Darček pre dievčatko na prvé sväté prijímanie
Ahojte, čo darovať 8 ročnej slečna na 1. Sväté prijímanie? Je mi to sesternica, no ja mám už svoju rodinu a sme pozvaní všetci. Čo poteší dievčatko v takomto veku? Ďakujem 🙂
@eva_eva jeej super, tak už to máte za sebou😉🙂 Čo povedala na darček a retiazku?
@tanikka áno máme ale tak toto sú také príjemné udalosti, na ktoré by človek kľudne chodil aj častejšie🙂 Veľmi sa potešila, videla som to v jej očkách, že sa jej to páči, takže som bola spokojná, že som sa trafila😉
@tanikka áno máme ale tak toto sú také príjemné udalosti, na ktoré by človek kľudne chodil aj častejšie🙂 Veľmi sa potešila, videla som to v jej očkách, že sa jej to páči, takže som bola spokojná, že som sa trafila😉
@eva_eva to verím, nás to čaká o rok, krsňa bude mať príjimánie ale to vôbec neviem čo mu kúpim, chlapcovi to je horšie🙈
@tanikka keď sme mali my s bratom prijímanie, tak on dostal ako darček od krsnej mamy hodinky, takže podľa mňa sa pre chlapca ako darček hodia najviac hodinky
@sixiti vidíš, to nie je zlý nápad😇 Začnem pozerať nejaké chlapčenské hodiny, samozrejme sa ešte poradím so sestrou, či to je vhodné a či si myslí, že to bude nosiť a to by som mu potom kúpila, mal by aspoň aj pamiatku. Ďakujem za super tip😉
@sixiti vidíš, to nie je zlý nápad😇 Začnem pozerať nejaké chlapčenské hodiny, samozrejme sa ešte poradím so sestrou, či to je vhodné a či si myslí, že to bude nosiť a to by som mu potom kúpila, mal by aspoň aj pamiatku. Ďakujem za super tip😉
@tanikka jasné, podľa mňa to je úplne ideálny darček pre chlapca. a pozri potom aj v sofii, oni majú dobrú ponuku aj hodiniek
@tanikka jasné, podľa mňa to je úplne ideálny darček pre chlapca. a pozri potom aj v sofii, oni majú dobrú ponuku aj hodiniek
@sixiti oki pozriem, ďakujem za info, veľmi si mi pomohla. Ešte mám na to čas ale začiatkom budúceho roka to isto začnem pozerať, aby som mala radšej skôr darček pre neho🙂

@tanikka tento víkend v nedeľu majú
@eva_eva jeej super, tak už to máte za sebou😉🙂 Čo povedala na darček a retiazku?