icon

Darčeky pre deti po získaní vodičského preukazu

5. okt 2025

Čo ste kupovali svojim deťom keď spravili vodičský preukaz?
Okrem auta. ☺️
Ďakujem pekne.

ukgirls
8. okt 2025

kameru do auta... pekny odviezovac, neaku prkotinu na okno kt sa pripomenies.. niekto kto je veriaci si tam dava svaty privesok ... pripadne nieco zabavne.. ved pozri net je tolko accessories ..

bielasovicka
8. okt 2025

Darček zato ze dostane vodičak, prečo? Véd sme mu ten vodičak zaplatili.

kikuska_wedge
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_e3f7b4 lekárničku, trojuholník aj vestu dostal na narodeniny 😄🤗

@anonym_autor skrabku, foliu na predne sklo, nejaky organizer do auta, sprej proti mlzeniu, privesok na kluce, vonavku do auta, utierky na palubnu dosku, rucny vysavac .... a pod. spotrebne veci. A spravila by som z nich darcekovy kos.

barbie2023
8. okt 2025
@karlamon

@anonym_autor ja som si aj vodičak aj auto musela kúpiť sama 🤣🤣🤣

@karlamon aj ja a všetci naokolo. Nikto nikomu v živote nedal nič za vodičák ani náhodou. Max sme zavolali rodičom,že to máme spravené a ideme ďalej 🤦🤷 akože . Už tym deťom naozaj budeme kupovať za všetko dary? To je choré úplne choré. A nech si o mne myslí kto chce čo chce. Je to hnusné,materialisticke a vedie to len ešte väčšiemu materializmu a rozmaznanosti.

elenita
8. okt 2025

@klaridka https://www.rucickovo.sk/klucenka-prosím-jazdi-... presne ja som chcela toto odporučiť, ja som to manželovi kúpila a ma zavesené na klucoch

cimage
8. okt 2025

Dobru mapu, aj ked je online map vela, velakrat sa nam papierova na cestach zisla. Hlavne ked sme boli v oblastiach kde nebol signal.

zuzankos
8. okt 2025

@anonym_autor Za mňa by určite potešila poukážka napríklad na stránke doplnkydoauta.sk, poukážku môže využiť do jedného roka od kúpy a využije to na niečo čo potrebuje 😇 kľúčenka aj vône do auta sú super nápad ale treba sa trafiť do vkusu

tilly
8. okt 2025

Na 17 dostal vodicak, na 18 auto a odvtedy zákonnú poistku. Nič viac. Ani za maturitu nič nedostal, veď to robil pre seba, nie pre mňa.

lienka.7
8. okt 2025

@anonym_autor zaplat mu havarijne poistenie

mooonika1975
8. okt 2025
@anonym_autor

@biba_18 stačilo odpovedať na to na čo som sa pýtala. 😄

@anonym_autor
Nestačilo povedať. Na to čo si napísala , väčšina reaguje správne, keďže vodicak stojí 1000€. Môj by do svojho autá nechcel nič . To si kupuje sám. Ten benzín , na nejakej tankovacej neobmedzenej karte, ten by ho potešil

klaridka
8. okt 2025
@elenita

@klaridka https://www.rucickovo.sk/klucenka-prosím-jazdi-... presne ja som chcela toto odporučiť, ja som to manželovi kúpila a ma zavesené na klucoch

@elenita také milé to je ❤

nurse0
8. okt 2025

@anonym_autor nič sama zaplatila sama urobila nič som zato neocakavala

hrabovo
8. okt 2025
@anonym_autor

@patka06 konečne normálna odpoveď, presne niečo také som myslela. Máš aj nejaký konkrétny nápad 🤔
Ďakujem

@anonym_autor ja by som kúpila kameru do auta, už je zo celkom nevyhnutnosť v dnešnej dobe. Keď sa niečo stane, a nebude na vine, veľmi to oceníte. No a ja by som mu doložila do toho auta, pripadne tankovaciu kartu.

andreabug
8. okt 2025
@anonym_998075

@anonym_autor kúpili mi vodičák. Žiadne auto ani nic podobné. To som si musela zaslúžiť. 🙂

@anonym_998075 ja som kupila klucenku dcerinmu priatelovi s kovovym platkom a vyrytym - "Jazdi tak, ako dokaze letiet tvoj anjel". Ma to na klucoch od auta. Chcel si to dat na spatne zrkadlo. 😇

alica110
8. okt 2025

No neviem, akoby vyštudoval medicínu alebo jadrovú fyziku 😅

euka210
8. okt 2025

@anonym_autor ja som bola rada, ze mi ho zaplatili. Co viac dieta moze chciet? Strasne sa to s tymi darcekmi uz prehana...

zuzubb007
8. okt 2025

Talizman do auta, mňa vystrie, poviem ti čo by som chcela za mladi ja do auta Subwoofer alebo mega disky 🤣, ostatné veci ako kľúčenka a podobne sú zbytočnosti pre mladého chalana

bibyke
8. okt 2025
@anonym_autor

@biba_18 benzín mu budeme najbližšie mesiace platiť my, takže niečo iné potrebujem. Ale ďakujem

Ja som si aj vodičák platila sama a bola som rada ak mi jeden z rodičov (sú rozvedení) to auto vôbec požičal😅

tiezjedna
8. okt 2025

@anonym_autor nabitú tankovaciu kartu CCS, auto už mala👍

anonym_33db69
8. okt 2025
@biba_18

@anonym_autor nabudúce ak sa budeš pýtať tak napíš všetky podrobnosti dopredu aby ťa nenormálne odpovede nemuseli rozrušovať… 🤷‍♀️

@biba_18 otazka tiez nieje z tych normalnych.

natalka13
8. okt 2025
@andreabug

@anonym_998075 ja som kupila klucenku dcerinmu priatelovi s kovovym platkom a vyrytym - "Jazdi tak, ako dokaze letiet tvoj anjel". Ma to na klucoch od auta. Chcel si to dat na spatne zrkadlo. 😇

@andreabug asi nedaval v autoskole pozor ked to chcel vesat na spatak.

anonym_1f2698
8. okt 2025

Ja som dostala klasický ruženec s krížikom, stále to vidím v autách omotané na zrkadle..

anonym_1f2698
8. okt 2025

Patrón vodičov je svatý Krištof, dajú sa kúpiť prívesky na kĺúče, alebo zavesiť v aute.
Ako extra veriaca nie som, ale pár krát pri šoférovaní stáli pri mne všetci svatí🙏🏼

beloved
8. okt 2025

Ja som dostala Kinder cokoladu a prislo mi to mile 🙂

rado318
8. okt 2025

Prajem pekny deň, no ja som dcere auto nekupoval , ale dostala ho od susedy za ďakujem pekne , akurat sme museli isť poň do BA. Malé, staručké, jednoduché sko hojdačka, ale dcera ho nedá za nič na svete. Už ho má dva roky .nukal som jej novšie , silnejšie , ale neuspešne .

rado318
8. okt 2025
@anonym_1f2698

Patrón vodičov je svatý Krištof, dajú sa kúpiť prívesky na kĺúče, alebo zavesiť v aute.
Ako extra veriaca nie som, ale pár krát pri šoférovaní stáli pri mne všetci svatí🙏🏼

@anonym_1f2698 neviem či len vodičov , či nie všetkých pocestných 🤔?

rado318
8. okt 2025

A ja som k vodičaku dostal bedňu s náradím a výstražný ( v dobrom samozrejme ) prst☝️! 😊😊

rado318
8. okt 2025

@anonym_autor otazka vypada tak, že ste kupili dieťaťu auto, a ešte chcete niečo k nemu . Tak trebars deku 🙃🫠

katka13katka
8. okt 2025

Tiez som si nasetrila na starsie auto, otec mi kupil kameru, babka nejakeho ochrancu Kristofa do auta a brat mi dal skrabku a metlu😀