Darček pre profesorku na vysokej škole
Ahojte, prosim, poradite mi, co kupit mojej skolitelke na VS - pani profesorke v rokoch ?
Myslela som, ze jej kupit v Loccitane kvalitny krem na ruky, a drahsi telový Olej, ale je na nom napisane “spevňujúci”, a to nemozem🙂…. Darcek by mohol byt do 100€.
Cestuje kazdy den, tak nechxemmvolir drahšie pralinky atd,
Kvoli topeniu….
Mate prosim ine napady ?
Fuuu, darček za 100€? To by som od svojich študentov nikdy neprijala. Mne stačí kytica, na ktorú sa poskladajú po štátniciach...
@ivanaks tak my ako rodicia sa synovej triednej v deviatom rocniku skladame po 20 eur, a maturanti - dcerina trieda sa skladali po 30, tiez to slo triednemu ucitelovi ako dar. cize davat dar ucitelovi je bezne.
Fuuu, darček za 100€? To by som od svojich študentov nikdy neprijala. Mne stačí kytica, na ktorú sa poskladajú po štátniciach...
@ivanaks My sme sa vyucujucim na VS bezne po semestri skladali na jednu kyticu okolo 100€ :D
Kozmetika vôbec nie je dobrý nápad a už vôbec nie za 100 Eur
100 Eur len ty sama? To je podľa mňa veľa
Kúp nejakú hodnotnú knihu, prípadne ak poznáš jej vkus lístky do divadla, na koncert a pod. +samozrejme kvety
Poukazku do knihkupectva a kvet.
Každý rok vediem 2-3 záverečné práce. Ver, že všetci školitelia to berú ako súčasť svojej práce a nečakajú žiadne dary. Zájdi za ňou na katedru po obhajobe a poďakuj jej.
kvety stačia, najväčším poďakovaním je pre ňu, že dobre obhájiš prácu a nemusíte sa s tým zas trápiť na rok ty ani ona :D
Daj jej dva listky do divadla alebo darcekove poukazy, ze vie vyuzit kedy chce alebo listky v lete na shakespearovske slavnosti.
Tiez sme sa na nieco skladali ale uz si nepamatam na co 😂 myslim ze na obed sme pozyvali, ale to sme boli viaceri 😂
Dávať školiteľovi na VŠ dar je zbytočné. A bolo by mi to aj nepríjemné prijímať. Nepamätám sa, či som niekdy dostal. Možno raz za 11 rokov.
Darček za 100 eur je veľa. Ak sa chceš naozaj poďakovať, maximálne ruža a káva/ruža a bonboniéra. Stačí.
@ivanaks My sme sa vyucujucim na VS bezne po semestri skladali na jednu kyticu okolo 100€ :D
@laurinka27 Tak áno, určite sa nájdu aj takí VŠ pedagógovia, čo nemajú problém zobrať 100-eurivý dar. Mne len raz študenti z detašovaného pracoviska poslali po svojom zástupcovi fľašu vína. Neprijala som ju a odvtedy ma už neotravovali "nevyžiadanými pozornosťami". Inak, ešte aj dnes žneme ovocie toho, že naše babky k lekárovi nešli bez vajíčok, fľaše, bonboniéry. To isté na úradoch atď. Nikto nemá právo sťažovať sa, že je naša spoločnosť skorumpovaná, keď sa na tom sám podieľa.
@mirage Aj ja dám synovi na konci roka drobnosť pre pani učiteľku - takú, čo zje a nebude za 30 €. Je štvrták na ZŠ a doposiaľ sa skladali len školu v prírode. Zasa je to len Vaša (rodičovská) iniciatíva. Učitelia by to bez poukážky do wellness, kníhkupectva či Pandora náramku prežili. Stačí drobnosť, nie drahé dary, ktoré evokujú pocit záväzku.
@laurinka27 Tak áno, určite sa nájdu aj takí VŠ pedagógovia, čo nemajú problém zobrať 100-eurivý dar. Mne len raz študenti z detašovaného pracoviska poslali po svojom zástupcovi fľašu vína. Neprijala som ju a odvtedy ma už neotravovali "nevyžiadanými pozornosťami". Inak, ešte aj dnes žneme ovocie toho, že naše babky k lekárovi nešli bez vajíčok, fľaše, bonboniéry. To isté na úradoch atď. Nikto nemá právo sťažovať sa, že je naša spoločnosť skorumpovaná, keď sa na tom sám podieľa.
@mirage Aj ja dám synovi na konci roka drobnosť pre pani učiteľku - takú, čo zje a nebude za 30 €. Je štvrták na ZŠ a doposiaľ sa skladali len školu v prírode. Zasa je to len Vaša (rodičovská) iniciatíva. Učitelia by to bez poukážky do wellness, kníhkupectva či Pandora náramku prežili. Stačí drobnosť, nie drahé dary, ktoré evokujú pocit záväzku.
@ivanaks a na konci deviateho nedas tiez nic? Ani maturant aby dal triednemu? Toto je pre mna normalne, ziadny zavazok, je to podla mna dakujem.
To ako vážne? Školiteľke dar? Veď to je jej práca🤦♀️