Darček na Vianoce, ktorý nepoužívam
Ako by ste sa zachovali, keby vám partner daroval na Vianoce nový parfém, ktorý nepoužívate, lebo máte svoju obľúbenú vôňu. Na otazku, prečo vám daroval práve tento parfém, vám odpovie vyhybavo, že sa mu páči uz dlho. Vyzvedate dalej, ze kde ho zaregistroval, načo si vymyslí par historiek... Tušíte, že niečo asi nie je úprimne a okolie vás presviedča, ze ste nevdacna mrcha, ktorá hľadá problém kde nie je. O rok sa vam v stave opilosti prizná, že tento parfém mala istá španielska k. ur. a ked pracoval pred rokmi v UK a bol v bordeli. Ze to bola žena, s ktorou mal najlepší sex v zivote, ktorá ho opantala... Ako by ste reagovali?
Akoze chlap by kupoval frajerke parfem podla nejakej prostitutky, s ktorou bol pred rokmi? 🙂
Akoze co caka,ze sa navonoas tym parfemov a prezije taky sex znova? Alebo si ju bude predstavovat? Kaslat sa na parfem,ale to,ze bol niekedy v bordeli a vyspal sa so stetkou,to by som ja nerozdychala.
A on sa počas tej hodinky, ktorú si zaplatil spýtal na značku jej perfemu a roky rokúce si to pamätal, či?😂
tiež som dostala parfém od manžela...a tiež na Vianoce....a tiež poriadne nemožný....
Narovinu povedal že kolegyňa robí s Avonom tak mu doporučila....
parfém som vyhodila do koša a odvtedy na Vianoce dostávam e....🙂
Nie, nerozviedli sme sa....😉
No ja neviem,tak ti dal parfem,ktory sa mu pacil.Aj kurvy nosia parfemy 😁
Ked dostanem parfem, ktory nie je uplne ze pachova zbran na vyhodenie tak ho pouzivam v kupelni, nastriekam na handricku s zavesim. Postupne sa minu.
Nastastie mi parfemy nekupuje muz cize druha cast problemu u nas nie je 😊
Urobila by som nieco pre to, aby ten naj sex mal so mnou. A nerozmyslal nad starymi vystrelkami.
No,po takej odpovedi by som ho hodila rovno do koša.....
Skúsila by som si ho dať pred sexom, že či to bude lepší zážitok. Ak nie, tak srať na to, išiel by na charitu. 🤭. Ak áno, tak fajn, aspoň by som našla využitie 😄.
Ja by som neriesila parfem, ale chlapa. Ked riesil v minulosti prostitutky, trvala by som na testoch na pohlavne choroby a virusy.
Super chlap, toho si nechaj. Zhrniem: alkohol, stetka v minulosti na ktoru nevie zabudnut, nepovazuje ta za top zenu svojho zivota, este aj ten sex nic moc, dary dava uplne nevhodne....ma ten muz aj nejake pozitivum, alebo je cely na hovno?
Používala by som ho na wcku ako sprej 😁 alebo rovno do koša a kúp mu niečo čo ti pripomína iného.
Co bolo už nezmeníté, ale toto je od neho nevhodné
Typický zamotaná žena. Rieši parfém namiesto kopačiek pre kurevnika. Nezabudni si spraviť s frajerom dieťa v jeho byte 😉
Ze ty si ta ista osoba, co ma nador na mozgu, lebo je unavena a ide sa rozvadzat kvoli Rame 🤔
Tak možno čakal od parfemu zázraky 🙂. Podľa mňa tvoj partner musí byť veľmi "jednoduchy", ak ti ho kúpil len preto, lebo ho mala nejaká šľapky, s ktorou mal najlepší sex v živote.
Ja by som mu slušne vysvetlila, že ty toľko skúsenosti ako dotyčná nemáš a parfém tomu nijako nepomôže.

uprostred jula riesit nevhodny darcek od Vianoc je uz riadny zahul, riesit po rokoch s kym spal jej chlap pred nou, tak to uz je na doktora