icon

Darčeky pre 15-ročné deti

petulka1986
10. dec 2025

Dobrý deň.Co máte kúpené pre deti vo veku 15 rokov .Aký je váš rozpočet.Zatial mám len knihu,kozmetiku a oblečenie

brontofuz
10. dec 2025

15r urcite bude chciet mobil, pc, xbox, hodinky, atd nieco z toho neviem ake ma zaujmi

lucik194
10. dec 2025

zoznam si napisali teens s takymi drobnostami (sal, rukavice, nausnice, pyzamo, diar.....), ale dostanu este letenky o ktorych nevedia

demografka
10. dec 2025

syn si poprosil herne sluchadla (pokazili sa mu), nike ponozky, trenky, jablkovy dzus 😀 dostane este vonavku a male sluchadla do usi (v lete stratil) a mikinu este obzeram ci najdem nejaku zaujimavu

januska12323
10. dec 2025

Dieťa si nič neželá?

anjelicek26
10. dec 2025

Syn chce nove sluchadla, poukazky do apple store, vonavku, nejaku kozmetiku si povyberal... nic extra drahe ani velke nechcel...

jaskolka
10. dec 2025

Záleží od záujmov, čo ich baví? Sestra má dve dievčatá,majú 15 a 17 , mladšia dostane lístky na koncert jej obľúbenej skupiny a staršia sadu na gélové nechty 🙂. To sú také väčšie darčeky,o ktorých viem a potom určite dostanú drobnosti,ako spreje,hunate ponožky,a podobne.

lucik194
10. dec 2025
@demografka

syn si poprosil herne sluchadla (pokazili sa mu), nike ponozky, trenky, jablkovy dzus 😀 dostane este vonavku a male sluchadla do usi (v lete stratil) a mikinu este obzeram ci najdem nejaku zaujimavu

@demografka u nas "bednicka velkych mandariniek (co najvacsich) 🙂

andrejkaa26
10. dec 2025

moj si vysnival 3D tlaciaren, a potom novu vybavu na sporty co robi, co obnasa tenisky, tenisovu raketu, tenisovy vak..
toto je strasne individualne a specificke u kazdeho teenegera, podla mna sa to absolutne neda takto napisat za dieta co vobec nepozname co mu kupit, treba sa ho spytat🙂

renka30
10. dec 2025

Mikina (vybrala si dost drahu, tak to je najvacsi darcek), privesok na Pandoru, nejake oblecko na treningy, vonavka plus aj tak este dostane nieco od babky, tety a este ma aj pred Vianocami meniny 😅

rebeka25
10. dec 2025

Slúchadka si prosil, a z čoho som ostala prekvapená, tak lego 🤣🤣
Dostane ešte voňavku nejaké drobnosti

petulka1986
autor
10. dec 2025
@andrejkaa26

moj si vysnival 3D tlaciaren, a potom novu vybavu na sporty co robi, co obnasa tenisky, tenisovu raketu, tenisovy vak..
toto je strasne individualne a specificke u kazdeho teenegera, podla mna sa to absolutne neda takto napisat za dieta co vobec nepozname co mu kupit, treba sa ho spytat🙂

@andrejkaa26 syn hravá tenis zatiaľ som kúpila mikinu yonex a tričko

anonym_8927c4
10. dec 2025
@anjelicek26

Syn chce nove sluchadla, poukazky do apple store, vonavku, nejaku kozmetiku si povyberal... nic extra drahe ani velke nechcel...

@anjelicek26 Si robíš srandu ... Veď to, čo si povyberal bude stáť veľa peňazí, čudujem sa, že mu toľko vecí dáš, keď aj tak musíš kúpiť darčeky ešte zvyšným deťom. Očividne ale máte veľa peňazí. Mimochodom chalan nepotrebuje voňavku či kozmetiku 🤦.

demografka
10. dec 2025
@lucik194

@demografka u nas "bednicka velkych mandariniek (co najvacsich) 🙂

@lucik194 😂 ano, aj u nas mandarinky musia byt 😀

demografka
10. dec 2025
@anonym_8927c4

@anjelicek26 Si robíš srandu ... Veď to, čo si povyberal bude stáť veľa peňazí, čudujem sa, že mu toľko vecí dáš, keď aj tak musíš kúpiť darčeky ešte zvyšným deťom. Očividne ale máte veľa peňazí. Mimochodom chalan nepotrebuje voňavku či kozmetiku 🤦.

@anonym_8927c4 a kupujes to ty alebo ona? ja neriesim kolko kto dava, pre mna su vianoce o radosti, cez rok kupujem nutne veci, na vianoce im robim radost a ano, zaplatim si to... aj moj dostane vonavku a ako kozmetiku vnimam aj sprchac... a este som mu kupila dres svedskeho timu, hra florbal, cize sa isto velmi potesi a to je moj ciel
ak na to clovek chce minut tak je to jeho vec, ak ty chces kupit jednu dve veci tak kup, tvoja vec

lubina
10. dec 2025

@petulka1986 treba sa opytat dietata, teenagera. To je najlepsie, tak sa predide sklamaniu. U nas budu listky na koncert (podla priania dietata)

vevesh
10. dec 2025

Vonavku, pyzamo s urcitym motivom (nie jednoducho zohnatelnym), zlate helixy. Dostane este korejsku kozmetiku k tomu.

demografka
10. dec 2025
@lucik194

zoznam si napisali teens s takymi drobnostami (sal, rukavice, nausnice, pyzamo, diar.....), ale dostanu este letenky o ktorych nevedia

@lucik194 my sme tak minule vianoce prekvapili syna a veru slzy radosti tiekli a stalo to cele za to ❤

anickaaa6aaa
10. dec 2025
@anonym_8927c4

@anonym_8927c4 a prečo by chalan nepotreboval voňavku alebo kozmetiku? môj ma 13r a tiež je blázon do parfémov. aj kozmetiku používa (pubertálna pleť, aspoň sa stará o seba)

rebeka25
10. dec 2025
@anonym_8927c4

@anonym_8927c4 Syn nepotrebuje voňavku a kozmetiku? Ved môj je ako chodiaca reklama na fann. Ale máš pravdu nepotrebujem ale tu sa bavíme o tom co ich poteší nie čo potrebujú

rorino
10. dec 2025

@petulka1986
@petulka1986 u nás veľmi jednoduché permanentka do fitka,už tretí rok za sebou

anonym_fa02ba
10. dec 2025

Slúchadlá, akási zložitá kalkulačka už na VŠ (vybral on), hra, kniha, parfém, a malé prekvapenie

marcellka32
Autor odpoveď zmazal
lucik194
10. dec 2025
@demografka

@lucik194 my sme tak minule vianoce prekvapili syna a veru slzy radosti tiekli a stalo to cele za to ❤

@demografka u nas sa kazdy rok cez prazdniny niekam leti na tyzden, tento rok sme neboli, no hlavne su to letenky mimo prázdnin, s cim urcite nebude ratat . naposledy to bol Legoland v DAnsku a Kodan v jednom😉

euka210
10. dec 2025

@petulka1986 14r mal len 2 knihy, lebo chcel knihu. Spolocny maju ele.terc. pre mojho oblecko nie je darcek.

demografka
10. dec 2025
@lucik194

@demografka u nas sa kazdy rok cez prazdniny niekam leti na tyzden, tento rok sme neboli, no hlavne su to letenky mimo prázdnin, s cim urcite nebude ratat . naposledy to bol Legoland v DAnsku a Kodan v jednom😉

@lucik194 pre mna su zazitky top darcek 👍

vilma7
10. dec 2025
@lucik194

@lucik194 a kam?

anonym_19d2b0
10. dec 2025
@anonym_8927c4

@anonym_8927c4 aj moj 13-rocny ma deodorant, a taku kozmetiku na osetrenie vyrazok/jemne cistenie pleti. Sluchadla potrebuje, dostane, hernu mys potrebuje, dostane. Minuly rok dostal herny notebook. Tento rok skromnejsie, ale nevidim dovod nekupit podla moznosti a vkusu. Maly dostane dres s cislom podla vyberu a elektricku zubnu kefku, cize blizime sa k 200 euram a co? Nam dospelym netreba nic take, zmestime sa do tych 200 eur spolu, mozno by sme to aj do 100 dali. Kazdy bude mat 2 darceky, nepozeram na cenu ako taku, ale skor na akciu/najnizsiu moznu. Ked bude teenager chciet nejake drahsie oblecenie, sportovu vynavu, moze si vybrat buduci rok. Aj tak najdrahsiu vec tento rok, tenisky, som mu kupila v oktobri mimo sviatkov.

lucik194
11. dec 2025
@vilma7

@lucik194 a kam?

@vilma7 kupeny je Londyn, ale urcite este na leto budem nieco kupovat.

ostatne tri - ako som pisala boli sme Dansko (leteli do Billundu - Legoland, presunuli sa do Kodane a isli odtial smer domov), spojili sme Barcelonu s Mallorkou, potom sever Spanielska (Santander, Picos de Europa a koncili sme v Baskicku v Bilbao). vsetko aj s detmi

anonym_46baa1
11. dec 2025

Najstarsi 17r chcel vonavku,sam si ju vybral.Teda nic lacne z kauflandu,a tiez holenie.
Stredny 15r,chcel novy mobil,tiez drogeriu
Mladsi 13 zase hodiny,co meraju tep,sluchadla a drogeriu.Rozpocet do 1000eur,sme mali.
Najmensi kopec hraciek,a mladsia dcera kozmetiku,korcule,prilbu.
Kazdy si sam vyberal,co chce.A my dospely tiez drogeriu.

anonym_46baa1
11. dec 2025

A tiez dovolenku letnu do Turecka,kedze je nas dost aj dovolenka stala skoro 10000eur na 11dni.Spolocny darcek pre celu rodinu.