icon

Darčeky pre 7-ročné dievčatá na Vianoce

21. nov 2023

Ahojte zienky,
Potrebovala by som poradiť. Čo je “in” pre 7 ročnú slečnu - prvacku. Akože neterka a hľadáme niečo pod 🎄🎄🎄 a ja netuším čo. Mam podobne stare dieta, ale chlapec a vôbec nie “in” ale aj keby, tak nepredpokladám že ju budú zaujímať futbal ⚽️ alebo Bakugan a pokial viem na Lego tiez moc nie je. A ked som sa opytala braska, tak mavol rukou. A ako poznam svagrinu, aj z toho co dava mojim detom, tak vacsinou pozera darceky, ktore letia... u nas doma mame trochu iny pohlad, takze som dost stratena... Neterku do Vianoc neuvidim, takze sa ani nemozem opytat a vztahy su komplikovane, ale chcela by som potesit.
Vopred dakujem za kazdu radu a inspiraciu
Ďakujem

elenka.k
21. nov 2023

ja by som zašla do dráčika a opýtala sa , čo teraz letí u detí a kúpila to 👍

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
21. nov 2023

Ak nemá hodinky kúp jej hodinky. Analógové.

autor
21. nov 2023

@slovakboy ma digitalne, s telefonom a vsetky moznym. Prave preto pisem, ze svagrina je "in"

sasitimi17
21. nov 2023

no teraz je in to interaktívne zvieratko

saxana000
21. nov 2023

Nasa chce strasne bitzee..je to nove interaktivne tamagochi.cena cca 30e

autor
21. nov 2023

@saxana000 toto?

autor
21. nov 2023

niekde som videla aj toto, co si o tom myslite?

elenka.k
21. nov 2023

najlepšie sa opýtaš dievčatka, skús hoci po telefóne ...

saxana000
21. nov 2023

Ano

slovakboy
21. nov 2023

@slovakboy Sorry ja už som starý. Len som si spomenul ako som dostal svoje prvé hodinky na 7. narodeniny. Pred tým ma otec učil čítať na hodinách čas a veľmi mi to nešlo. Kým som ho povedal, už sa ručička posunula. Tie minuty som dlho počítal - čiarky medzi číslami som musel zrátať. Tak ma otec naučil povedať napríklad sedem preč, alebo štvrť na osem preč. Teraz už sú digitálky.

saxana000
22. nov 2023

Toto mi.pride.pre mensie dievcatko chlapate ruksaky a mnaukacie kabelky frcali v skolke.7 rocna je uz skolacka.

ninah1486
24. nov 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

brat ma tiez v podobnom veku ale syna a my sme sa dohodli ze mu prispejeme na poriadny bicykel

autor
24. nov 2023

@ninah1486 bicykel uz maju...

fiafia
24. nov 2023

Mam dcéru v tom veku a ma rada albi knihy, chce maľovanie podľa čísiel to odporúčam zo zuty ak by náhodou, teraz sa jej páčia bábiky cry babies, spoločenské hry pre celú rodinu a samozrejme čokoľvek kreativne