icon

Darčekové krabičky pre družičky a svedkyne

16. feb 2025

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Dávali ste niektorá darčeky pre družičky a svedkyne ? Veľmi sa mi páčia tie darčekove krabičky s nápisom "budeš moja družička/svedok?". Plánujem niečo také urobiť aj pre moje družičky a svedkyne, čo dať ale dovnútra ? Malú šperkovnicu, gumičky do vlasov, štipec ? Nejaké odporúčania ?
Ďakujem za každý typ. 🙂

bessie12
16. feb 2025

Chcela by som dať kozmetickú taštičku s malým zrkadielkom a možno ešte niečo k tomu. Nielen pre družičky a svedkynu, ale aj pre ďalšie moje naj kamošky.
Keďže rady si občas vypijú či už pivo alebo víno, tak možno ešte otvarak a zátku k tomu 🙂

taktotedanie
16. feb 2025

Male zrkadielko do kabelky a balzam na pery
Toto je za mna vsak vec ktoru nikto nepotrebuje a peniaze by som investovala inde

zuzanka.zuzu
16. feb 2025

gumičky do vlasov? balzam na pery? kriste čo máte 15? 🙈 to čo je zase za hovadinu? 😀

ina2405
16. feb 2025

Prosecco/dobrú kávu a kvalitné pralinky. Ak už teda treba darček, to je naozaj zvykom?

taktotedanie
16. feb 2025

@ina2405 nieje
Vlastne na instragrame asi hej 😂
Ked mas kde rozhadzovat peniaze

januska12323
16. feb 2025

Keď už daj tam niečo hodnotné - finančne alebo myšlienkou. Gumičky, štipce a podobné blbosti nechce dostať nikto.

hildeberta
16. feb 2025

Star Wars 75192 Millennium Falcon lego

cimage
16. feb 2025

Ak mas pocit, ze im chces dat nieco extra, tak ok, ale nie taketo skolkarske kraviny. Radsej ich zavolaj na posedenie niekam ako podakovanie. Netreba to prehanat, lebo v poslednych rokoch sa uz vymyslaju kraviny, ktore vacsinou skoncia v kosi.

natalka13
16. feb 2025

Prosecco, vyprostovak, masku na tvar cokinu

tramtada31
16. feb 2025

Ja som to dnes videla na Instagrame a tiež som sa pozastavila nad tou gumičkou, ale pozitívne, že je to mile, lacné a užitočné, lebo to nebude Lapac prachu. Ja som dala do Krabicky napiect svadobne Pernicky, či bude moja svedkyňa, ale žiaľ, tie perniky boli extrémne tvrde, ale boli krasne.

adeladulova
16. feb 2025

Ja by som dala malé prosecco, pohár/ hrnček, čaj sypaný, sviečku, kvalitný med/ čokoládu, soľ do kúpeľa, telový olej/ peeling

lamonita
16. feb 2025

Ja by som dala aj nieco vtipne, napr prezervatív 😎

janka27101988
20. feb 2025

A čo tak niečo na pamiatku? Minerálom sa prisudzujú ochranné a liečivé schopnosti 😌 kartička sa dá personalizovať pre super družičku s osobným odkazom. Alebo pre svedkyňu - Svedkom si v jeden výnimočný deň, kamarátkou celý život 💖

petracandle
20. feb 2025

@janka27101988 gýčový náramok ako keby mali 12 rokov. V živote by som to nenosila a veru ani na iných ženách také nevidím😃 a to by som si rada prečítala o tých preukázanych liečivých vlastností minerálov😃