Darčekové krabičky pre družičky a svedkyne
Dobrý deň, potrebujem poradiť. Dávali ste niektorá darčeky pre družičky a svedkyne ? Veľmi sa mi páčia tie darčekove krabičky s nápisom "budeš moja družička/svedok?". Plánujem niečo také urobiť aj pre moje družičky a svedkyne, čo dať ale dovnútra ? Malú šperkovnicu, gumičky do vlasov, štipec ? Nejaké odporúčania ?
Ďakujem za každý typ. 🙂
Male zrkadielko do kabelky a balzam na pery
Toto je za mna vsak vec ktoru nikto nepotrebuje a peniaze by som investovala inde
gumičky do vlasov? balzam na pery? kriste čo máte 15? 🙈 to čo je zase za hovadinu? 😀
Prosecco/dobrú kávu a kvalitné pralinky. Ak už teda treba darček, to je naozaj zvykom?
@ina2405 nieje
Vlastne na instragrame asi hej 😂
Ked mas kde rozhadzovat peniaze
Keď už daj tam niečo hodnotné - finančne alebo myšlienkou. Gumičky, štipce a podobné blbosti nechce dostať nikto.
Star Wars 75192 Millennium Falcon lego
Ak mas pocit, ze im chces dat nieco extra, tak ok, ale nie taketo skolkarske kraviny. Radsej ich zavolaj na posedenie niekam ako podakovanie. Netreba to prehanat, lebo v poslednych rokoch sa uz vymyslaju kraviny, ktore vacsinou skoncia v kosi.
Prosecco, vyprostovak, masku na tvar cokinu
Ja som to dnes videla na Instagrame a tiež som sa pozastavila nad tou gumičkou, ale pozitívne, že je to mile, lacné a užitočné, lebo to nebude Lapac prachu. Ja som dala do Krabicky napiect svadobne Pernicky, či bude moja svedkyňa, ale žiaľ, tie perniky boli extrémne tvrde, ale boli krasne.
Ja by som dala malé prosecco, pohár/ hrnček, čaj sypaný, sviečku, kvalitný med/ čokoládu, soľ do kúpeľa, telový olej/ peeling
Ja by som dala aj nieco vtipne, napr prezervatív 😎
@janka27101988 gýčový náramok ako keby mali 12 rokov. V živote by som to nenosila a veru ani na iných ženách také nevidím😃 a to by som si rada prečítala o tých preukázanych liečivých vlastností minerálov😃

Chcela by som dať kozmetickú taštičku s malým zrkadielkom a možno ešte niečo k tomu. Nielen pre družičky a svedkynu, ale aj pre ďalšie moje naj kamošky.
Keďže rady si občas vypijú či už pivo alebo víno, tak možno ešte otvarak a zátku k tomu 🙂