Darceky pre deti (5 -10 rokov). Na čom teraz fičia?

9. dec 2021

Ahojte, viete mi niekto poradit, co kupit na Vianoce chlapcom vo veku 5 a 10 rokov? Su to moje krstniatka, avsak mam pocit, ze ziaden darcek, ktory dostanu neocenia, preto premyslam, ze na com v takom veku ficia. Ten mladsi ani tak nie je problem...ale taky 10 rocny? Chcu v takom veku vlastne este hracky?

mila23
9. dec 2021

ja by som sa asi opytala rodicov, lebo neviem co doma maju a ake su typy. Moj ma 10 a dostal teraz knihu o Avengers hrdinoch...strasne sa mu pacila, za den ju precital. Minuly rok chcel skakaciu kolobezku. Lego chce vzdy...teraz leti Ninjago a Avengers, ale aj klasicke City je super. Okrem toho teraz fici na Pokemonoch - karticiek a albumov nikdy nie je dost. Okrem toho este dostane 3D puzzle - ferrari (cize trojrozmerne auto z puzzle - ktore musi postavit.) Vzdy nejaku encyklopediu...teraz napr. vesmirne stanice a pod.

autor
9. dec 2021

@mila23 To znie super 🙂 Dakujem za napady 👍

lucka_ke
9. dec 2021

LEGO chcel ešte ako 12ročný 🙂 vždy dostal knihy, spol. hru (hrávame spolu ako rodina počas dovoleniek a sviatkov)

kaktus87
9. dec 2021

Ja by som poradila lego Minecraft, alebo hocičo s tou tematikou - oblecko, knižka, postelne obliečky. Alebo Denník odvážneho bojka.

autor
10. dec 2021

@kaktus87 To lego znie dobre 🙂

zuzubb007
10. dec 2021

Ani lego ani nic, poviem to tak, ze mam 9 rocneho a chlapci uz naozaj nechcu hocico, za mna je ten najidealnejsi darcek opytat sa rovno v rodine, alebo peniazky za co si vyberie co chce, kupovat veci co nepouzije je uplna zbytocnost, u nas idu teraz pokemon karty, a hra fortnite nic ine okolo nechce

misik14
10. dec 2021

Opytat sa rodičov, čo ho aktuálne baví.

yoxinka
10. dec 2021

@mila23
Môj 9 ročný syn miluje LEGO. Dlho fičal na Legu Harry Potter, potom Ninjago, teraz Star Wars. Povedal, že on nič nechcec len jedno lego konkétne. 5 ročná dcéra teraz dokola sa oblieka za princeznú a v každej rozprávke okukáva nádherné šaty a hovorí, že také chce, tak dostane princeznovské šaty aj s korunkou a náhrdelníkom, prsteňom. Majú radi spoločenské hry, tak dostanú ešte Monopoly Junior s motívom Peppa Pig. Ale ja na tvojom mieste zisťujem u rodičov, lebo naše deti hrozné sprostosti dostávali, kým sme im nevysvetlili, že môžu kúpiť, ale nech sa proste opýtajú, čo deti chcú alebo čo ich baví.

jana_eyre_2
10. dec 2021

Mam takmer 10rocneho a základ jeho prianí bolo lego.. prial si buď nákladny vlak (príliš drahy na rozpočet) alebo Harryho Pottera lego - to dostane privátnu cestu..

Môj tretí syn má 5r a ten túži po hocicom čo je dinosaurie alebo miluje ako vycvičiť draka, dostane bezzubku Playmobil..

autor
10. dec 2021

@zuzubb007 Mojim krstniatam mam pocit, ze nic nie je dobre...akoby nic neocenia, lebo maju vsetko. Kebyze sa ich opytam, co chcu, tak mi povedia nejaku vec za 100eur. A ja kupujem darceky okrem nich este este dalsim 5 synovcom a neterkam, surodencom a rodicom + manzelovi a synovi, takze chce to hranice v rozpocte 😃 velka rodina sme 😃

jana_eyre_2
10. dec 2021

Ja mám 10neteri a synovcov dokopy.. tým v tomto veku 10r mám dvoch - kúpila som im Playmobil a knihu pokusov na doma.. nevedela mi rodina povedať ktoré lego už majú, Playmobil vraj nemaju, tak som vybrala tak aby sa to zmestilo do rozpočtu.. či sa ozaj potešia to netuším, hlavne darčeky dostanú od rodičov, čo si zrejme priali..