Darček pre dobrú kamarátku na 40. narodeniny
Moja dobra kamaratka Bude mat styridsiatku.Netusim co je kupit Vraj sa necha prekvapit...
@petulka1986 lístky do divadla, víkendový pobyt
Opíš aka je osoba a ako veľmi ste blízke, pripadne ešte rozpočet?
ja som za zážitkové dary...
Ja som za zazitok alebo sperk. Ak to ma byt nieco trvale tak sperk, ak vies ze najviac oceni napr. nejaky pobyt alebo aspon wellness den (zalezi od rozpoctu), tak nieco take.
Opíš aka je osoba a ako veľmi ste blízke, pripadne ešte rozpočet?
@anonym_128f51 rozpocet 100€je to velmi dobra kamaratka
Tak napríklad head spa, Thajska masáž alebo iný typ masáže, nejaká procedúra na pleť napríklad hydrafacial. To budú také zakladnejsie typy, ale mohlo by to vyjsť do 100€. Mňa by potešilo toto, ale keďže neviem o nej viac, netuším či by ju to zaujalo a páčilo sa jej to. Alebo potom poukaz do obľúbeného obchodu/restauracie.
aktualne som tiez toto riesila, ja som mala min.rok 40, aj moje dve kamosky, u nas ficali dary ako listky na muzikal, poukazka do klenotnictva alebo na nakup spodnej bielizne, napr. v Initimisimi v hodnote 100 eur (tymto rozhodne nic nepokazis)., listky na letny festival, poukaz do parfumerky.
a ak nieco velmi specificke, to je moj pripad, nakolko ja som dost adrenalinovy tip, od partie kamaratov kde sa mi poskladali viaceri som dostala poukaz na paraglajding a vystup na gerlachovsky stit s horskym vodcom, ale toto su naozaj speci veci co vedeli ze konkretne toto je moj sen. cize musis asi vedet zhruba akym smerom sa uberat pri kamoske. potom viem ze si davali moje kamosky este take darceky ako letenky do nejakej europskej motropoly, ako spolocny vylet. tam sa da krasne zmestit do stovky
Ked je to dobra kamaratka, tak by som investovala do casu straveneho spolu. Ci uz by to bol nejaky welness, kino, vecera, posedenie.... Zalezi, co ma rada. Asi nejake hmotne dary nehladas, ci?
Mňa by príklad potešilo poukážka do Panta Rhei alebo do Martinnus keďže milujem čítať knihy. Alebo niečo zážitkové príklad let balónom no to je trochu drahšie.

Spolocny zazitok, koncert, vikend, trip..