icon

Darčeky na Deň otcov

5. jún 2025

Ahojte co kupite oteckovi na den otcov ?? Napady?

martul
5. jún 2025

Bola som v lekárni a platila za lieky 58 Eur, keď to uvidel, doslova mal slzy v očiach, tak som mu povedala, že to bude mať od nás ako darček.

really8
5. jún 2025

Dame mu volno. Take ozajstne. Moze cely den lezat na gauci, kukat telku, hrat playko, ist spat o tretej a vstavat o 10

kiki68
5. jún 2025

Objednala som paw patrol knihu “ Papa und Ich “, he to personalizovane a potom lego postavicky s tym, ze je to otec a syn ( no ako je tam Papa a Alex na nich ) a trosku sa ako podobaju v ramci lego moznosti, k tomu taky maly lego set. K tomu dame karticku, co vyrobime so synom a hotovo.

sense
5. jún 2025

Dcera mu vymyslela a vyrobila kyticu, s orueskami a bonbonmi. Ja otca nemam

januska12323
5. jún 2025

Zatiaľ neviem ale niečo áno keď aj mama dostala.

cyberk
5. jún 2025

Je kavickar, takze dcerka vyberie nejaku chutnu (s prijemnou vonou), ked pojdeme do obchodu :D

panipanka
5. jún 2025

davam mu vzdy to, co ma rad. naposledy som mu dala kavu a velmi ho potesila, povedal mi dokonca, ze pri takomto darceku mozeme kludne zostat 😀 tuto som vybrala konkretne tento raz: https://www.coffeein.sk/detail/832/kava-pre-sup...

tanalyn
5. jún 2025
@panipanka

davam mu vzdy to, co ma rad. naposledy som mu dala kavu a velmi ho potesila, povedal mi dokonca, ze pri takomto darceku mozeme kludne zostat 😀 tuto som vybrala konkretne tento raz: https://www.coffeein.sk/detail/832/kava-pre-sup...

@panipanka A máte poskúšané aj nejaké iné? Či si len tak kupovala, lebo to pekne vyzerá 😀

evcagabi
5. jún 2025

Otlacim na papier malej packu namocenu vo farbe na to urcenej a hotovo 😅😅😅

monny222
5. jún 2025

Záleží co ma rad, či uziva napr nejaké vitamíny co by ho mohli potešiť.. napr firma Just vytvorila set ku dňu otcov kde je doplnok Prosta komplex a Olej z 31 rastlin - záleží aj na veku, pripadne sa aj iné dajú vyskladat.. ak by ste mali záujem poradiť v tomto kľudne mi napiste 🙂

beata_k
5. jún 2025

Velke dieta pojde do cukrarne 😁

sssss123
5. jún 2025

Kupim sladkosti ktore ma rad.

vkatush
5. jún 2025

Ten víkend má chatu s kolegami a o chvíľu mu dám druhého syna. Viac mu netreba 😅 ale ak budem ešte vládať, chcela by som nejaký mini výlet.