Darčeky pre kolegov na Vianoce do 10 eur
Rada by som sa sa opýtala čo by vás urazilo najmenej ako darček od kolegov.
-žreb
-sviečka a sušené ovocie alebo balík orieškov
- domáci med
-kozmeticky balíček
Prípadne ak máte nápad na niečo do 10€ čo by sa dalo použiť ako univerzálny darček prosím poraďte.
@ibrunova cestoviny do polievky lokálny malí výrobca predáva pod týmto názvom, naše babičky to doma robili ručne https://varecha.pravda.sk/recepty/gagoriky-foto...
Poukážka v hodnote 10eur do Dmka ( by mňa najviac potešila) a z tvojej ponuky nič( sama neznášam dostávať to čo si spomenula )
Hebe.com/sk sú vselijake lacne veci. Drogéria skôr, alebaj sviecky, vonave blbosti . Kúpila som voňajú hmlu.
Pri žrebe je "riziko", že obdarovaný vyhrá veľký balík peňazí a ty si budeš hlavu trieskať, že prečo si si ho nenechala ty 😎
@zara1357 no ja to kupujem len kvôli tomu, že viem, že ostatní kúpili darček mne, samé lapače prachu, prívesky a takéto veci, čo zas ja nemám rada. Preto uvažujem nad týmto -univerzálny darček, ktorý sa buď zje, alebo posunie ďalej, hlavne je to spotrebný tovar a nie lapač prachu.
Minulý rok som dostala chlpatý prívesok na kabelku, krikľavo ružovú čiapku, 3 anjelikov, 1 sošku, 5 fliaš alkoholu a umelú vianočnú ružu. Jediné čo som z tohto využila je to, že som ten alkohol posunula ďalej, nakoľko nepijeme. Ostatné išlo do krabice ku smetnému košu. Ja im nechcem kupovať darčeky, nemám to rada pokiaľ to má byť len na oko. Len už mi hovorili, že aj tento rok kúpili a je mi blbé im nič nedať
Ja som ako drobnosti od klientov dostala napr. medovnicky, med, olivovy alebo tekvicovy olej, cokoladove pralinky, susene ovocie, vino, sampanske (myslim original francuzske sampanske, ine sumive vino mi nechuti). Mna by kozmetika alebo zreby nepotesili, ale oriesky, med, olej alebo medovnicky su hocikedy vitane🙂.
Nechápem toto moderné darčekovanie vždy a všade.
Závisí akých máš kolegov, či takých co sa potešia aj maličkosti lebo snaha sa cení alebo frflosov čo nájdu chybu na všetkom.
Ako sviečkovu maniacku by ma najviac potešila sviečka, ale na zozname čo si dala nie je nič čo by mohlo uraziť.
Pre boha, nejdem sa ani pýtať kde to pracujete, kde si dospeli ľudia davaju prívesky, sošky, umelé kvety. Navyše každý každému? Svaclo by ma 🤭.
Nuz @autorka, to fakt daj každému z recesie 1 žreb max tak ozdobený vianocnou stužkou a vôbec si nemám hlavu ako sa za tie poklady “odvďačiť”.
A odporucam zaviesť čo najskôr Secret Santu - asi aj tak dostanes hovadinu aj o rok, no už iba jednu 😉.
Kozmetika určite nie a žreb o to menej,pre mňa osobne je žreb ako darček najväčšia blbosť,ktorú kto vymyslel
V dm-ke predavaju take mini balicky vianocneho peciva alebo orieskov v karameli. To by mna od kolegyne potesilo. Alebo v pepcu maju taky mnamkovy cokopomaranc v peknej krabicke.
Nič, nie som nevďačná, ale nemám rada takéto blbosti...načo darčeky...dali by mne? poďakovala by som a hotovo, nedala nič a možno na ďalší rok by ma z toho blazinca s darčekami vynechali 😉 ja som skôr za napr. spoločný obed v reštaurácii alebo večeru po práci...takto sme to robili my, žiadne blbé darčeky...ale už ak by som mala odpovedať na tvoju otázku, tak asi ten med...ale nejaký špeciálny, nie z Kauflandu 😁 sviečky neznášam a ak sú voňavé tak ešte horšie...bolesť hlavy zaručená...oriešky nejeme, lebo dcéra je alergická...kozmetika nie...keďže sa nemusíš trafiť...ale medom nič nepokazíš...teda ak už niečo chceš dať...

@katica06 čo sú gágoríky?