Darček pre svokru na jej 60. narodeniny?
Ahojte nejake rady? Aký darček pre svokru bude mat 60.
Ja by som sa opýtala svokry čo by ju potešilo/čo potrebuje, aby som zbytočne nekupovala blbosti.
My sme máme kúpili listy na muzikál a dali 100€ do obálky. Na muzikál ju veziem ide s otcom.
My ideme v sobotu blahozelat mojej mamke tiež má 60,riešili sme či dať peniaze či kúpiť niečo,doslova všetko majú,mamka na žiadne skrašľovacie procedúry nechodí,je jednoduchá a skromná takže o to ťažšie bolo niečo vymyslieť. Ako ona povedala "nič mi netreba" ,oco tiež nevedel čo by sa jej zišlo alebo čo by chcela.....
Bud pobyt podla zaujmov -hory,wellnes... Nausnice,naramok,retiazka. Podla mna taky dar by mal byt osobny a taky,co zenu potesi a nie riady,spotrebice. Ked aj peniaze do obalky a nech si sama kupi,co sa jej bude pacit.
@marca12 rozmyslali sme nad záhradným nabytkom lebo ten co ma tak uz aj stolicky su take vseliake
Ak žije sama a záhradný nábytok by ju potešil, tak áno. Ale ak žije s mužom, tak to nepovažujem za osobný dar. Ale podstatné je, či vravela, že chcela by nový. Nie že vy si myslíte, žeby nový by bol vhodný a ako osobný dar kúpite spotrebnú vec do domácnosti. My kupujeme osobné dary, najradšej zážitky ako wellness víkend, letenky a pod. Spotrebný tovar do domácnosti len ak si to dotyčný vyslovene praje.
Moja mama v rovnakom veku by sa potesila elektrobicyklu alebo nejakemu pobytu 🙃 ostatne na narodeniny dostala od nas, deti, televizor, lebo otec pozera samu politiku a dokumenty, tak aby si aj ona pozrela co chce. Najskor naoko pindala, ale bezi stale ked tam sme tak potesil 😅 na 55 dostala drahe nausnice, ktore nenosi lebo sa boji, ze ich strati 🥲
Ak ma "vsetko" a"nic nechce" a ma zmysel pre darceky, pri ktorych citas medzi riadkami: nakúp úplne rôzne druhy korenia+sol, cukor, vsetko do okrasnej skatule s odkazom na peknej karticke: Nech má Tvoj život naďalej tú správnu chuť./ Nech Ti chutí život.
Alebo: baterky AA - nech mas vzdy v zivote plno energie.
Vylet/dovolenka. Niekam kde vies ze by chcela ist, ale sama si ten pobyt nikdy nekupi.