icon

Darčeky pre deti od starých rodičov na MDD

5. máj 2025

Prosím Vás čo dostávajú vaše detičky na MDD od starých rodičov?

Strana
z2
veronikaszabova
5. máj 2025

Ked boli mensi - sladkosti, ci hracku, co si priali. Teraz su starsi, uz dostavaju vacsinou €.

mullerova46
5. máj 2025

Nič 🫣😅 poprípade vnúčatá čo bývajú blízko dostanú musli do mlieka alebo čosi podobné 🙂

zanta3
5. máj 2025

Tak moja mamina berie vnucata tento rok do Escape Roomu napriklad 😀 Zakazdym nieco vymysli, ona je taka akcna 😀

henka123123
5. máj 2025

Sladkosti

michaela329
5. máj 2025

Opekačku a sladkosti.

lucia13022023
5. máj 2025

Berú všetky vnúčatá (3ks) na celodenný výlet.

katica06
5. máj 2025

Nič

tamta
5. máj 2025

Jejda, asi som hlupo naivná a neskúsena (dcéra má len rok a pol) ale ja teda nečakám žiadne darčeky pre ňu a my s nou plánujeme zážitkový výlet 😊
Snad na nas teda nebude volať sociálku 😀

mariynka
5. máj 2025

Eura
Mensi si kupili potom napr kolobezku.
Teraz vacsi si setria🙂

bielasovicka
5. máj 2025

Nič

anjelikdianka
5. máj 2025

Mám 4 deti ale nikdy na MDD od nikoho darček nedostali max čokoládu od triednej učiteľky v škole.Ale my ako rodina každý rok ideme s nimi na nejakú oslavu MDD alebo na výlet,cukráreň.....🙂

banika12
5. máj 2025

ja sice deti nemam, ale u nas v rodine sa den deti riesi tak, ze sa spravi nejaka spolocna grilovacka alebo nejaka podobna akcia, vymyslia sa hry pre deti, nejake zabavky a tak. nekupuju sa ziadne dary, ked tak len nejaka sladkost alebo drobnost.

autor
5. máj 2025

Pýtam sa preto lebo som babka a deťom vždy niečo kúpim k MDD,€ dávam za vysvedčenie,na Mikuláša balíček+teda meniny,narodeniny,vianoce,velká noc.Len teda mi dochádzajú nápady,tak preto ma zaujímajú vaše skúsenosti

heminepa
Autor odpoveď zmazal
janka_266
5. máj 2025

ak by to bolo možné, tak ja by som ich vzala spoločne na zmrzku

januska12323
5. máj 2025

Sladkosť alebo ich zober na zmrzlinový pohár, netreba to preháňať potom si nebudú vážiť.

koniarova
5. máj 2025

Zober ich na zmrzlinu. Žiadne haloooo by som z toho nerobila.

slavomira236
5. máj 2025

Nic nedostavaju.

taktotedanie
5. máj 2025
@tamta

Jejda, asi som hlupo naivná a neskúsena (dcéra má len rok a pol) ale ja teda nečakám žiadne darčeky pre ňu a my s nou plánujeme zážitkový výlet 😊
Snad na nas teda nebude volať sociálku 😀

@tamta tak zase take male dieta ani z toho vyletu nebude mat nic 🤷🏻‍♀️

kavasmliekom
5. máj 2025

Nič

kavasmliekom
5. máj 2025

Mňa ako mamu, by potešilo, keby ich starí rodičia zobrali na výlet. Alebo proste sa im venovali jeden deň.

sovica
5. máj 2025

Autorka, aké staré máš vnúčatá? Lebo to, čo by si kúpila/vymyslela pre 3 ročné, asi nebude vhodné pre 8 ročné alebo 15 ročné vnúča.

olimuc
5. máj 2025

Zoberu na vylet alebo niekam. Urcite sa zastavia na zmrzlinu alebo nieco sladke padne.

hopatko
5. máj 2025

Ako babka zober deti na zmrzlinu, do cukrarne, na ihrisko...to si budu pamatat na cely zivot v tomto materialno-digitalnom svete, a uzite si spolocny cas smiechom a svojou pritomnostou.

zuzubb007
5. máj 2025

Na MDD by mali dávať predovšetkým rodičia, to či dajú starí rodičia by som neriešila sú to moje deti ja sa mám postarať, ak dajú je to ako bonus, niekedy dajú sladkosť a hotovo, nedá sa na všetkých 20 sviatkov do roka furt dačo kupovať a ocakavat

panipanka
5. máj 2025

zakazdym len nejaka malickost. zmrzlina, ist niekam na kolacik, limonadu, proste nic velke.

kleopatra114
5. máj 2025

Nič , mali by niečo? Ani ja im veľmi nič nedávam, sladké majú k dispozícii , na výlety, atrakcie chodíme často , tak nič špeciálne nedostavaju.

autor
5. máj 2025
@sovica

Autorka, aké staré máš vnúčatá? Lebo to, čo by si kúpila/vymyslela pre 3 ročné, asi nebude vhodné pre 8 ročné alebo 15 ročné vnúča.

@sovica 10,7,5,4,3 ročné,na zmrzlinu sa mi velmi nedá s nimi isť,pretože bývajú v roznych kútoch Slovenska

saxana000
5. máj 2025

10e. Ale vacsinou sme spolu na nejakom programe v meste alebo na dedine tak to padne na skakacie hrady kolotoce popcorn wafle malinovku alebo cokolvek co sa tam predava.

deti95060810
5. máj 2025

NIKDY nič...tak ako aj my sme nič nedostali.

Strana
z2