icon

Darčeky na Vianoce pre synovcov a neter

kocurik97
14. dec 2025

Dobrý večer. Neviem čo mám naozaj kúpiť mojim synovcom a neteri. Najstarší dostal toho roku odo mňa na birmovku notebook takže premýšľam nad myškou alebo slúchadlami. Chodí do 8.ročníka. Jeho mladší brat má 10 rokov ja fakt neviem čo mu mám kúpiť. Potom ešte mám ďalšieho synovca ktorý budúci rok ide na prvé sväté primanie. A on by chcel mini figúrku legenary. A moja neter chodí do 5 ročníka a naozaj fakt neviem čo im mám kúpiť. Viete mi niečo poradiť? ďakujem za každú odpoveď.

13uzivatelka11
14. dec 2025

Ich rodičov si sa pýtal?

kocurik97
autor
14. dec 2025

Áno, nevedia čo. Poradili mi akurát pre synovca mini figurku legendary. Ostatných detí absolútne neviem. Je pár dní do Vianoc a chcel by som to stihnúť dokúpiť.

komplikovana
14. dec 2025

u nas su to vacsinou knihy, alebo komiksy, spolocenske hry, kozmetika.

enmery
14. dec 2025

Dať im vlastne vyrobenú poukážku do kina, kam ich vezmeš. Chemické laboratórium, poukážka do DM pre babu, poukážka do kníhkupectva/ak ma niektoré rado knihy. Odporúčam napr spoločenskú hru, Spoznaj svojich priateľov, spoznaj svoju rodinu, activity. Okrem toho, že sa zabaví celá rodina a decká, vytvoria si puto a čo to sa naučia.

kocurik97
autor
14. dec 2025
@komplikovana

u nas su to vacsinou knihy, alebo komiksy, spolocenske hry, kozmetika.

@komplikovana Premýšľam na spoločenskými hrami len toto aké..

kocurik97
autor
14. dec 2025
@enmery

Dať im vlastne vyrobenú poukážku do kina, kam ich vezmeš. Chemické laboratórium, poukážka do DM pre babu, poukážka do kníhkupectva/ak ma niektoré rado knihy. Odporúčam napr spoločenskú hru, Spoznaj svojich priateľov, spoznaj svoju rodinu, activity. Okrem toho, že sa zabaví celá rodina a decká, vytvoria si puto a čo to sa naučia.

@enmery ďakujem, určite im vyrobím tú poukážku do kina či že ich tam zoberiem. a ešte nejakú spoločenskú hru vybrať

enmery
14. dec 2025
@kocurik97

@enmery ďakujem, určite im vyrobím tú poukážku do kina či že ich tam zoberiem. a ešte nejakú spoločenskú hru vybrať

@kocurik97 Tak potom pokojne stav na activity. To je bláznivá jazda od mladých až po dôchodcov. Tie poukážky na kino im dajú pocit, že už sú "veľkáči" a vlastne Ti môžu povedať, že teraz ide takáto Marvelovka, rozprávka, chcel by som to vidieť. A ty budeš cool strýko.

mullerova46
14. dec 2025
@kocurik97

@komplikovana Premýšľam na spoločenskými hrami len toto aké..

Osadníci z katanu je super hra, výbušné mačiatka pre také veľké deti už skoro všetko 🙂 pozrite si odporúčania ihrysko.sk 🙂 majú super ponuky https://www.ihrysko.sk/hry-pre-deti-od-10-rokov...

kocurik97
autor
14. dec 2025
@enmery

@kocurik97 Tak potom pokojne stav na activity. To je bláznivá jazda od mladých až po dôchodcov. Tie poukážky na kino im dajú pocit, že už sú "veľkáči" a vlastne Ti môžu povedať, že teraz ide takáto Marvelovka, rozprávka, chcel by som to vidieť. A ty budeš cool strýko.

@enmery Snáď áno.... budem cool strýko :D keďže som väčšinu času v zahraničí ako s nimi 🙂

kocurik97
autor
14. dec 2025
@mullerova46

Osadníci z katanu je super hra, výbušné mačiatka pre také veľké deti už skoro všetko 🙂 pozrite si odporúčania ihrysko.sk 🙂 majú super ponuky https://www.ihrysko.sk/hry-pre-deti-od-10-rokov...

@mullerova46 osadníci z katanu sú nedostupný :(

janinah
14. dec 2025

Nekupuj nič,ludia a deti zvlast su zavalení vecami a veľakrat ich nepotrebujú .Len sa to hromadi,..Si mladý,rozmýšľaj trochu o osude planety,Kto zmeni ten materializmus ak nie tvoja generacia?...Daj im kartičky s ponukou zažitku,kde im venujes svoj čas...zober ich na výlet,bicyklovať,stanovať .,do technickeho muzea chalanov....podľa veku.

kocurik97
autor
14. dec 2025
@janinah

Nekupuj nič,ludia a deti zvlast su zavalení vecami a veľakrat ich nepotrebujú .Len sa to hromadi,..Si mladý,rozmýšľaj trochu o osude planety,Kto zmeni ten materializmus ak nie tvoja generacia?...Daj im kartičky s ponukou zažitku,kde im venujes svoj čas...zober ich na výlet,bicyklovať,stanovať .,do technickeho muzea chalanov....podľa veku.

@janinah takže hračky nie ale nejaké zážitky? ako je napríklad lyžovačka, stanovačka, nejaké výlety?

janinah
14. dec 2025
@kocurik97

@janinah takže hračky nie ale nejaké zážitky? ako je napríklad lyžovačka, stanovačka, nejaké výlety?

@kocurik97 áno,presne tak

janinah
14. dec 2025

Alw zas,aby si sa zmestil do financneho limitu..kludne napr.slečnu zober na klzisko....podla toho comu by sa potešili,ty ich poznaš,ja nie

mullerova46
14. dec 2025
@kocurik97

@mullerova46 osadníci z katanu sú nedostupný :(

@kocurik97 niekedy to vedia mať aj v tescu alebo iných obchodoch kde predávajú aj hry.

kocurik97
autor
14. dec 2025
@janinah

Alw zas,aby si sa zmestil do financneho limitu..kludne napr.slečnu zober na klzisko....podla toho comu by sa potešili,ty ich poznaš,ja nie

@janinah len škoda že ja neviem korčuľovať 🙂 no niečo už snáď vymyslím... Zoberiem ich aj na hokej keďže viem že ho milujú.

anonym_9ae518
14. dec 2025

Kúpila by som každému lego podľa veku 🤷

anonym_bd2df3
14. dec 2025

Krásne zubné kefky, tie značkové sú riadne drahé
A knihy samozrejme

enmery
14. dec 2025
@anonym_bd2df3

Krásne zubné kefky, tie značkové sú riadne drahé
A knihy samozrejme

@anonym_bd2df3 Hej, 10 rocne deti sa zblaznia zo zubnych kefiek...🤷‍♀️🤦‍♀️

kocurik97
autor
14. dec 2025

Ak môžete kľudne mi napíšte správu. Budem rád ak mi s tým pomôžete.

zara3
14. dec 2025

@kocurik97 ten co chodi do 8. Rocnika musi mat 13/14 ze? Co tak hra na PlayStation 4 alebo 5 podla toho co maju doma, alebo volant a simulator. Moj ma 11 a blazni po FIFA, tiez hraje futbal. To same pre 10 rocneho, alebo futbalovy dres, kopacky a futbal, v kinach momentalne nic moje deti nelaka, takze ti neviem poradit. Ale co tak zaplatit kurzy Kickboxu alebo Boxu a kupit im co im treba, to sa im tiez chystam, pre slecnu moze byt oblecenie alebo botasky z jejho oblubeneho serialu, akebo postavicky (zpytaj sa rodicov co ma rada), sada koralkov, vytvarnicke vybavenie s maliarskym stojanom, knizky, nieco do vlasov - doplnky, sada lakov na nehty, .....

anonym_5a1b42
14. dec 2025

Nemusíš im nič kúpiť, nič im nedlzis, nie sú to tvoje deti.

enmery
14. dec 2025
@anonym_5a1b42

Nemusíš im nič kúpiť, nič im nedlzis, nie sú to tvoje deti.

@anonym_5a1b42 On nemusí, on chce...asi nepoznáš rozdiel.

ljmmm
14. dec 2025

ja by som im zaplatila daku appku alebo robloxy, take daco

anonym_1ebe38
14. dec 2025

Mam 10 a 13r synov. Obaja ficia na pokemon kartickach, dostanu aj albumy na ne. Starsi tuzil po ferrari drese, mladsi po merche od moona. Limitku. Starsi dostane aj lego formulu. Mladsi robuxy do robloxu za 24e.

ljmmm
14. dec 2025

Presne Moon mikina je uplne unisex, urcite o cislo vacsiu kup. Moja dcera ju nosila ako 9 rocna nonstop 🙂 Este dodam, ze Moon je youtuber

janinah
14. dec 2025
@enmery

@anonym_5a1b42 On nemusí, on chce...asi nepoznáš rozdiel.

@enmery a mozno ani nechce,len sa to v ich rodine tak robí,tak čo už....

enmery
14. dec 2025
@janinah

@enmery a mozno ani nechce,len sa to v ich rodine tak robí,tak čo už....

@janinah Asi by nezakladal tému na MK a zavelil by prvé, čo mu poradia v gameshope a hračkarstve...

kocurik97
autor
14. dec 2025

V prvom rade ja im chcem, v druhom rade chcem ich potesit ak pridu ku mne aby mali zazitok, hlavne na vianoce aby to bolo také čarovné... keďže viac menej som častejšie v zahraničí ako doma... 😊 plánujem ich všetkých zobrať na hokej, na kino ale aj niečo materiálne.... neviem aj plánovač kalendár na rok 2026 alebo mikinu od moona 🙂 alebo aj drinky

evienmk
15. dec 2025

Tomu desaťročnému napríklad Lego, neterke možno sadu korálokov na výrobu náramkov,...