Darček na päťdesiatku: víkendový pobyt s prednáškami
Dobrý večer,..riesim darček pre sestru na jej 50ku.Chcela by som nejaký víkendový pobyt pre dvoch s prednáškami o partnerstve,,, o kríze v manželstve a podobných veciach co súvisia so spolužitím,, ale nemám na mysli kresťanské prednášky,.. Poradíte?
Mne to tiez nepride ako uplne dobry napad, ak by manzelov brat dal manzelovi na 40tku cosi take, tak by sa ma to dotklo 2x - ze svagor vie, ze mame problem a take cosi muzovi kupil a 2. ak by som zistila, ze manzel chcel, aby kupil 🤷♀️ za mna toto su veci, ktore patria iba medzi nich dvoch a ak to chce sestra riesit tak sama a nie cez prostrednika, lebo z toho vyjdes akurat ty blbo v ociach svagra
@mala4 boze vsak sestra bola stara dievka, nervozna a teraz uz zrazu potrebuje parovu terapiu?
@dskjhfdlkdjhl yeah a u jednej sa nestaraju vobec a do druhej az prilis😂😂😂 btw v tej predchadzajucej teme hovorila, ze uz maju len jedna druhu, neostal im uz nikto z rodiny
@prasiatko30 ty nemáš čo robiť, že vo všetkých diskusiách len komentujes a rypes? 🫣
Daj jej peniaze, nech si ten pobyt kupi sama. Za mna je to dost odvaha toto davat, ako by si sa citila na mieste svagra????
Sestra chce ist na terapiu a jej muz/partner? Kup im wellness a tu terapiu nech si riesia sami. Je to dost osobna vec.

@mala4 dufam,ze si robis srandu🤔