Darčeky na výročie svadby pre rodičov. Inšpirácie a tipy
Ahojte, rodičia budú mať okrúhle výročie svadby a my so súrodencami nevieme čo im kúpiť. Čo také sa hodi? Rozmýšľali sme nad fotkou nejakou že by sme im zaramovali ale oni si fotky ani nezavesia a ani žiadne také spoločne nemajú.
Kúpte im dovolenku ak by išli.
@anonym_f12575
@januska12323
Pekný nápad ale oni vôbec na takéto nie sú pár krát sme im niečo podobné navrhovali ale nechceli ísť nikdy
Nejaký spoločný rodínny výlet
@anonym_autor tak ešte predtým, ako zneguješ všetky príspevky, bolo by fajn, keby si nám o rodičoch niečo aj napísala, koľko majú rokov, či sú na dôchodku, čo ich baví a v akom sú zdravotnom stave. Darmo ti tu niekto bude písať pobyt na Lomničáku, keď mama a tato sedia na gauči a kukajú telku.
@anonym_f12575
@januska12323
Pekný nápad ale oni vôbec na takéto nie sú pár krát sme im niečo podobné navrhovali ale nechceli ísť nikdy
@anonym_autor ak su veriaci, tak kupele Nimnica poriadaju celkom pravidelne tyzdnove pobyty s nabozenskym programom, myslim, ze spolupracuju s nejakou krestanskou televiznou stanicou. Aj zrelaxuju aj budu mat program podla svojich preferencii
@anonym_autor tak ešte predtým, ako zneguješ všetky príspevky, bolo by fajn, keby si nám o rodičoch niečo aj napísala, koľko majú rokov, či sú na dôchodku, čo ich baví a v akom sú zdravotnom stave. Darmo ti tu niekto bude písať pobyt na Lomničáku, keď mama a tato sedia na gauči a kukajú telku.
@anonym_737759 Podla vsetkeho si to asi s fou telkou uhadla. Takym je tazko nieco kupovat.
my sme s bratom zorganizovali malu rodinnu oslavu, tortu posedenie veceru... presne v style aky rodicia oblubovali, obklopeny blyzkymi pri krbe ... mamka si to vazi o to viac ze to bola hohuzial ich posledna okruhla spolocna oslava. ale svojich rodicov musis poznat sama
Veľký darčekový kôš s vecami, ktoré majú radi, plus kvalitne vínko alebo čo občas pijú. A nejaký rám s ich spoločnou fotkou
@anonym_737759 Podla vsetkeho si to asi s fou telkou uhadla. Takym je tazko nieco kupovat.
@anonym_f1df15 novu TV / rozsirenie kablovky / novu streamovaciu sluzbu 🙂 🙂 🙂
alebo aspon novy ovladac...
@anonym_737759 ja som to neznegovala len proste čo mám robiť keď oni by to naozaj nevyuzili
Ja som taka prakticka, proste bud nieco, co aktualne potrebuju alebo spotrebuju 😀 U nas v celej rodine frci kava, takze ja by som to vyriesila takto. Predplatne kavy ale asi viac ocenia ako jeden-dva balicky https://www.coffeein.sk/kategoria/57/predplatne...
@anonym_autor vezmite ich vsetci surodenci na pekny obed/veceru. A spomienky ostanu navzdy
Keď bývajú v dome, tak niečo, čo im uľahčí prácu okolo domu. Vysavac lístia, novú kosačku s pohonom, štiepačka dreva, nový bojler a pod

@anonym_autor Poukaz do kúpeľov?