Darček na stužkovú do 80 eur EUR
Prosim poradte napad. Povodne som sa chcela spojit so svagrom a kupit darcek spolu pre sestru manzela a svagra. Mal to byt zajazd za 150 eur. Lenze on povedal ze radcej kupi pandoru a kyticu...vraj je to lacnejsie ,.....ani nie ale toiz teraz jedno. Lenze teraz neviem co kupit. Chcelaby som sa zmestit do 80 eur.( Sme pozvany aj na veceru. ) nechcem len tak dat peniaze, to minie na vecernu party piatky/soboty 😅 chcem nieco co jej zostane ako spomienka, zazitok.
@adaluc338 čo? to na stužkovú sa už pozývajú aj iný členovia rodiny okrem rodičov? poprípade súrodenec? a dávajú sa aj darčeky? Prepáč, som zaskočená. Dcére platíme , no skladáme - na stužkovú už od 1. triedy. To by ma nenapadlo ... 😕
A teraz k veci, kľudne sa môžeš spýtať, čo by chcela, daj jej na výber. Tie školáčky sú dosť náročné, nevravím, že všetky. Plánuje ísť na výšku? / led lampa s bezdrôtovým nabíjaním / Ozaj pandora, je dobrý podvod - proste nekvalita za draho. Podľa mňa darček za 80 ečček je drahý darček , tie majú kupovať rodičia, nemyslíš? Čo tak nejakú knihu? Ale ak chceš drahší - tak niečo zo swarovský , alebo darčekový poukaz, čo chirurgická oceľ teraz to medzi mládežou fičí ,vlastne to aj tetovanie a piercing ...
tak držím palce nad výberom pekného darčeka ....
ma ešte napadlo, ak ju chceš potešiť, kúp jej drobnosť a daj do obálky 50 tku
Mam tri deti a ziadne nedostalo darcek k stuzkovej. To sa ma? od kedy?
To je nejake cudne, darcek na stuzkovu sestre muzovi a svagrovi? To je vygenerovana halucinacia s AI ci admin s nadpismi uraduje 🙂
Nechceš to prepísať aby sme pochopili? Za stužkovú sa nič nedáva, keď tak k 18-tke alebo k maturite.
Darček na stuzkovú? Prečo, načo? Nerozumiem. Keby k maturite ešte pochopím, je to nejaký úspech, míľnik. O chvíľu budete darčeky kupovať už aj k návšteve kaderníka.
To je nejake cudne, darcek na stuzkovu sestre muzovi a svagrovi? To je vygenerovana halucinacia s AI ci admin s nadpismi uraduje 🙂
@jumama Tiež som si to musela 3krat prečítať a asi myslí, že to má byť darček pre sestru jej manžela, ktorá je zároveň sestrou švagra (čiže švagriná autorky), pôvodne jej teda chceli kúpiť spoločný dar -autorka s manželom, plus švagor.
(A tiež teda prvýkrát v živote počujem o dare k stužkovej...)
na stuzkovu? na stuzkovu predsa nechodi siroka rodina a nie, tam sa nedavaju darceky.. promocie sa zvyknu v rodine oslavovat a niekto zvykne darcek dat. Ja sirsej rodine som za peniaze. na pamiatk sperk a pod jej maju ked tak kupovat rodicia. Tam sa nic take nekupuje...
@simsalabim vieš, to asi po novom ...
- my zaplatíme deťom vodičák, urobíme párty - a iní ako darček auto! 😀 to by bolo ako super 🙂 , ušetríme na šetrenie / prispievanie / na auto
To čo je zase za výmysel ze darček na stužkovú? Zas niekto niečo vymyslel, a ostatní opakujú? Bože
@simsalabim tiez som z toho prekvapena. Ja som nic nedostala, ani po skonceni SS, ani VS. Az na svadbu.
To čo je zase za výmysel ze darček na stužkovú? Zas niekto niečo vymyslel, a ostatní opakujú? Bože
@bielasovicka ja by som sa uz asi nicomu necudovala ... Mne dala svokra nahrdelnik a nausnice za porod 🤷 s muzom sme ostali v nemom uzase ze co je to za novinku. 🤷 On o nicom nevedel😅
Možno je autorka romka oni si zvyknú kupovať kadejaké dary a ukazovať sa 🤷
Idete na svadbu???tam by som to pochopila,ale na stuzkovu???
Možno je autorka romka oni si zvyknú kupovať kadejaké dary a ukazovať sa 🤷
@anonym_329996 ?
Tak je uplne jedno ci som romka, americanka, ukrajinka , cinanka...alebo mozno zeby cernoska?... Na otazku mi ani jedna poriadne neodpovedala, hned utocite, zosmiesnujete, ja sa ani necudujem ze vacsina ludi je anonymne. Ved nas svokrovci pozvali na stuzkovu slavnost ich dcery, za mna a manzela zaplatili 120 eur, tak asi tam nepojdem s 5 eurovou cokoladkou jak teliatko...lebo ved nezvykne sa dat nic.... Aj ja som mala stuzkovu pred 15 rokmi a nikto mi nic nedal. Je jedno co som mala a ako som mala ja....ale myslim si ked som normalne prizvana k stolu tak sa patri zobrat v takomto pripade darcek. Casy sa menia a nerozumiem ze ked niekto nesuhlasi tak preco pisete hned taketo komentare. Ved nemusite suhlasit s mojim nazorom. Premna je prirodzene odpovedat na co sa ma pytali, alebo radcej nepisat nic. Dakujem Vam za vsetky komentare, poriadne ma zarazili.
Cize nepojdes ako teliatko ale ako blbec co nosi na stuzkovu dar ktory nik iny z celej triedy nedostane👍 super.
Tak je uplne jedno ci som romka, americanka, ukrajinka , cinanka...alebo mozno zeby cernoska?... Na otazku mi ani jedna poriadne neodpovedala, hned utocite, zosmiesnujete, ja sa ani necudujem ze vacsina ludi je anonymne. Ved nas svokrovci pozvali na stuzkovu slavnost ich dcery, za mna a manzela zaplatili 120 eur, tak asi tam nepojdem s 5 eurovou cokoladkou jak teliatko...lebo ved nezvykne sa dat nic.... Aj ja som mala stuzkovu pred 15 rokmi a nikto mi nic nedal. Je jedno co som mala a ako som mala ja....ale myslim si ked som normalne prizvana k stolu tak sa patri zobrat v takomto pripade darcek. Casy sa menia a nerozumiem ze ked niekto nesuhlasi tak preco pisete hned taketo komentare. Ved nemusite suhlasit s mojim nazorom. Premna je prirodzene odpovedat na co sa ma pytali, alebo radcej nepisat nic. Dakujem Vam za vsetky komentare, poriadne ma zarazili.
@adaluc338 asi si si čítala iba to čo si chcela, veď keby si si prečítala môj do konca, tam som ti dala typy.
Neviem čomu nerozumiete.Pozyva sa aj rodina, kto chce...a nie je to lacné.Chce jej kúpiť darček nech kúpi.Ale ja by som to kúpila až po maturite zatiaľ to je len stužková.Tomu, kto zaplatil daj peniaze do obálky, ak nebudú chcieť kúpiš jej darček za maturitu.Bude mať už voľno a môže ísť na zájazd.Pre tie čo sa čudujú zsdajzdu za 150 eur sú aj dvoj dňové zájazdy Praha, Budapešť, wellnes.
Mi to pripomina marecku podejte mi pero - ked si tam Hujer na ZRPS pozve aj staru tetusku z moravy 😂😂😂
Neviem čomu nerozumiete.Pozyva sa aj rodina, kto chce...a nie je to lacné.Chce jej kúpiť darček nech kúpi.Ale ja by som to kúpila až po maturite zatiaľ to je len stužková.Tomu, kto zaplatil daj peniaze do obálky, ak nebudú chcieť kúpiš jej darček za maturitu.Bude mať už voľno a môže ísť na zájazd.Pre tie čo sa čudujú zsdajzdu za 150 eur sú aj dvoj dňové zájazdy Praha, Budapešť, wellnes.
@anonym_5fe2c1 do 80 chce....

@adaluc338 kvety su uplne vyhodene peniaze, to nech ich fakt radsej prezuruje. Sice som vobec z tvojho prispevku nepochopila, komu a k akej prilezitosti chcete kupovat darcek, ale k stuzkovej sa darceky nedavaju, ale ked ste chceli investovat 150€, tak kupte pandoru (alebo nejaky vkusnejsi naramok zo striebra) a 100€ dajte do obalky. Ved najvacsie vydavky boli na catering, prenajom saly, hudba, saty… kvety o tyzden hodi do kosa.