icon

Darček na svoje 28. narodeniny

kelisovakarinka
6. apr 2022

Ahojte babenky ,poraďte čo si mám ,,prísť na narodeniny ako darček už mám 28 a mám asi všetko.

atomiclena
6. apr 2022

@kelisovakarinka dobrý poukaz na spa, welness, masáže, beaty Day...

a_alexandra_a
6. apr 2022

Tak to záleží čo máš rada, niektorú by potešili lodičky Jimmy Choo, inú šiaci stroj... to sa nedá nejak paušalizovať na jeden darček ktorý poteší každú ženu

lamonita
6. apr 2022

Plna nádrž pohonných hmôt 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Masáž, wellness pobyt, skok padákom. Let balónom. Knihy. Akýkoľvek poukaz niekde kde rada nakupujes

zuzanka.zuzu
6. apr 2022

asi poukážku do nákupného centra (aupark, eurovea, bory...) a tam by som si vybrala čo by som chcela, je tam milón obchodov, takže nie si viazaná len na jeden konkrétny... prípadne skús investičné maslo, zase má ísť jeho cena hore 🙄

renka30
6. apr 2022

@lamonita s tou nádržou si zabila 😂😂😂

veselo_neveselo
6. apr 2022

Nenapisala si to najdolezitejsie: aky mas rozpocet?? Dame ti tipy, este tak dopis co mas rada (modu? sminky? sport? aj co nie (adrenalinove sporty? sauna? klobasy?), a urcite ti tu nabuchame kopec tipov.

mamina0078
6. apr 2022

Asi v tvojom prípade to nepôjde ale ja som dostala dovolenku s partiou kazdy zaplatil za seba a za mňa sa rozdelili alebo to co mas rada nejakú kozmetiku(krem, ruže, linky, spiralu, masku) ale to od niekoho kto sa trafi do dobrej znacky vonavku, pobyt/zazitok niekde, keď bývaš mimo rodičovského domu niečo do domácnost, nejakú maličkosť...

janewithane
6. apr 2022

Nemáš nejaké hobby? Nechceš skúsiť niečo nové-hodina keramiky, maľby, tanca..
Niečo do interiéru- konferenčný stolík, komoda, hodiny, koberec, obraz..
Niečo pre seba-bielenie zubov alebo spomínaná sauna, wellness...

kelisovakarinka
autor
6. apr 2022

@atomiclena chodím pravidelne sa saunovat ,😃😃🙆🏻‍♀️

kelisovakarinka
autor
6. apr 2022

@zuzanka.zuzu investičné maslo 😆😆😆

kelisovakarinka
autor
6. apr 2022

@janewithane asi bielenie zubov by bolo fajn ,🤗

kelisovakarinka
autor
6. apr 2022

Ďakujem krásne 🙂 už som si vybrala a je to bielenie zubov 🙂

euka210
6. apr 2022

@kelisovakarinka ked mas vsetko tak naco darcek. A ked sama nevies, tak to uz duplom. Ci to sa dned musi clovek niecim pochvalit? Lebo inak nechapem.

vilma7
6. apr 2022

Knihu