icon

Darčeky svokre, svokrovi, babke a dedovi

burgina
20. nov 2014

Uff som zufala kazdy rok dokolecka dokola svetre kozmetiku chcem.byt kreativnejsia co im.mam.kupit pomozte ..... 🙂

0silvia0
20. nov 2014

@burgina ja som starkej minulý rok kúpila vlnu na pletenie. Mojej mame som objednala meteochalúpku. Je to taký domček, ktorý ukazuje aké bude počasie. Mama si tento domček pamätá z detstva a ľutuje, že jej po mame nezostal ako pamiatka. Tak jej ho darujem 🙂 Kedysi takéto chalúpky ukazujúce počasie boli takmer v každej domácnosti.

alicka850
20. nov 2014

Kniha,fotokkalendar s dotkami rodiny,deka, krizovky,babke satku,sal,rukavice...Alebo ak maju nejaku zalubu,nieco na tu temu.

lussya
20. nov 2014

Na idem svokre kupovat spolu so svokrom kupon na parovu masaz a dam urobit kalendar z fotiek vnucky. A mame nic, mozno nejaku drobnost, lebo u mamy davame len malej...

moni244
20. nov 2014

ja mojim rodičom kalendár z fotiek, to si rozkázali, mame ešte karamelovú kávu a otcovi hru tetris do ruky, svokrovcom tiež kalendár, svokre kávu a svokrovi flašu v tvare auta
starých rodičov už nemám, manželovej babke tiež kalendár, rozkázali si, minuloročný mal úspech

terina25
20. nov 2014

@burgina ja som to uz tento rok vyriesila 🙂dala som urobit fotoknihu.akurat by mi mala prist tak som zvedava ako bude vyzerat.dufam ze bude pekna.Min.rok sme sa rodicom so sestrami zlozili na pobyt v tatrach.a svokrovcom som min.rok kupila tlakomer kedze obaja maju vysoky tlak.

mirreckall
20. nov 2014

My sme kupili listky pre vsetkych na Ciganskych diablov aj ked je koncert pred Vianocami 🙂

burgina
autor
21. nov 2014

Nooo napady su celkom fajn ako ten kalrndar mali minuly rok ved pekne ale nechceme sa opakovat kavu salky na kavu vsetko dokopy ako bolo to.mile len ako pisem nechcem.im to dat znova bozeee a ono to tak leti a ja nemam nic zas tyDen pred sviatkami sa budem nahanat.... :/

adkoalauri
22. nov 2014

My tento rok dávame svokrovcom spolu so švagrovcami 3-dňový víkendový pobyt a mojej mame keďže je sama tiež pobyt ale s ňou pôjdeme aj my 🙂