www.bastard.sk/osusky/

nika23t
5. jún 2023

Ja budem mat 38 o mesiac a uvítala by som nejaký poukaz na kozmetiku, parfem, možno na oblečenie alebo kabelku, tiež by ma potešilo pozvanie do divadla, alebo aj večera alebo kino. Od kamošiek by mi stačilo pozvanie na kávu, zákusok a dobrý pokec. Vtipný darček určite nie, srandy mam dosť aj počas bežných dní 😊

vanilkovazmrzka
5. jún 2023

Seriozny darcek.

valiant
5. jún 2023

pridám sa, žiaden vtipný darček by som nechcela, ani lapač prachu. Mám síce rada pekné aj umelecké veci, ale žiaden lacný vtipný darček. Ako písali dievčatá vyššie, ak to má byť vtipné/milé/rozkošné, nech je to praktické. Farebná osuška na leto by mohla byť. Ja som si cez víkend kúpila solárnu reťaz/svetielka/motýle na logiu, stálo to 15 eur a vytešujem sa. Hrnčeky, anjelov a pod ukladám do jednej skrinky, skrývam ich. To už radšej milú handmade brošňu zo Sashe. Inak na Sashe najdes vela darčekov.

scila
5. jún 2023

Ja som napr. vyslovene praktický typ a keby som dostala nejaký "akože vtipný" lapač prachu, tak by som určite nadšená nebola, ale keby som dostala niečo takéto, tak sa poteším:

muchotrafka298
5. jún 2023

Pre mna osobne su tie kvazi vtipne darceky s roznymi napismi (tricka, hrnceky, uteraky pera a pod.) skor trapne ako vtipne /obzvlast ak je tam este nejaky sexualny naznak alebo motiv/. Zalezi na tom, v akom vztahu stes danou zenou a tiez, kolko chces investovat. Ked uz naozaj nevies co, vzdy to zachrani darcekova poukazka do nejakeho nakupneho centra v mieste bydliska. Ja nie som ani fanusikom kupovania rozneho oblecenia ludom, ktori si ho vyslovene nepraju, ze toto je to, co by chceli.

suge
5. jún 2023

Ak tú ženu dobre poznáš a vieš, že je za každú srandu a takýto darček ocení, kupuj. Ak nie...🙄

nwnw
6. jún 2023

Vtipne vino??? 🤣
Ja som dostalatake tricka s tymi napismi. Na to kolko stoja su strasne nekvalitne odhliadnuc od toho, ze su vhodne iba na sobotne velke upratovanie.