icon

Darčeky na Vianoce: Len pre deti?

24. dec 2023

Je tu ešte niekto kto na Vianoce darčeky nedostáva? V zmysle že je dohoda že darčeky iba deťom? Ja keď to niekomu hovorím tak sa čuduje 😁

Strana
z2
sisaka
24. dec 2023

Nemáme takú dohodu i keď si každý cez rok kúpi, čo chce. My sme takí, že nás poteší, že si na nás niekto spomenul a dal si námahu niečo vybrať, osobne sa poteším aj každej naozajstnej pohľadnici, či úprimnemu zaželaniu pekných Vianoc.

annalena
24. dec 2023

U nas maju tiez darceky od Jeziska len deti, aj v mojej strane rodiny si dospeli uz roky darceky nedavame, tak sme sa dohodli. Lebo vytesovat sa kazdy rok z vianocnej salky, vtipnych ponoziek, co nenosim a 20eho sprchoveho gelu, co nestiham minat a pod. ... Sme sa zhodli, ze to kazdeho len otravuje. Vzdy sa opytame, ci niekto nieco chce, prip si darujeme spolocny cas - vylet, navstevu

moniikka
24. dec 2023

My tiež dávame iba svojim deťom Manžel si kúpil co chcel a ja tiež, ale nedávali sme si to pod stromček. Z rodiny ani z jednej strany sa už neobdaruvame. Ani si neviem predstaviť, aby som mala cca 35ludom kupovať darčeky. Som rada ze mam aspoň 2-3 dní voľna cez vianoce.

basulaak
24. dec 2023

U nas dostavaju vsetci. Aj pes. Par tyzdnov dozadu ma dojal pribeh ako chlapcek zufalo hladal pod stromom medzi svojimi darcekmi darcek pre mamu, a tej jezisko nic nedoniesol. Deti su vnimave. Vedia prekvapit. 🎄

rorino
25. dec 2023

Sme traja súrodenci a už dávno sme sa dohodli,že darčeky len deťom,nič na Tom nie je zvláštne.

majkakvet
25. dec 2023

U nas nie su ziadne darceky a je konecne pokoj. Ziadne stresy, zbytocne haraburdy.

espeo
25. dec 2023

U nás len deti.

tianna
25. dec 2023

U nás tiež len deti 🙂

tianna
25. dec 2023

@basulaak keď sa im povie že Ježiško nosí darčeky len detičkám rovnako ako Mikuláš sladkosti nie je dôvod aby hľadali darček pre rodičov pod stromčekom 🙂

Strana
z2