Darček pre aktívnu svokru na Vianoce
Moja svokra je moderna aktivna zena, aj ked po 60tke. Nepoznam ju tak dobre, aby som jej mohla vybrat nieco personalizovane, tak sa skor musim uchylit k nejakemu viac generickemu darceku. Napadlo mi, ze by som jej dala nejake poukazy na masaze, kedze aktivne sportuje, otuzuje a stara sa o seba. Ak su tu nejake zeny, ktore uz maju nevesty, potesil by vas takyto darcek alebo by ste prijali radsej nieco hmotne, s cim nie su dalsie starosti?
Ja by som volila poukazku do DMky alebo kníhkupectva plus prípdne k tomu nejaké vianočné pochutiny.
Tiež mi napadla poukážka do Kníhkupectva (Martinus aj Pantarhei majú)
Skôr by som volila poukážku do drogérie alebo potravín, nie každý rád číta, ak to nemáš overené.
Alebo poukážku napriklad do decathlonu, ak športuje? Alebo daky iný športový obchod ktorý máte po ruke
nove matrace do postele...
@anonym_9804fb matrace??? No píše, že ju tak dobre nepozná...neviem ci by niekto ocenil matrace, jedine ak vyslovene chce nové. Ale to mi príde ako čudný dar pre svokru, a inak kvalitné budú aj dosť stáť.
Mňa by potešilo,ak by som bola taká aktívna,outdoor oblečenie,termoprádlo apod.Tie masáže nemusia vždy dobre dopadnúť.Osobná skúsenosť.
Vdaka za tipy! Kupovat poukazky do potravin alebo drogerie mi pride take dost divne. Ako keby bola nejaky socialny pripad 😀 Teda aspon ja to tak vnimam. Tomuto sa urcite chcem vyhnut. Chcem ju potesit niecim co jej spravi radost. Aj poukazka do sportoveho obchodu znie fajn ale ona si kupuje take premiovejsie veci, rozne znacky, tak neviem kde by som jej to kupila. Este mi napadlo, ze mozno nejake listky na koncert ale ak by som jej kupila 2 tak neviem ci by mala s kym ist, je sama. My zijeme mimo.
Vdaka za tipy! Kupovat poukazky do potravin alebo drogerie mi pride take dost divne. Ako keby bola nejaky socialny pripad 😀 Teda aspon ja to tak vnimam. Tomuto sa urcite chcem vyhnut. Chcem ju potesit niecim co jej spravi radost. Aj poukazka do sportoveho obchodu znie fajn ale ona si kupuje take premiovejsie veci, rozne znacky, tak neviem kde by som jej to kupila. Este mi napadlo, ze mozno nejake listky na koncert ale ak by som jej kupila 2 tak neviem ci by mala s kym ist, je sama. My zijeme mimo.
@anonym_autor prave že poukážka do DM je uzasny darcek,dostane peniaze ,za ktoré si môže kúpiť čo chce a nebudú to peniaze
@anonym_autor alebo ešte mi napadlo "vyrobiť" darčekový kôš s nejakými kvalitnejšími a zdravšími potravinami, možno pridať nejaké vitamíny do toho...
@anonym_autor prave že poukážka do DM je uzasny darcek,dostane peniaze ,za ktoré si môže kúpiť čo chce a nebudú to peniaze
@minenkaa No uprimne by som sa teda takej poukazke nepotesila. Neviem ako to vnima ona ale nema nudzu o peniaze, podla mna by ju to asi uprimne nepotesilo. Ta masaz mi pride aspon ako nieco take, ze nedam jej len obalku ale vybrala by som nieco top v jej okoli, kam by sama mozno nesla. Este si to musim premysliet.
@minenkaa No uprimne by som sa teda takej poukazke nepotesila. Neviem ako to vnima ona ale nema nudzu o peniaze, podla mna by ju to asi uprimne nepotesilo. Ta masaz mi pride aspon ako nieco take, ze nedam jej len obalku ale vybrala by som nieco top v jej okoli, kam by sama mozno nesla. Este si to musim premysliet.
@anonym_autor tak do parfumérie
Lepsie ako napr.nevhodny parfum,ale ja 60 + mam roky svojho masera,kozmetičku...naposledy mi dcera kupila masaž inde a teda nicmoc.My dostaneme od dcery listky na Lúčnicu,teším sa.
@janinah toto si mi dala skvelý tip, hneď kupujem rodičom.. Okrem toho ešte chceli sklenené gule z Okrasy.
ja by som spravila darčekový koš ak žijete mimo sk tak také produkty čo tam máte a hotovo
ak poukážku tak do marionnaud nie do DM prepana …
a keď masáž tak nejakú thajskú…
@anonym_autor keď je aktívna, určite ma kamošky, mne lístky do divadla, na koncert, na balet prídu ako skvelý nápad.
Ja stále nechám na muža čo dáme svokre
@anonym_9804fb ako vieš preboha vybrať človeku, ktorého dobre nepoznáš, matrac? Veď každémi vyhovuje iný, okrem toho kvalitný matrac je dosť nákladná záležitosť, toto je fakt nápad úplne mimo.
ja by som možno kúpila nejaký dobrý wellness pre 2 osoby, kde si oddýchne 😁
@anonym_9804fb ako vieš preboha vybrať človeku, ktorého dobre nepoznáš, matrac? Veď každémi vyhovuje iný, okrem toho kvalitný matrac je dosť nákladná záležitosť, toto je fakt nápad úplne mimo.
@anonym_0a6da0 a ešte k tomu treba vedieť rozmer 😂
ja by som možno kúpila nejaký dobrý wellness pre 2 osoby, kde si oddýchne 😁
@mane01 nemusíš sa trafiť do štýlu hudby, ale s tým by hádam pomohol jej syn.
@miselka257 to je fajn nápad, ale tiež finančne nákladnejší, autorka nenapísala do akej sumy sa chce vojsť
@mane01 nemusíš sa trafiť do štýlu hudby, ale s tým by hádam pomohol jej syn.
@miselka257 to je fajn nápad, ale tiež finančne nákladnejší, autorka nenapísala do akej sumy sa chce vojsť
@anonym_0a6da0 tak ak sa tu mohli baviť o matracoch, čo tiež nie je najlacnejšie, tak wellness je ešte oproti tomu nič 😂 moje 2 matrace stáli 1000€ 😖 a to boli v akcii, ale zas na druhej strane sú skvelé a mám ich už pár rokov, žiadne preležaniny na nich nie sú, takže pecka kúpa 😁
@anonym_0a6da0 ved si sama svokra vyberie, nevesta len zaplati...🙂 sa mi paci, ako to niektore drazdi... 😍 moze jej aj bicykel kupit...
@minenkaa poukážka do Dm mi príde ako peniaze 😅 čo si tam cenné alebo pamätné kupi?
@minenkaa poukážka do Dm mi príde ako peniaze 😅 čo si tam cenné alebo pamätné kupi?
@anonym_99f7de vôňu na wc 😂😂
@anonym_autor my sme kupili mojej potencionálnej svokre na narodeniny welness pobyt v polsku. Našim zas zvyknem tak že darčekový poukaz na welness.
Ale na Vianoce kupujeme každý zvlášť rodicom teda ja svojim on svojim a dáme to ako kvázi spolu. Ale my niesme zobratí.
Nemam uplne vyhradeny budget. Viem si predstavit minut aj okolo 200 eur ale zas nechcem to hrotit aby sa necitila nejak zle kvoli tomu. Nepozname sa velmi dlho a nezvykneme sa obdarovavat, kedze sa stretavame len vynimocne. Matrace su uplne mimo, rovnako wellness, to uz sa bavime o ovela vyssej sume. Ta masaz sa mi pozdava aj preto, ze tam nebude konkretna suma ako napriklad keby som jej dala poukazku do Martinusu doslova so sumou. Ten kos co tu niekto spominal mi zase pride ako nejaky darcek pre dochodcov, este aj s vitaminami, to by sa hadam aj urazila 😀 Darcek ma byt odo mna, nie od mojho partnera. Ja ju ani nechcem odbit, chcem ju praveze potesit ale neviem co by potesilo aktivnu zenu v jej veku, kedze moja mama je uplne iny typ. Mozno mi este napadla nejaka procedura na okraslenie ale bojim sa tak naslepo. Alebo headspa ale s tym nemam skusenost.
Nemam uplne vyhradeny budget. Viem si predstavit minut aj okolo 200 eur ale zas nechcem to hrotit aby sa necitila nejak zle kvoli tomu. Nepozname sa velmi dlho a nezvykneme sa obdarovavat, kedze sa stretavame len vynimocne. Matrace su uplne mimo, rovnako wellness, to uz sa bavime o ovela vyssej sume. Ta masaz sa mi pozdava aj preto, ze tam nebude konkretna suma ako napriklad keby som jej dala poukazku do Martinusu doslova so sumou. Ten kos co tu niekto spominal mi zase pride ako nejaky darcek pre dochodcov, este aj s vitaminami, to by sa hadam aj urazila 😀 Darcek ma byt odo mna, nie od mojho partnera. Ja ju ani nechcem odbit, chcem ju praveze potesit ale neviem co by potesilo aktivnu zenu v jej veku, kedze moja mama je uplne iny typ. Mozno mi este napadla nejaka procedura na okraslenie ale bojim sa tak naslepo. Alebo headspa ale s tym nemam skusenost.
@anonym_autor wellness nemusíš darovať ako pobyt s wellness, ale len na 2 hodiny nejaký privátny, to ťa vyjde do 200€ 😁 a akurát pozerám cez zľavomat, tam máš super ceny 😀

Lepsie ako napr.nevhodny parfum,ale ja 60 + mam roky svojho masera,kozmetičku...naposledy mi dcera kupila masaž inde a teda nicmoc.My dostaneme od dcery listky na Lúčnicu,teším sa.