Darčeky pre deti od starých rodičov na MDD
Prosím Vás čo dostávajú vaše detičky na MDD od starých rodičov?
Nič 🫣😅 poprípade vnúčatá čo bývajú blízko dostanú musli do mlieka alebo čosi podobné 🙂
Tak moja mamina berie vnucata tento rok do Escape Roomu napriklad 😀 Zakazdym nieco vymysli, ona je taka akcna 😀
Sladkosti
Opekačku a sladkosti.
Berú všetky vnúčatá (3ks) na celodenný výlet.
Nič
Jejda, asi som hlupo naivná a neskúsena (dcéra má len rok a pol) ale ja teda nečakám žiadne darčeky pre ňu a my s nou plánujeme zážitkový výlet 😊
Snad na nas teda nebude volať sociálku 😀
Eura
Mensi si kupili potom napr kolobezku.
Teraz vacsi si setria🙂
Nič
Mám 4 deti ale nikdy na MDD od nikoho darček nedostali max čokoládu od triednej učiteľky v škole.Ale my ako rodina každý rok ideme s nimi na nejakú oslavu MDD alebo na výlet,cukráreň.....🙂
ja sice deti nemam, ale u nas v rodine sa den deti riesi tak, ze sa spravi nejaka spolocna grilovacka alebo nejaka podobna akcia, vymyslia sa hry pre deti, nejake zabavky a tak. nekupuju sa ziadne dary, ked tak len nejaka sladkost alebo drobnost.
Pýtam sa preto lebo som babka a deťom vždy niečo kúpim k MDD,€ dávam za vysvedčenie,na Mikuláša balíček+teda meniny,narodeniny,vianoce,velká noc.Len teda mi dochádzajú nápady,tak preto ma zaujímajú vaše skúsenosti
ak by to bolo možné, tak ja by som ich vzala spoločne na zmrzku
Sladkosť alebo ich zober na zmrzlinový pohár, netreba to preháňať potom si nebudú vážiť.
Zober ich na zmrzlinu. Žiadne haloooo by som z toho nerobila.
Nic nedostavaju.
Jejda, asi som hlupo naivná a neskúsena (dcéra má len rok a pol) ale ja teda nečakám žiadne darčeky pre ňu a my s nou plánujeme zážitkový výlet 😊
Snad na nas teda nebude volať sociálku 😀
@tamta tak zase take male dieta ani z toho vyletu nebude mat nic 🤷🏻♀️
Nič
Mňa ako mamu, by potešilo, keby ich starí rodičia zobrali na výlet. Alebo proste sa im venovali jeden deň.
Autorka, aké staré máš vnúčatá? Lebo to, čo by si kúpila/vymyslela pre 3 ročné, asi nebude vhodné pre 8 ročné alebo 15 ročné vnúča.
Zoberu na vylet alebo niekam. Urcite sa zastavia na zmrzlinu alebo nieco sladke padne.
Ako babka zober deti na zmrzlinu, do cukrarne, na ihrisko...to si budu pamatat na cely zivot v tomto materialno-digitalnom svete, a uzite si spolocny cas smiechom a svojou pritomnostou.
Na MDD by mali dávať predovšetkým rodičia, to či dajú starí rodičia by som neriešila sú to moje deti ja sa mám postarať, ak dajú je to ako bonus, niekedy dajú sladkosť a hotovo, nedá sa na všetkých 20 sviatkov do roka furt dačo kupovať a ocakavat
zakazdym len nejaka malickost. zmrzlina, ist niekam na kolacik, limonadu, proste nic velke.
Nič , mali by niečo? Ani ja im veľmi nič nedávam, sladké majú k dispozícii , na výlety, atrakcie chodíme často , tak nič špeciálne nedostavaju.
Autorka, aké staré máš vnúčatá? Lebo to, čo by si kúpila/vymyslela pre 3 ročné, asi nebude vhodné pre 8 ročné alebo 15 ročné vnúča.
@sovica 10,7,5,4,3 ročné,na zmrzlinu sa mi velmi nedá s nimi isť,pretože bývajú v roznych kútoch Slovenska
10e. Ale vacsinou sme spolu na nejakom programe v meste alebo na dedine tak to padne na skakacie hrady kolotoce popcorn wafle malinovku alebo cokolvek co sa tam predava.
NIKDY nič...tak ako aj my sme nič nedostali.

Ked boli mensi - sladkosti, ci hracku, co si priali. Teraz su starsi, uz dostavaju vacsinou €.