Darček pre ženu k 60. narodeninám
Ahojte, idem si po napad, alebo radu. Mamina bude mat 60 rokov. Nevieme co jej kupit. Tak pisem sem, mozno poradite, alebo co ste vy kupovali. Ako deti jej davame robit foto vsetkych vnucat na velke platno. Len ocino nevie uz co by jej kupil. Pobyty asi nie kedze nie su ockovany. Sperk uz dostala k vyrociu svadby. Welnes nemoze zo zdravotnych dovodov.
Dakujem za rady a napady.
haha :D tak ho treba zapojiť, alebo keď tak sa dohodnúť že jednu fotku nech porieši on a druhú ty a budete obaja s tým ok 🙂 presne inak, aj ja to mám rada, keď sa ku mne dostávajú nové info, čo sa dá buď vyrobiť alebo niekde spraviť 🙂 aj do domácnosti kľudne 🙂
no ved toto a hlavne teraz aj u nas zacina obdobie ze kazdy pomaly v okoli ma meniny aj narodeniny :D to je hroza v tomto smere ze narocne financne a este aj vymyslat kazdemu nieco co ho potesi :D 🙂
Tak nicol_ka55 toto mám inak pocit aj ja, že to máme všetci tak ako keby, že dlho dlho nikto nič a potom zrazu všetci ako keby sa dohodli, meniny, narodeniny, dokonca svadby výročia :D :D

@annadan pozriem to teda aj ja 🙂 len to aj s mojim drahym lebo on ked sa do niecoho takehoto nezapoji tak je hotovy :D @nikanu to je pravda, len clovek sa niekedy rad necha inspirovat ked je toho tolko na trhu 🙂