Darček pre manžela k 40. narodeninám
Ahojte baby, čo by ste mi odporučili pre manžela na 40tku?privítam nápad a radu každej z vás...a veríím, že ma niečim inšpirujete 🙂
@jarabicka Moj muz by chcel na 40-ku ist na futbalovy zapas svojho oblubeneho timu a cakame kde a kedy sa bude hrat, uvazovali sme Amsterdam, Milano, Pariz a teda futbal spojit s predlzenym vikendom v niektorom europskom meste. Predtym chcel hodinky, ale od toho uz upustil 🙂 A tiez by chcel oslavu s hudbou (uvidime ci aj kapela) kde by si vsetci mohli zatrsat 🙂))
@jarabicka moj mm stale chce ist na Chopok, ze vylet popozerat lebo tam este nebol a tiez som prave minuly tyzden riesila darcek na narodky, tak som kupila Romanticky pobyt v hoteli priamo na vrchole CHopku, je to jedna noc v hoteli Rotunda, takze taky trochu adrenalinik, aj ked nie zasa az taky velky....splni sa mu sen, budeme na CHopku a dokonca tam strávime noc, sami dvaja bez deti...uz sa aj tesim, ze ideme...
@mmonika je to hotel rotunda na chopku, www.hotelrotunda.sk a daj si aktualne ponuky, tam msom ja nasla ten romanticky balik....ti nasi chlapi, ake to maju sny....tesim sa aj, ale aj som mm povedala, ze odtial sa neda len tak odist 😀 budeme tam fakt pod hviezdami 😉
ja som manželovi, ktorý rád športuje kúpila pohodlné ale štýlové tepláky v inernetovom obchode http://budchlap.sk/

@jarabicka viem ze prejazdili nejake cyklotrasy, bola tam ponuka na jazdu na koni, ktoru dokonca aj napriek tomu, ze moja mamina je odporca vsetkeho aj mierne adrenalinoveho prijala a nevedela si to vynachvalit, v Znojme presli katakomby... ochutnavky mali vtedy 3, teda kazdy vecer, myslim ze jednu priamo v tom penzione, dalsie dve si mohli vybrat ktorekolvek vinarstvo, takze mali co robit. Vsetky dni vyuzili naplno. Popripade sa mozem este popytat a posuniem info 🙂