Darček pre ženu na Vianoce
Ahoj. Neznasam Vianoce, ale ked uz to musi byt prosim poradte co kupit zene aby pod stromcekom nieco mala a potesilo ju to. Ziadna erotika pradlo nic tymto smerom to su sprostosti. Poradte nieco co by vas potesilo a neurazilo. Ziadne hrnce zehlicka pribory. Nieco napadite by som chcel. Tak ak mozete ukazte co by bol vhodny dar. Ani nic extra drahe nepotrebujem jej nic dokazovat ucet mame spolocny 😃
Mna by potesila poukazka na masaze, poukazka na reformer- pilates, vlasova kozmetika ci stipce a kefy balmain. Poukazku douglas.
Ak by si chcel viac investovat kulmofen dyson (super vec), sperk ( jemny nadcasovy), vikendovy pobyt, kabelka…
@anonym_autor napíš nám niečo o nej. Vek, záľuby, či športuje,...? Ťažko radiť keď o nej nič nevieme
Prosím ta, ked sa rozhodneš pre šperk, ozaj jej nekupuj bižutériu, ako to tu bolo poradne, ale ked nechceš dráhy aspoň pekný strieborný
Radsej nic ako s takymto pristupom. Neznasam Vianoce, neviem co by chcela moja zena. Hlavne ju neser pred sviatkami a pomoz jej s pripravou.
Poukazkou nic nepokazis, ani neohuris. Radsej nech si vyberie sama, ako keby mala parfem co sa jej nepaci.
@anonym_autor Ty si nepoznas vlastnu zenu? Ked uz nevies co,tak jej kup sperk,naramok,poukazku do obchodu bud sportovy,obuv,knihkupectvo. Mna potesi aj poukazka do wellnesu,na masaz,restauracie,koncert. Ved mas tolko moznosti,ale skrob nemusis byt. Ak aj kupis drahsi darcek,to nie je o dokazovani si niecoho.
Mňa by potešila kniha, alebo tisíckové puzzle. Lenže ak tvoja žena nie je ten typ, tak ju by to rozhodne nepotešilo.
@anonym_autor ty musíš vedieť ake ma tvoja zena záujmy co poteší jednu nemusí druhu. Poukážka je fajn keď nevieš co ale podla jej záľub. Ale prikláňam sa k welnes pobytu na par dni spolu
@anonym_autor tajne dúfam, že toto píše môj muž a niečo na Vianoce dostanem 🥰😁😁
Ja som si za posledné roky napr. priala: korčule na ľad, kávovar (kávu pijem iba ja), oblečenie, parfum (taký aby voňal môjmu mužovi - vyberal on a ozaj vybral úžasne), keď nevedel čo, kúpil mi šperk (ale vie, že mám rada skameneliny, tak mi vybral v tom duchu). Spomeň si, čo má rada a keď aj nejakú maličkosť, to úplne bude stačiť. Obrovsky ma potešila lupa na minerály za asi 10€. Tiež ma teší, keď kúpi lístky do divadla. Mozno rada číta, tak jej kúp poukážku do Martinusu a k tomu trebárs obal na knihu. Alebo jej kúp vankúšik milujem ťa, alebo plyšáka. Nevieme, čo je to za ženu, tak sa ťažko radí. Stále platí, že by to malo byť niečo, čo má rada a nie je ti niečo všeobecné ako Nivea kozmetická kazeta (ak to teda nie je jej obľúbená značka). Určite nekupuj krémy na vrásky. Ak chces kozmetiku, tak Manufactura nejaká sada alebo Rituals, Soaphoria ju určite neurazí. A keď už fakticky nevieš čo a si v koncoch, tak kúp šperk, retiazku s príveskom (najlepšie niečo čo má rada s keď nevieš, tak srdiečko). Inak ženy milujú svetielka, tak aj difúzer, čo tu bol spomenutý (mne sa páčia tie, čo imitujú oheň). A k tomu esenciálne oleje od Hanusu.
Ja poprosím na Vianoce toto:
Ja skúsim položiť otázku inak. Tento rok už darčeky pre manželku na Vianoce mám ale nechám sa inšpirovať na ďalšie sviatky ak to bude niečo čo bude stáť za to…
Čo je takým vaším snom, čo by ste chceli dostať ako darček? Bez ohľadu na to, koľko to stojí peňazí? O čom snívate po ťažkom dni keď si konečne ľahnete do postele?
@anonym_e7a913 aby mi kaderníčka už konečne urobila s vlasmi to,čo chcem.
Ja skúsim položiť otázku inak. Tento rok už darčeky pre manželku na Vianoce mám ale nechám sa inšpirovať na ďalšie sviatky ak to bude niečo čo bude stáť za to…
Čo je takým vaším snom, čo by ste chceli dostať ako darček? Bez ohľadu na to, koľko to stojí peňazí? O čom snívate po ťažkom dni keď si konečne ľahnete do postele?
@anonym_e7a913 pre mňa by bol naj darček na Vianoce prežiť ich v malej zasneženej chalúpke, s pecou, do ktorej sa prikladá, iba s hrncom kapustnice a štedrákom.
@anonym_autor letenky na nejaký spoločný výlet, to u mňa vždy vylúdi úsmev a radosť😉
Tiez hlasujem za spolocny zazitkovy program, ak ju nepoznas a sam nevies, co by ju potesilo. Ale hadam, ked je to tvoja zena, tak ste dost dlho spolu, aby si vedel, comu sa vo svojom volnom case venuje, co by si jej k tomu mohol aj nieco doplnit (napr. ta poukazka do knihkupectva, puzzle, ak rada sklada a pod.)
Mna by napr. sperk, vonavka a pod. vobec nepotesili
Listky do divadla na nejaku komediu
@anonym_autor za mna urcite poukaz ci ku kozmeticke kadernicke drogerie nechtarke …
Ja si posledné roky želám na Vianoce zlatý prsteň, vždy ho dostanem. Nie len že je to krásny darček ktorý využijem ale je to aj investícia.
@anonym_autor Mňa by napríklad potešilo predplatné môjho obľúbeného časopisu, pekný izbový kvet alebo už spomínané letenky na víkend niekam.
@anonym_autor mna potesila susička 😁...mne viac k stastiu netreba 😁 ...manzel tomu obetovat 2 dni hladania na nete, takze velka obeta z jeho strany 😍
Neporadim veru, lebo radsej nedostat nic ako hlupost, takze ked nieco chcem/ potrebujem, tak mu to rovno poviem...a su to cisto prakticke technicke veci 😁
Mna co by tak potesilo rozmyslam...permanentka na masaz.
Lístky na kultúru - divadlo/koncert/kino... , nejaký výlet/pobyt..
@anonym_autor Zavisi aj na tom aky budget mas k dispozicii. Ako tu uz viacere pisali, potesili by ma letenky na predlzeny vikend nejakych europskych miest, napriklad Londyn, Pariz, Amsterdam. Tie sa daju aj lowcostovo kupit. Alebo ak ma nejaku oblubenu kapelu ci spevaka, kupit listky na koncert napriklad vo Viedni a spojit to s prenocovanim a poznavackou mesta. Pojem nic extra drahe je relativny, to je kolko? 20, 50, 100 ci 200e? Inak sa tazko radi, kazdy ma financie nastavene inak.
Neznášam Vianoce - možno najkrajší dar by bolo z tvojej strany zistiť prečo a možno to skúsiť zmeniť, aby si ich užila aj tvoja žena. Niet nič horšie ako mať doma ufrflanca Vianoc, ktoré tak milujeme. Všade svetielka, hudba, koláčiky, teplo, rozprávky. Ak má rada horúcu čokoládu, tak kúp, aj mini marshmallows (v Lidli som videla). Kúp jej hebučkú deku a ponožky (nám je stále zima). Vianočný čaj, fľaštičku prosecca, k tomu vianočné poháriky napr. Villeroy Boch. Alebo ako miluje Vianoce, kup jej niečo vianočné od Villeroy Boch, bude nadšená.
@anonym_autor vonavku, peňaženku, šálik, kožené rukavice, kabelku, lístky do divadla, poukážku na nechty, masáž, knihu, krém, peknú čiapku, opasok, tepláky lepšie, alebo poukážku do športového, novú formu na bábovku ty poznáš ženu čo robí, čomu sa venuje.Ja by som sa najviac potešila náramku, náušniciam nejaký sperk stačí strieborný, ocelovy
Otvor jej kozmetickú taštičku a takú istú kozmetiku, akú používa, jej kúp. K tomu od jej kaderníčky alebo kozmetičky darčekový poukaz a máš vybavené.
@dorizzz keby ste neboli take komplikovane ze nic nechcete. ;) ale ked nic nedostanete je zle.
@anonym_autor to nie, že sme komplikované... to je práve ten priestor, kde máš preukázať, že svoju ženu vnímaš....
@anonym_autor napíš nám niečo o nej. Vek, záľuby, či športuje,...? Ťažko radiť keď o nej nič nevieme
@tim23 toto mi pripomenulo ten vtip, ako hlásil muž na polícií nezvestnosť svojej ženy, o žene nevedel povedať skoro nič, zato o aute, na ktorom sa stratila, mal niekoľko minútový monológ....
nejaky lepsi make up napr. Armani, poukazka do Douglasu napriklad 100 eurova, strieborny nahrdelnik, naramok, alebo ju prekvap s wellnesom v zahranici

Aky mas budget a odkial ste? Co trebars listky na februarove Circle du soleil v BA? To bude skvely zazitok. Ci nieco menej nakladne?