Darček za pôrod
Ahoj kočky. Tak ma zaujíma, dostali ste nejaký darček od partnera za to, že ste mu porodili dieťa? 😀 Kade tade počúvam, či vidím že ženy dostali buď nejaký šperk, alebo aspoň pekné kvety, či dokonca nový telefón. 😀 Mám viac ako 2 roky po pôrode a ešte stále som nedostala ani ten kvet! Keď náhodou padne téma tak sa vždy pripomeniem. 😁 Pochváľte sa teda, čo ste podostávali? 🙂
@domak2 za to koľko si pri tom ,,vytrpia,,
@elementissa malost ducha v tom ze zena prijme darcek, kvety, podakovanie od muza alebo rodiny? Ano zena chce dieta ale nie je to obdivuhodne co musi podstupit jej telo pocas 9 mesiacov aby to dieta mala? Je to nieco nad cim mavneme rukou ved to da kazda a nie je to nic vynimocne? Nedakujeme aj my svojim mamam na den matiek? Nespomenieme si na otca na den otcov? Za to ze nas mali, vychovali, starali sa o nas? Jedine co mi vyznieva pokrytecky je tvoj nazor ;) ja som spokojna ze prve NIC co som nedokazala a to druhe NIC (rozumej synovia) vidia ze ich otec si na mamu spomenie na MDŽ a oni si spomenu na den matiek a maju z toho radost a pevne verim ze ked dospeju a budu mat zeny a tie zeny im privedu na svet dieta, nebudu mat problem kupit kyticku a priniest ju do porodnice ;)
A ja som dostala za pôrod rozvod 🤣🤣tiež si myslím, že veľmi špecifický darček.
@jullyeverest kvety, ktoré aj tak ostali na chodbe oddelenia sestnedelia 🙂, robili radosť aspoň viacerým.
@jullyeverest od manžela prsteň, od rodičov náušnice.

@habibim jej, tak nejaké šperky aj u nás takto cestuju- niečo dostaneš od rodičov, niečo od manžela a niečo podedíš.... časom pekná zbierka 🙂