icon

Darček pre ženu na Vianoce

Včera o 11:55

Ahoj. Neznasam Vianoce, ale ked uz to musi byt prosim poradte co kupit zene aby pod stromcekom nieco mala a potesilo ju to. Ziadna erotika pradlo nic tymto smerom to su sprostosti. Poradte nieco co by vas potesilo a neurazilo. Ziadne hrnce zehlicka pribory. Nieco napadite by som chcel. Tak ak mozete ukazte co by bol vhodny dar. Ani nic extra drahe nepotrebujem jej nic dokazovat ucet mame spolocny 😃

Strana
z3
pribinak
Včera o 11:57

Sperk?

anonym_c43517
Včera o 11:58

Mna by potesila poukazka do parfumerky, Martinusu. Prekvapenia neznasam, musim si konkretnu vec vzdy vybrat sama.

sisa_s
Včera o 11:58

Skoro si si spomenul 😀 ved ty ju poznas najlepsie, neviem, co "napadite" budes zhanat 5 dni pred vianocami

dorizzz
Včera o 12:00

@anonym_autor treba ju počúvať počas roka a vybrať možno aj viac darčekov v nižšej hodnote, ak o niečo prejavila záujem počas toho roka. Každý človek je iný a takto z povinnosti keď jej niečo musíš kúpiť je to este horšie vyberanie. Mňa by potešila brúska na nože 😂 no pomohlo ti to? Nepotešilo by ma niečo čo už mám, napríklad neviem na čo by mi niekto kúpil peňaženku, keď tu čo mám je funkčná a stále pekná. Ty ju musíš poznať najlepšie a naozaj odporúčam počúvať ju celý rok nie 19.12 sa škrabať na hlave že čo vybrať.

autor
Včera o 12:01
@sisa_s

Skoro si si spomenul 😀 ved ty ju poznas najlepsie, neviem, co "napadite" budes zhanat 5 dni pred vianocami

@sisa_s uplna pohoda dva pracovne dni pred nami. Hore pisem jasne neznasam Vianoce

strawberry0797
Včera o 12:01

@anonym_autor sperk (staci aj nejaka pekna bizu), parfem alebo nejaka pohodova kniha vzdy potesia. A mna aj hrube teple ponozky 😁

autor
Včera o 12:02
@anonym_c43517

Mna by potesila poukazka do parfumerky, Martinusu. Prekvapenia neznasam, musim si konkretnu vec vzdy vybrat sama.

@anonym_c43517 poukazka dobry napad ☝️

beata_k
Včera o 12:02

@anonym_autor Mna by potesila poukazka. Konkretne ikea, drogeria, oblecenie.

autor
Včera o 12:03
@dorizzz

@anonym_autor treba ju počúvať počas roka a vybrať možno aj viac darčekov v nižšej hodnote, ak o niečo prejavila záujem počas toho roka. Každý človek je iný a takto z povinnosti keď jej niečo musíš kúpiť je to este horšie vyberanie. Mňa by potešila brúska na nože 😂 no pomohlo ti to? Nepotešilo by ma niečo čo už mám, napríklad neviem na čo by mi niekto kúpil peňaženku, keď tu čo mám je funkčná a stále pekná. Ty ju musíš poznať najlepšie a naozaj odporúčam počúvať ju celý rok nie 19.12 sa škrabať na hlave že čo vybrať.

@dorizzz keby ste neboli take komplikovane ze nic nechcete. ;) ale ked nic nedostanete je zle.

dorizzz
Včera o 12:04
@anonym_autor

@sisa_s uplna pohoda dva pracovne dni pred nami. Hore pisem jasne neznasam Vianoce

@anonym_autor ja ich tiež neznášam, ani ich neslávim, ale darčeky pre blízkych mám už dva mesiace nachystané.

mandzula
Včera o 12:06

Poukaz na masáž, pedikúru, manikúru, odchlpovací laser, spoločný víkendový pobyt.

autor
Včera o 12:07
@dorizzz

@anonym_autor ja ich tiež neznášam, ani ich neslávim, ale darčeky pre blízkych mám už dva mesiace nachystané.

@dorizzz vzdy sa tomu chcem vyhnut ani darvrk ziaden nechcem a potom.sa smeje ja uz pre teba mam. Nepocuva ze nechcem?

dorizzz
Včera o 12:07
@anonym_autor

@dorizzz keby ste neboli take komplikovane ze nic nechcete. ;) ale ked nic nedostanete je zle.

@anonym_autor to sa ti len zdá. Všetko je o vašej dohode, my sme to niektoré roky tak mali, že sme si nič nekupovali, dohodli sme sa tak a každý bol spokojný.
Ale ako tu už zaznelo ak nevieš čo - poukážka je dobrý nápad, vyber buďperfumériu ak sa rada vonia, alebo drogériu ak sa rada maľuje, alebo kníhkupectvo ak rada číta.

dorizzz
Včera o 12:08
@anonym_autor

@dorizzz vzdy sa tomu chcem vyhnut ani darvrk ziaden nechcem a potom.sa smeje ja uz pre teba mam. Nepocuva ze nechcem?

@anonym_autor no asi nepočúva že nechceš a počúva o čom hovoriš počas roka, neviem 🤷🏻‍♀️😀

anonym_7abf01
Včera o 12:08

Mňa by potešil naplánovaný wellness víkend alebo lístky do divadla alebo na nejakú akciu🙂

anonym_ac3699
Včera o 12:09

@anonym_autor náramok, poukážka na vstup - wellnes, permanentka - plavaren, vstupenky na koncert, výstavu, ale kľudne aj balíček s nejakým kvalitným likérom, medom, orieškami, dobrou cokoladou

thereisabear
Včera o 12:09

Ak číta knihy, tak poukážku do kníhkupectva. Ak má rada kozmetiku, tak do parfumérie.

petronelag
Včera o 12:14

Môže byť aj poukážka na veci, o ktoré sa zaujíma a napr. aj nejaký pekný čokoládový dezert v tvare srdiečka.

mane01
Včera o 12:17

@anonym_autor napis niečo o nej… čo ma rada, aké sú jej koníčky? Ja sa vždy poteším knihe, ale pre ženu čo nečíta by bola kniha blby dar. Niekto šperky nosí, niekto nie. Čiže je to hodné individuálne.

anonym_e7a913
Včera o 12:18

Ja skúsim položiť otázku inak. Tento rok už darčeky pre manželku na Vianoce mám ale nechám sa inšpirovať na ďalšie sviatky ak to bude niečo čo bude stáť za to…

Čo je takým vaším snom, čo by ste chceli dostať ako darček? Bez ohľadu na to, koľko to stojí peňazí? O čom snívate po ťažkom dni keď si konečne ľahnete do postele?

hradnapani
Včera o 12:24

sperk a parfum neurazia a vacsinou potesia - ak ich nosi a tusis aspon trochu co sa jej paci. Ak nie, tak potom poukazky, nech si vyberie sama, ale to je pre mna uplne neosobny dar, taky z nudze, ale niektorym zenam to uplne vyhovuje.

anonym_78c161
Včera o 12:33

Daj jej rozvodové papiere. To ju prekvapí a možno aj poteší. A teba odbremení od všetkých ďalších Vianoc.

la_dolce_vita
Včera o 12:34

Kazda sme ina a ty poznas najlepsie svoju partnerku. Mna by potesilo vela veci... napr. kniha, parfem, šperk, kozena kabelka alebo rukavice, vikendovy pobyt, listky na kulturu.

esther100
Včera o 12:49

Ja najradšej dostávam knihy...ale myslím, že všeobecne platí,že šperkom nič nepokazíš.pokial teda šperky nosí

martinmmartin
Včera o 12:51

vysavac

januska12323
Včera o 12:55

@anonym_autor opýtaj sa jej čo by ju potešilo.

januska12323
Včera o 12:56
@anonym_78c161

Daj jej rozvodové papiere. To ju prekvapí a možno aj poteší. A teba odbremení od všetkých ďalších Vianoc.

@anonym_78c161

sticker
malalienka85
Včera o 12:58

poukážka do parfumérie, pekný šperk, lístky na koncert, krásny difuzér, kabelka pernamentka na masáž, poukaz do dobrého kaderníctva

biba_18
Včera o 13:13

kúp spoločný wellness pobyt. pod stromček jej dáš poukaz a vyberiete spolu termín…

sense
Včera o 13:17

Mna poteší vždy poukážka či ku kozmetické, do fitka, ku kaderníkovi, parfumérie, športový obchod ..alebo kozmetika ktorú pouzivam. Hlavne ak je to zrovna poukážka na niečo čo potrebujem, lebo to je pre znamenie že " počúva čo hovorím"
Za mňa radšej poukážka, ako niečo čo ma "prekvapí" aj keď inak ako chlap ocakava.

Strana
z3