Darček na svoje 28. narodeniny
Ahojte babenky ,poraďte čo si mám ,,prísť na narodeniny ako darček už mám 28 a mám asi všetko.
Tak to záleží čo máš rada, niektorú by potešili lodičky Jimmy Choo, inú šiaci stroj... to sa nedá nejak paušalizovať na jeden darček ktorý poteší každú ženu
Plna nádrž pohonných hmôt 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Masáž, wellness pobyt, skok padákom. Let balónom. Knihy. Akýkoľvek poukaz niekde kde rada nakupujes
asi poukážku do nákupného centra (aupark, eurovea, bory...) a tam by som si vybrala čo by som chcela, je tam milón obchodov, takže nie si viazaná len na jeden konkrétny... prípadne skús investičné maslo, zase má ísť jeho cena hore 🙄
Nenapisala si to najdolezitejsie: aky mas rozpocet?? Dame ti tipy, este tak dopis co mas rada (modu? sminky? sport? aj co nie (adrenalinove sporty? sauna? klobasy?), a urcite ti tu nabuchame kopec tipov.
Asi v tvojom prípade to nepôjde ale ja som dostala dovolenku s partiou kazdy zaplatil za seba a za mňa sa rozdelili alebo to co mas rada nejakú kozmetiku(krem, ruže, linky, spiralu, masku) ale to od niekoho kto sa trafi do dobrej znacky vonavku, pobyt/zazitok niekde, keď bývaš mimo rodičovského domu niečo do domácnost, nejakú maličkosť...
Nemáš nejaké hobby? Nechceš skúsiť niečo nové-hodina keramiky, maľby, tanca..
Niečo do interiéru- konferenčný stolík, komoda, hodiny, koberec, obraz..
Niečo pre seba-bielenie zubov alebo spomínaná sauna, wellness...
@atomiclena chodím pravidelne sa saunovat ,😃😃🙆🏻♀️
@zuzanka.zuzu investičné maslo 😆😆😆
@janewithane asi bielenie zubov by bolo fajn ,🤗
Ďakujem krásne 🙂 už som si vybrala a je to bielenie zubov 🙂
@kelisovakarinka ked mas vsetko tak naco darcek. A ked sama nevies, tak to uz duplom. Ci to sa dned musi clovek niecim pochvalit? Lebo inak nechapem.
Knihu

@kelisovakarinka dobrý poukaz na spa, welness, masáže, beaty Day...