icon

Darček pre polročné dieťa do 50 eur

jaja1979
8. dec 2024

Ahojte, na Vianoce budeme mať známych s polročným chlapcom a chcem mu niečo kúpiť pod stromček. Naše decká sú už veľké, tak neviem, co by sa hodilo... Niečo využiteľné a nie príliš veľké, nakoľko byvaju v podnájme v menšom byte. Čo by vás, ako matky polročných deti pre ne potešilo? Tak do 50€. Ďakujem pekne

lucia13022023
8. dec 2024

Možno zvuková knižka? Môjmu sa vtedy veľmi páčili zvieratká a zvukové knižky farma atď..

kik2022
8. dec 2024

Knižiek nie je nikdy dosť. Hlavne o zvieratkách. Také zvukové sa deťom páčia. Len nekupuj plyšákov 😃 a potom napr nejakú vkladačku alebo nejakú drevenú hračku.

dadka1997
8. dec 2024

@jaja1979 plienky, handričky, ak nie je dojčené, tak mlieko .. dieťa tomu nerozumie žiadnej hračke, a vlastne ani ho nemusi baviť, ale to, čo som spomenula vyššie urcite potesi

maciatkolulu
8. dec 2024

@jaja1979 za mňa je základ sa opýtať rodičov,to čo môže byť pre jedného to naj,druhý bude brať ako haraburdu

minesasubu
8. dec 2024

U nás veľmi išli zvukové knižky syn akurát začal mať obdobie na bruchu veľa sa pretáčať takže knižky zvukové sa mu veľmi pačili a za mňa top hračka na toto obdobie bola vaňka hral sa sňou veľmi dlho
https://www.kralovstvoretrobicyklov.sk/kyvajuca...