icon

Darčeky na výročie svadby pre rodičov. Inšpirácie a tipy

9. sep 2026

Ahojte, rodičia budú mať okrúhle výročie svadby a my so súrodencami nevieme čo im kúpiť. Čo také sa hodi? Rozmýšľali sme nad fotkou nejakou že by sme im zaramovali ale oni si fotky ani nezavesia a ani žiadne také spoločne nemajú.

anonym_f12575
9. sep 2026

@anonym_autor Poukaz do kúpeľov?

januska12323
9. sep 2026

Kúpte im dovolenku ak by išli.

autor
9. sep 2026
@januska12323

Kúpte im dovolenku ak by išli.

@anonym_f12575
@januska12323
Pekný nápad ale oni vôbec na takéto nie sú pár krát sme im niečo podobné navrhovali ale nechceli ísť nikdy

anonym_755955
9. sep 2026

Nejaký spoločný rodínny výlet

anonym_737759
9. sep 2026

@anonym_autor tak ešte predtým, ako zneguješ všetky príspevky, bolo by fajn, keby si nám o rodičoch niečo aj napísala, koľko majú rokov, či sú na dôchodku, čo ich baví a v akom sú zdravotnom stave. Darmo ti tu niekto bude písať pobyt na Lomničáku, keď mama a tato sedia na gauči a kukajú telku.

anonym_3e6677
9. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_f12575
@januska12323
Pekný nápad ale oni vôbec na takéto nie sú pár krát sme im niečo podobné navrhovali ale nechceli ísť nikdy

@anonym_autor ak su veriaci, tak kupele Nimnica poriadaju celkom pravidelne tyzdnove pobyty s nabozenskym programom, myslim, ze spolupracuju s nejakou krestanskou televiznou stanicou. Aj zrelaxuju aj budu mat program podla svojich preferencii

anonym_f1df15
9. sep 2026
@anonym_737759

@anonym_autor tak ešte predtým, ako zneguješ všetky príspevky, bolo by fajn, keby si nám o rodičoch niečo aj napísala, koľko majú rokov, či sú na dôchodku, čo ich baví a v akom sú zdravotnom stave. Darmo ti tu niekto bude písať pobyt na Lomničáku, keď mama a tato sedia na gauči a kukajú telku.

@anonym_737759 Podla vsetkeho si to asi s fou telkou uhadla. Takym je tazko nieco kupovat.

anonym_68efe4
9. sep 2026

my sme s bratom zorganizovali malu rodinnu oslavu, tortu posedenie veceru... presne v style aky rodicia oblubovali, obklopeny blyzkymi pri krbe ... mamka si to vazi o to viac ze to bola hohuzial ich posledna okruhla spolocna oslava. ale svojich rodicov musis poznat sama

januska12323
9. sep 2026

Ja neviem čo majú radi. Rodinná oslava? Nevieš sa ich opýtať?

7miriam77
9. sep 2026

Veľký darčekový kôš s vecami, ktoré majú radi, plus kvalitne vínko alebo čo občas pijú. A nejaký rám s ich spoločnou fotkou

anonym_cb00b5
9. sep 2026
@anonym_f1df15

@anonym_737759 Podla vsetkeho si to asi s fou telkou uhadla. Takym je tazko nieco kupovat.

@anonym_f1df15 novu TV / rozsirenie kablovky / novu streamovaciu sluzbu 🙂 🙂 🙂
alebo aspon novy ovladac...

autor
9. sep 2026
@anonym_737759

@anonym_737759 ja som to neznegovala len proste čo mám robiť keď oni by to naozaj nevyuzili

ladygina
9. sep 2026

Ja som taka prakticka, proste bud nieco, co aktualne potrebuju alebo spotrebuju 😀 U nas v celej rodine frci kava, takze ja by som to vyriesila takto. Predplatne kavy ale asi viac ocenia ako jeden-dva balicky https://www.coffeein.sk/kategoria/57/predplatne...

anonym_8923aa
9. sep 2026

@anonym_autor vezmite ich vsetci surodenci na pekny obed/veceru. A spomienky ostanu navzdy

anonym_e995ff
9. sep 2026

Keď bývajú v dome, tak niečo, čo im uľahčí prácu okolo domu. Vysavac lístia, novú kosačku s pohonom, štiepačka dreva, nový bojler a pod