Darčeky pre 7-ročné dievčatá na Vianoce
Ahojte zienky,
Potrebovala by som poradiť. Čo je “in” pre 7 ročnú slečnu - prvacku. Akože neterka a hľadáme niečo pod 🎄🎄🎄 a ja netuším čo. Mam podobne stare dieta, ale chlapec a vôbec nie “in” ale aj keby, tak nepredpokladám že ju budú zaujímať futbal ⚽️ alebo Bakugan a pokial viem na Lego tiez moc nie je. A ked som sa opytala braska, tak mavol rukou. A ako poznam svagrinu, aj z toho co dava mojim detom, tak vacsinou pozera darceky, ktore letia... u nas doma mame trochu iny pohlad, takze som dost stratena... Neterku do Vianoc neuvidim, takze sa ani nemozem opytat a vztahy su komplikovane, ale chcela by som potesit.
Vopred dakujem za kazdu radu a inspiraciu
Ďakujem
Ak nemá hodinky kúp jej hodinky. Analógové.
@slovakboy ma digitalne, s telefonom a vsetky moznym. Prave preto pisem, ze svagrina je "in"
no teraz je in to interaktívne zvieratko
Nasa chce strasne bitzee..je to nove interaktivne tamagochi.cena cca 30e
@saxana000 toto?
najlepšie sa opýtaš dievčatka, skús hoci po telefóne ...
Ano
@slovakboy Sorry ja už som starý. Len som si spomenul ako som dostal svoje prvé hodinky na 7. narodeniny. Pred tým ma otec učil čítať na hodinách čas a veľmi mi to nešlo. Kým som ho povedal, už sa ručička posunula. Tie minuty som dlho počítal - čiarky medzi číslami som musel zrátať. Tak ma otec naučil povedať napríklad sedem preč, alebo štvrť na osem preč. Teraz už sú digitálky.
Toto mi.pride.pre mensie dievcatko chlapate ruksaky a mnaukacie kabelky frcali v skolke.7 rocna je uz skolacka.
brat ma tiez v podobnom veku ale syna a my sme sa dohodli ze mu prispejeme na poriadny bicykel
@ninah1486 bicykel uz maju...
Mam dcéru v tom veku a ma rada albi knihy, chce maľovanie podľa čísiel to odporúčam zo zuty ak by náhodou, teraz sa jej páčia bábiky cry babies, spoločenské hry pre celú rodinu a samozrejme čokoľvek kreativne

ja by som zašla do dráčika a opýtala sa , čo teraz letí u detí a kúpila to 👍