Darček pre susedku na svadbu a narodenie bábätka
Ahojte baby. Opíšem situaciu, mám dobru kolegynu,ktora je zaroven aj susedka, jej dcera sa vydava, a kolegyna priniesla kolaciky. S jej dcerou sa pozname len z videnia a len sa zdravime. A teraz neviem či sa len podakovať,alebo kupiť im niečo malé. Budu mat aj babätko o par mesiacov, tak som rozmyslala či kupit nieco pre babo + vinko a dezert. Len neviem kedy dat darček,teraz? Alebo ked sa narodi babo?
Nic by som nedavala (ani nic necakaju). Iba ti dali kolace ako susede a kamoske, vela ludi to tak robi
@anonym_autor podla mna um odtali nejake kolace navyse tak aj vam vzala kolegyna, nemyslim si ze ti je z iniciativy nevesty. .. ale pokaz do DMky neurazi
@anonym_autor poďakovať,prečo dieťaťu niečo kupovať
@anonym_autor podla mna um odtali nejake kolace navyse tak aj vam vzala kolegyna, nemyslim si ze ti je z iniciativy nevesty. .. ale pokaz do DMky neurazi
@kitycat svadba je dnes, a kolače sme dostali uz vcera. A dm nemam v meste, takze to sa neoplati.
@anonym_autor nič nekupuj. A už hlavne nie dieťaťu. To sa robí v rodine a nie takto. Veď tá žena čo bude rodiť ani nieje tvoja susedka.
Tiež sme porozdavali koláče zo svadby známym, svokra zobrala do roboty aj napríklad a od nikoho sme nič nečakali 🤷♀️ a nemáš dôvod kupovať niečo dieťaťu. Nechápem ako ti to napadlo, len kvôli pár koláčom? My sme si len medzi kamarátmi a fakt veľmi medzi veľmi blízkymi ľuďmi dali nejakú drobnosť, až po pár týždňoch od narodenia, keď bola príležitosť na návštevu pozrieť nového človeka.
@kitycat svadba je dnes, a kolače sme dostali uz vcera. A dm nemam v meste, takze to sa neoplati.
@anonym_autor máš možnost ísť zablahoželať s malou lyžičkou ku kostolu?tak choď a žiadne darčeky nerieš
Koláče nie sú nejaké zaväzujúce. Skôr keď,tak maličkosť ku bábätku,keď už veľmi chces.
Dakujem Vam za rady.
@anonym_autor dieta sa este nenarodilo takze nic dietatu. A kolace je bezne ze sa davaju susedom .hlavne ak maju vela

Za koláče poďakovať a dieťaťu kúpiť niečo malé keď sa narodí.