icon

Darčeky pre 10-ročné dievčatká: Tipy na narodeniny a Vianoce

jaruska18
8. okt 2026

Ahojte, ešte je skoro 🙂 no zaujímalo by ma čo kupujete pre 10 ročné dievčatká k narodeninám, k Vianocam. Naša má všetko teraz na jeseň, v zime a mám pocit že všetko má 😀 a ešte poprosím typ na adventný kalendár pre ňu? Máte vyskúšané nejaké zaujímavé, či iba klasika čokoláda? Ďakujem 🙂

biba_18
•
8. okt 2026

neter môjho muža má rada mačky, hlavne pusheen - teda všetko kde je mačka jej treba 😂 deky, vankúše, tričká, perá, peračník ... akože fakt všetko ...

anonym_38c42b
•
8. okt 2026
mimaapeto
•
8. okt 2026

dcéra má v novembri 10 rokov... dostane bezdrotové slúchadla sony také väčšie, začala sa zaujímať o unačkové veci čo doteraz neriešila tak dostane súpravu adidas legíny + mikina a dalšiu adidas mikinu, rainbowhigh chlapca s tými babikami sa ešte hráva..
na vianoce má od nás rainbowhig šatník, bábiku, lego k-pop ten tiger alebo čo to je 😅, tablet, knižku, a určite nejaké oblečenie jej vezmem ešte..

anonym_fde9b5
•
8. okt 2026

@jaruska18 adventný kalendár Dior

monicka144
•
8. okt 2026

@biba_18 Toto mi je veľmi známe 😀 Podľa mňa to frčí úplne u všetkých dievčat... Aj keď nerozumiem, prečo zrovna až teraz je okolo tej mačky taký boom, keď to vzniklo už veeeeľmi dávno 🙂

lidia73
•
8. okt 2026
anonym_a97c6e
•
8. okt 2026

@jaruska18 moja hlavne oblečenie oversize mikiny a rifle široké- to je teraz u nej top.
Dostane to čo potrebuje takže zimnu bundu, ponošky, spodne prádlo určite😁už som kúpila lego - leví kráľ.A viem že sa bavila s kamoškami o vôni z Douglas- Sol del Janeiro tuším.

biba_18
•
8. okt 2026
@anonym_a97c6e

@jaruska18 moja hlavne oblečenie oversize mikiny a rifle široké- to je teraz u nej top.
Dostane to čo potrebuje takže zimnu bundu, ponošky, spodne prádlo určite😁už som kúpila lego - leví kráľ.A viem že sa bavila s kamoškami o vôni z Douglas- Sol del Janeiro tuším.

@anonym_a97c6e bože, už 10-ročné nosia ženské voňavky? 😲

anonym_91a77e
•
8. okt 2026

@jaruska18 ja som dala našej na 10.narodeniny prvý mobil, no viem, že väčšina detí ho má už skôr čo mne osobne sa nepáči

anonym_77b009
•
8. okt 2026

Žijeme veľmi konzumnu dobu. Deti ucime nakupovať a darcekovat vo veľkom. Sa nedivím že si potom nevedia našetriť na nič lebo

malulienka
•
8. okt 2026
@biba_18

@biba_18 tiež som pozerala ako puk keď som.to počula a že vraj na tom teraz dievčata fičia, pozerala som to a sú to v spreji toal.vody

mimaapeto
•
8. okt 2026

naša už v škôlke používala frozen vôňu alebo hellou kitty😀 a teraz má asi dve iné a teda väčšinou sa teraz zabudne navoňať čo do škôlky sa nezabudla😅

sebu
•
8. okt 2026
@biba_18

@biba_18 :D mozno ano

sebu
•
8. okt 2026
@anonym_77b009

Žijeme veľmi konzumnu dobu. Deti ucime nakupovať a darcekovat vo veľkom. Sa nedivím že si potom nevedia našetriť na nič lebo

@anonym_77b009 suhlasim...

sebu
•
8. okt 2026

@jaruska18 KNIHA ( aspon nebude blba a bude mat prehlad) ziadne tie mackacie veci ci vonavky ozaj 10rocne nepotrebuju ( samozrejme kazde dieta ma ine zaluby) takze kniha urcite a nejaka drobnost, vela darov nedavam, na co aj, nech si zvyka, ze v zivote sa ma setrit a ze su dolezitejsie veci ....

biba_18
•
8. okt 2026
@malulienka

@biba_18 tiež som pozerala ako puk keď som.to počula a že vraj na tom teraz dievčata fičia, pozerala som to a sú to v spreji toal.vody

@malulienka poznám to, mám to doma. práve preto sa čudujem 🙂

vevesh
•
8. okt 2026
@biba_18

@malulienka poznám to, mám to doma. práve preto sa čudujem 🙂

@biba_18 okolo 10 rokov sa zacinaju baby nadmerne potit a pouzivat spreje a vonavky. V 5 triede mala vonavku uz kazda baba, lisili sa len v zanckach a €€. A ja pred 30 rokmi som tiez zacala v tomto veku s pouzivanim toaletnej vody. Inac aj tie drahe vonavky maju aj jemne pudrove ci kvetinove vone, ktore padnu aj takto mladym dievcatam...

simca06022011
•
8. okt 2026

@jaruska18 adventny kalendar som robila dcere, mame z tchiba kupeny taky s vrecuskami, na schodisko som to zavesila a do vreciek som jej dala kadeco, niekedy bonbon, niekedy malu sladkos, susene ovocie, orechy, ale aj lesk na pery, do vlasov nieco.. na 10 narodky myslim dostala prvy parfum od otca, na viacnoce tradicne lego, to od malicka nejake dostane, a nieco co chce, co je prave in (za nasej doby to boli lolky myslim, a nejaka kniha, vtedy este citala)... narodeniny jej robim oslavu, tortu, dostane nejaku viac menej malickost, albeo viac veci do darcekovej tasky. Inak nam sa pre babu dost hodili vonavky z dmky betty barkley ci ako sa volaju... to dostala ako prvu. Oblecko a pod neriesim, to fakt srandovne ponozky a nejake serepeticky jej kupime ako darcej tajny, v 10r si uu vyberala oblecenie sama, ani by mi hocico nenosila.
potom neksor som jej v black friday akcii kupila adventny kalendar od Revolution, to bola moja osudova chyba :DDD

anonym_708cbf
•
8. okt 2026

Moja si prosí lizanku, alebo žuvačky. “Netreba obe naraz, lizanku na Vianoce, v januári (13.1.) k narodkam žuvačky.” Tiež bude mať 10.rokov.

anonym_71402b
•
9. okt 2026

@jaruska18 možno takú malú truhlicku na tajné veci so zámkom, kde si odloží šperky, korálky, prvé ruže, ceruzky na oči...

bosorkabb
•
9. okt 2026
@anonym_77b009

@anonym_77b009 nie každé dieťa. Moje si šetria, majú vlastný účet aj kartu k nemu. Majú tam už dosť peňazí.

bosorkabb
•
9. okt 2026

Adventný kalendár dostane taký kozmetický.
Poukážku do DM, knihu, veci na kreslenie ( to je jej hobby) a zvyšok ešte neviem.

anonym_763836
•
Včera o 17:45

@jaruska18 vianoce su az za tretinu roka, preco neriesis uz konecne velkonocne zajaciky???

bosorkabb
•
Včera o 18:15

Tak už viem 😂 teplakovu súpravu,kabelku a peňaženku.

anonym_c6a636
•
Včera o 18:20

Nasa sa rada finti,takze detske malovatka,nieco na vlasy,laky na nechty.A asi telefon so sim kartou.A je mozne aj korcule kolieskove,lebo uz z predoslych vyrastla.

aliziana
•
Včera o 18:40
@anonym_763836

@jaruska18 vianoce su az za tretinu roka, preco neriesis uz konecne velkonocne zajaciky???

@anonym_763836 Vianoce sú za 2 a pol mesiaca, nie za 4 (= tretina roka) 😉

anonym_763836
•
Včera o 19:19
@aliziana

@anonym_763836 Vianoce sú za 2 a pol mesiaca, nie za 4 (= tretina roka) 😉

@aliziana to povedz obchodom Tedi, Action a spol.😎