Darček pre náročné deti, ktoré všetko majú
Ide o deti 6 a 7 rokov - náročné, všetko majú. Sú to dievčatá. Napadá vás niečo originálne?
hmm narocne znamena co ? Co takto zazitok ? Zalezi odkial ste ale kludne si spravit vylet do mesta, kde este neboli, navstivit tam nejake muzeum vhodne pre deti, zoo kde sa mozu hladkat zvieratka alebo klasicke zoo, potom ist spolu na obed, na zmrzku - proste pekny den. A zacat ucit narocne dievcatka byt menej narocne a nekupovat im vsetko 🙂
U mojej neterky a u mojho syna viackrat zabodovali tricka s vlastnou potlacou. Dala som tam bud nejaku svoju kresbu alebo nejaku fotku niecoho, co maju radi.
Moja aktualne tuzi po mnaukacej kabelke.. taketo dieta vsetko bavi 2 dni aj s cestou a vacsinou cim vacsia blbina tym viac sa tesi..vobec by som to neprezivala nieco kreativne skrabkacie obrazky diamantove lepenie ciselne malovanie.baby caka skola tak mozno dosky peracniky v peknej teme.aj na kupalisko nafukovacky moznosyi mas velmi vela
Kabelka? Pozri babyknihy maju vela takych detsko-babskych a mozno k tomu rovno cosi este napasujes
Asi by som kúpila sadu na výrobu mydla, parfémov, slizu, sviečok, prípadne pokusy atď. Neviem aká má byť hodnota daru, mne sa páči aj motýlia záhrada, ale to je od 30€ vyššie.
@zuzikak nie sú to moje deti nemienim ich nič učiť. Chcem ich potešiť darom a rešpektovať, že rodicia sú ujeti a vychovali ich k vrcholnej rozmaznanosti.
Ďakujem za typ na zážitok
Daj im peniaze, ale tak, že kúpiš truhličku a nahadzes tam veeela drobakov (10, 20 a 50 centovky) v tej výške akou ich plánuješ obdarovať. Budu to mat ako poklad
z mojej skusenosti rozmaznane deti presytene darcekami ale aj zazitkami typu zoo, kupalisko, trampoliny najviac potesia take tie obycajne zazitky...
trebars vylet na luku s potokom, kde si mozu pol dna stavat hradzu z kamenov. Z hmotnych darcekov ma napadaju veci ako guma na skakanie, sarkan, hlava na cesanie a robenie ucesov, velky bublifuk.
nieco co ich nauci sucitu s druhymi ze nie vsetci sa maju tak dobre
Motyliu záhradu? Budu si chovať larvy až do vykuklenia.
Takym detom zvycajne kupujem knihy a v tom veku by dom nezavahala, nejaku nadcasovku co by im este aj rodicia po veceroch mohli citat - povesti, slovenske rozpravky a pod
na take oslavy nakupujem lacno a vela... pepco, kik, tedi, aliexpress... a kupim kabelku/tasku/kozmeticku tasku a do nich davam veci ako pomady, masky na spanie, zlupovacie laky, kanekalon vlasy, sladkosti, mini vankuse, pera na tablety, tetovacky, ciapky, naramky pre naj kamosky, gumicky a pod... zatial kazde taketo narocne dievca bolo nadsene a ja som neminula pol vyplaty
Parádia sa? Ja som objednala z dracika taky set na nechty - laky, nalepky na nechty a lampa na nechty
Alebo tie kabelky s ocami co otvaraju a zatvaraju oci
Ja by som tiež urobila nejakú dievčensky balíček, so somarinkami. Gumičky, sponky, laky ...

Vytlačiť vstupenku do Zoo napr v BA, teraz majú dosť mláďat